S

Yüzbaşı
22 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
75 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
geçen yıl
740bin civarı araç tavsiyesi
2021 model ve üstü c ya da b suv düşünüyorum.Bu fiyatlarda araç önerisine açığım

aklımdakiler golf 1.0 impression ve Peugeot 2008. Ancak 2008 boş paket olduğu için golfe daha yakınım
S
3 yıl
Arabanın kaynak noktasındaki köpük
Bugun araba bakımı yapılırken farkettim ön tarafta birleşim yerinde köpükler var tam olarak yerin adını bilmiyorum bir bakabilirmisiniz normal mi? Tarcanlar videolarından sonra herşeyden süphelenir oldum. Fotoğraftaki kısım kaynak vs değil adını tam bilmiyorum ama sert köpüklerden bastırınca içine giryor
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
S
3 yıl
İhlalli geçiş cezası
Bugün mail geldi otobandan ihlalli geçiş yaptığıma dair. Bilgi doğru hgs bakiyesi yetersizken geçiş yapmışım. Edevletten baktığımda 250 lira ceza görünüyordu. Ödeme sayfasında sadece normal geçiş ücretlerini ödedim. (Kendisi tutarı o kadar gösteriyordu) sonrasında e devletten ceza silindi. Bu ceza başka biryerde çıkar mı karşıma, ceza sayfasında erken ödemede indirim vs görünüyordu ama şu an hiçbişe yok.
S
3 yıl
Fm transmitter ve anten hakkında
Fiesta aracıma fm transmitter aldım. Denemek için anteni söktüm, sorunsuz çalıştı. Şu an arabada anten takılı değil ve arabanın kendi çakmaklığını geri takmadım,transmitterde takılı değil. Antenin sökük durmasının yağmurda vs zararı varmıdır? Çakmaklık girişini boş bırakmak herhangi bir sorun yaratırmı merak ediyorum. Araç 2013
S
4 yıl
Hareket halindeyken ön taraftan gelen uğultu sesi (videolu)
Selamlar, 2013 Ford Fiesta 1.5 TDI aracımdan hareket halindeyken ön taraftan uğultu geliyor. Önceden sadece 90km üstü gelirken şimdi durmaya yakın hariç tüm hızlarda az çok geliyor. Videoda dikkatli dinleyince yol sesi dışında arkadan bi uğultu geliyor.

2-3 ay önce baktırdım bilyalarda birşey yok dendi. Test sürüşüne çıktık sesi duydular ama lastik eski o yüzden dendi.

Bu videoyu lastiği değiştirip eve dönerken çektim.

Vites boştayken ses devam ediyor.
Hız arttıkça ses belirginleşiyor ama hızla orantılı değil. Yani bastıkça artıyor diyemem.

Fikriniz varmı? Uzun yola çıkacağım aklıma takıldı.

Video






S
5 yıl
İstanbul Ford Fiesta Periyodik Bakım Servis Önerisi
2013 1.5 dizel fiesta sahibiyim. Araç 89.500 kilometrede 88binde triger kayışı değişti. İlk defa bakıma sokacağım aracı o yüzden çok bilgim yok. 90bin bakımı olarak neler yapılmalı? İstanbul içinde servis öneriniz var mıdır?
S
5 yıl
Fiesta 1.5 TDCI Yakıt Tüketimi
Aracı alalı 2 ay oldu, İstanbul içi kullanıldı hep yol bilgisayarı 5.2 litre ortalama gösteriyor. 580 km yol yapmışım 1 depo ile (Kırmızı çizgi hariç). Sizce tüketim nasıl?
S
5 yıl
2013 Fiesta 90 bin bakımı ücretleri
Selam arkadaşlar, 2013 Trend paket fiesta aldım 83binde. 90bin bakımları için şimdiden araştırmalara girdim. Yetkili servis (Nuray) trigger + debriyaj setine 4000 lira dedi. Yakın zamanda yaptıran arkadaş var mı? İllaki servis olmak zorunda değil genel bir araştırma yapıyorum. Teşekkürler.
S
5 yıl
Aksı değişmiş araç alınır mı
Almak istediğim aracın servis kayıtların da şöyle bir şeyler var. Araç clio 4 İkinci sahibinden alıyorum ancak kendinin haberi yok zaten el değiştirme tarihine baktığımda ilk sahibinden kaynaklı olduğunu anlıyorum . Bu kayıtların sebebi ne olabilir ? Araç alınır mı?

< Resime gitmek için tıklayın >
S
5 yıl
İlandaki araç alınır mı ? Fiesta 2015 trendx
Merhaba ilandaki aracı almaya düşünüyorum, kafama takılan araç 2018 yılı içerisinde kaskosuz kullanılmış oradan farkedemeyeceğim bir sorun yaşarmıyım?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-memurdan-temiz-fiesta-656795185/detay/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.