K

Yüzbaşı
12 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
66 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
9 yıl
Sesi dışarı vermeyen kulak içi kulaklık önerisi
Günde 2 saate yakın zamanını yolda geçiren biri olarak kulaklık önerisi almak istiyorum telefon xperia z2 kullanmaktayım. Normalde kafa üstü kullanıyordum fakat artık kulak içine geçmek istiyorum. Bütçe olarak 0-150 max olarak 200 düşünüyorum.
K
11 yıl
Satır arası boşluk
Arkadaşlar iyi günler son zamanlarda yaşadığım bir sorun var.
Kendi bilgisayarımda dosyayı yazarken boşluk olmadan yazıyorum sunucuya atıyorum.
İndirdiğim dosyada satırlar arasında çok fazla boşluk bırakıyor.
Filezilla denedim Winscp denedim gene aynı sonuç farklı sunucularda da aynı sorunu yapıyor.
Ama evdeki bilgisayarda bu sorunu yaşamıyorum.

Bu konu hakkında bilgisi olan payalaşbilirmi
K
11 yıl
MSI GE70 0NC-417X Kullanan varmı arkadaşlar
Arkadaşlar 17ınc tercıh ettıgımden dolayı modele aklım gidiyor bu modeli kullanan varsa yorum atabilirlermi. Çok fazla oyun düşkünlüğüm olmadığından 660M modeline +500Tl vermek cazip gelmiyor
K
11 yıl
Arayüz Geliştiricisi İçin Laptop Önerisi
Arkadaşlar sizden bir öneri isteyeceğim.
Ben arayüz tasarımı ve kodlaması yapıyorum 1920 çözünürlükte bir laptop almayı düşünüyorum.
Genelde kullandığım programlar Photoshop Dreamweaver veya Phpstorm oyun oynama alışkanlığım var ama genelde onlıne oyun oynarım Lol Rıft yada guıld wars2 gibi.
Oyunları full high oynamak gibi bir takıntım yok sadece donmadan oynadığımda zevk alabiliyorum zaten günde en fazla 1 saat oynayabiliyorum.
Sistem çoğu zaman kod yazmak için kullanılacak.


Sitelerdeki fiyatlara baktım 4000Tl gibi fiyatlar vardı. Benim Bütçem 2300-2800 arası bir tutar.
Kilit noktam klavye ve ekran, ekran kesinlikle büyük olmalı
klavyeside geniş olursa tadından yenmez
bu konuda önerebileceğiniz model var mı ?
K
11 yıl
Videodaki bi şarkı
http://www.youtube.com/watch?v=6pJwAK6wBeo&feature=youtu.be Arkadaşlar bu videonun başındaki şarkıyı bilen varmı?
K
12 yıl
Gülenay İçin 1 Tüp Kan
Arkadaşlar duruma birebir şahit olduğum bir olay acısının nasıl birşey oldugunu çok iyi biliyorum bu yüzden elinde imkanı olan herkesi yardıma çağırıyorum. Konun içerigin Gülenayın kendi arkadaşlarının yazdıgı yazı ile ekliyorum. Şehriniz farketmez herhangi bir şehirden kan vererek hızlı kargo seçenegi ile yada ankara izmir trabzon gibi büyük illerde hastaneler ile toplu olarak gönderebilirsiniz.


Bu grubu kurmak daha önce aklıma gelir miydi bilmem.Duyarlı olduğumu düşünürdüm oysa ki.Duyarlı olmakla duyarlı davranmak arasındaki farkı fark edene kadar.

İtiraf ediyorum bu grubu kurmak adına ilk adımı,çok yakın bir arkadaşımın uygun bir iliğe ihtiyacı olduğunu öğrenince attım.
Keşke daha önce yapsaydım.Kim bilir kimlerin çok yakın arkadaşlarına,kimlerin kardeşlerine,evlatlarına,eşlerine,can yoldaşlarına ulaşabilirdik şimdiye kadar.
Kimlerin beklediği umut olurduk...

İlik Bankasındaki binlerce,milyonlarca ilikten bir tanesi de benimki olsaydı eğer,belki bir insan hayallerine kavuşacaktı.Benim hayallerim ile uygun bir donör bekleyenlerinki ne kadar farklıymış oysa.

Ben ilik bekleyen,umut bekleyen arkadaşlarım için test yaptırmaya gidiyorum.Siz de bir adım atın,internetin gücüyle çok daha fazla kişiye ulaşabileceğimizi biliyorum.Yeter ki ilk adımı kendi vicdanımızla atalım.Her bir birey kendisine öncülük etsin ve gidip test yaptırsın.Kim bilir belki birimizinki bir hayata umut olacak.Yapmamız gereken sadece birkaç saatimizi ayırıp küçük bir tüp kan vererek,umut bekleyen dünyanın herhangi bir yerindeki hastayla uygun iliğe sahip olmayı beklemek.

