G

Yarbay
14 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
95 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
2 yıl
4k output alabileceğim uygun fiyatlı laptop
Merhaba, 4k monitörle birlikte efektif kullanabileceğim, günlük kullanıma uygun bir laptop arıyorum. Genel olarak 15 inch ve fiyatının olabildiğince düşük olması tercih sebebim, yardımcı olabilir misiniz?
G
7 yıl
Diş seçmek isteyenler soru sorabilir
:)
G
7 yıl
FPS sorunu yaşıyorum
Sistemim r1700 ve gtx 1080 16 gb ram var. Cs goda 290 ile 140 arasında FPS dalgalanması yaşıyorum. Asus b350m ekran kartım var bir sıkıntım da ramlerin 2133 te çalışıyor olması 3200 mhz de çalışması gerek ama biostan 3200 e ayarladığımda bilgisayar res atıyor ve bir türlü ayarlayamıyorum.
G
7 yıl
oyun tav
çok önceden silkroad metin2 hero online oynayan biriydim. bu tarz oyun önerebilir misiniz? grafikler ve kalabalık olması biraz önemli< Resime gitmek için tıklayın >
G
7 yıl
Bankada dolar altın bozdurmak
Dolar ve altını çok komisyon koyarak mı alırlar? Garanti bankasında yapmayı düşünüyorum.
G
7 yıl
6 bin liraya her şey dahil sistem
merhaba kulaklık klavye monitör ve kasa toplam 6000 olacak şekilde ryzen 1700 lü sistem toplamak istiyorum. Render ve oyun için kullanılacak bu sistem nasıldır?
< Resime gitmek için tıklayın >
G
8 yıl
Bmw 320d e90 motordaki ses
Araçta gaza bastıktan sonra bir gıcırdama sesi geliyor. Sorun neyde anlayamadım, bilen/anlayan birisi aydınlatabilir mi acaba?https://youtu.be/k1pdOjooSbk
G
8 yıl
İphone 6s ölü piksel
Değişimi yapıyorlar mı? 1 tane ölü piksel var ve de telefonun camına bastırdığım zaman çıt çıt ses geliyor ki gayet düzgün kullandım. Zorluya gitmeli miyim? Yoksa direk başlarından atarlar mı?
G
8 yıl
Plakaya ceza yazmışlar ehliyet puanım düşer mi?
Abim sürüyordu, hız sınırını %30 aşmış mobeseden çakmışlar cezayı... Araba sahibi benim, ceza bana gelmiş benim puanım düşer mi?
G
8 yıl
İstanbula gideceğim yol durumu
Maraş-istanbul yapacağım pazar günü... Boluda ve ankarada cmt kar gözüküyor, yolları açarlar mı? Çok ciddi bir yağış yok ama şehirler arası yollarda yol açma makinaları düzgün çalışır mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.