BEN HAVACILIK CAMİASINDA ÇALIŞAN BİRİYİM VE ÖĞRENDİĞİM İLK ŞEY HEPİMİZİN KADER ARKADAŞI OLDUĞUMUZDUR.LÜTFEN BENİM BAŞIMA GELMEZ DİYE DÜŞÜNMEYİN,BİLİYORUM BİR ÇOK KİŞİ UMURSAMAYACAK BİLE AMA BİZ SADECE HAVACILIK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN ON BİNLERCE KİŞİYİZ,İLİK BANKASINDAN BİLE DAHA ÇOK DONÖR OLACAK SAYIYA SAHİBİZ...KABİN MEMURU BİR ARKADAŞIMIZIN YARDIMIMIZA İHTİYACI VAR,VE ONUN GİBİ MİLYONLARCASININ...


TEST YAPTIRMAYA KARAR VERDİYSENİZ EĞER; İlik Bankası Çapa Tıp Fakültesi'nde, dekanlığın yanında bulunuyor. hafta içi randevusuz, hafta sonu 0212 534 75 00 nolu telefondan randevu alarak test için kan verebilirsiniz. 2 tüp kan alıyorlar. 10 dakikadan fazla sürmüyor.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ HERHANGİ BİRŞEY OLURSA 24 SAAT BOYUNCA AŞAĞIDAKİ NUMARALARDAN EN AZ BİRİNE MUTLAKA ULAŞABİLİRSİNİZ.(uçuşta olursak lütfen kusura bakmayın)

0554.588.07.09
0553.296.60.04
0536.300.95.33
0536.462.06.51
0542.212.68.19

FAcebook sayfalarıhttps://www.facebook.com/groups/ayinherhaligulenaydir/
Twitter Profilihttps://twitter.com/bsryrdgl#

Twitterda #gulenayicin1tupkan ve #gülenaydonörbekliyor hastaglarından da ulaşabilirsiniz
K
12 yıl
Cabal 2 Ne oldu?
ARkadaşlar ya bi ara çıkıcak bi cabal 2 vardı ne oldu o ne zaman gelir belirli bişiler varmı yoksa çok mu uzun sürücek gelmesi ?
K
12 yıl
Bir Sistem Kurmayı Düşünüyorum
İyi günler arkadaşlar ekran kartımın yanması ve anakartımın Am3+ destekli olmaması yüzünden yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum
Normalde anakartım asus m2n68-am se2 bu anakartta tam olarak hangi işlemciyi takabilecegimi bilmiyorum. Aslında almak istedigim kart
MSI HD6850 Cyclone Power Edition/OC GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı işlemcide sorun yaşıyacagım söylediler aslında ilk önceligim sadece ekran kartı değiştirmek şuanki sistemde Amd Athlon x2 anakart hangi işlemcileri destekliyor bilmiyorum. Bende yeni bir sistem kurmayı düşündüm.


MSI HD6850 Cyclone Power Edition/OC GDDR5 1GB 256Bit ekran kartı yada Sapphire HD6870 1 GB 256Bit GDDR5 16X
İşlemci olarak AMD Phenom II 965 X4 (3.4 GHz) 8MB 938p 140W
Ankart Asus M5A78L DDR3 2000MHz S+GL+16X AM3+
Ram olarka CORSAIR 2GB DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram x2
Güüç kaynagı olarakta THERMALTAKE LITEPOWER 600W GÜÇ KAYNAĞI

bu sistemi büyük ihtimal bi anda alamıycam parça parça almak durumdayım
Ondan dolayı ilk önce ekran kartını alıp şuanki sisteme takıp denemek istiyorum sorun çıkarsa sonra işlemci ve ankart olarak alıcam büyük ihtimal 1 ay ara ile alıcam
Sizce ne yapmalıyım?
Sistem oyun sistemi olarak kurulcak ultra high olmasada iyi bir performans almayı istiyorum sizce ne yapmalıyım?
K
12 yıl
Asus M2N68-AM SE2 Anakart İçin İyi Bir Ekran Kartı
Arkadaşlar büyük bir ihtimal ekran kartım yandır hd3450 idi ekran kartım bana sebeb oldu ekran kartımı değiştirecektim zaten sizden rica etsem takabiliceğim oyunlarda iyi performans alabileceğim ekran kartlarını yazabilirimisiniz.?

450 watt gç kaynagı var
4 gb ram var
AMD Athlon2 x2 2,7 işlemci fiyat olarak üst sınırım yok şuan için belli fiyat ayırmadım söylenen kartlara göre bi ortalama ayırıca duruma göre güç kaynağını değiştirebilirim
K
12 yıl
Facebook Telefonsuz onaylama
Arkadaşlar tekbir telefonum oldugu için açıtığım ikinci hesabı doğrulayamıyorum bunun başka bir yolu varmı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.