B

Yüzbaşı
03 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
90 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
SATILDI- Bowie Knife Tiger Tooth (FN) 0,006 float 1000tl
fiyat 1000 tl güncellenmiştir.
B
7 yıl
Klavye çalışmıyor. Menüye giremiyorum.
Başıma talihsiz bir olay geldi arkadaşlar. Telefonum Samsung s6 edge.. Telefonda parmak izim var klidi onla açıyorum. malum telefonu ilk açtığımızda bizden normal alfabetik şifremizi istiyor. akşam dolaşıyorum telefonda Samsung klavye durduruldu diye hata cıkıyor kapatıyorum tekrar cıkıyor. mesajlara giriyorum mesaj yazmak için klavye çıkmıyor doğal olarak. yani tekrar baslatmıyor sürekli hata veriyor neyden kaynaklı ise. dedim kapatıp açayım telefonu belki düzelir türk mantığı olarak devam ettim. yeniden başlattım açıldı telefon ee parmak izini kabul etmiyor alfabetik şifremi istiyor ama klavye açılmıyor düzelmemiş. nasıl düzeltebilirim? menüye giremiyorum kilit ekranında kaldım resmen daha önce basına gelen varmı? yardımınıza ihtiyacım var
B
8 yıl
Honda Civic 1.6 Sport (EP2) Nasıldır ? Alınır mı?
EK kasa hondam vardı sattım ve yazın tekrar baktım fiyatlar o biçim .. bende bi üst kasaya bakayım dedim civic sport gözüme çarptı ep3 görünümlü yani typer görünümlü civic.

böyle bir işe kalkışayımmı napayım bu arabadan daha önce kullanan varmı yorumları okudum biraz ama araç içic fazla birşey yazmıyor internette
B
8 yıl
uygun fiyat ies (bu fiyata euro civic alınır mı)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-95-model-honda-civic-291579690/detay/

internette gezerken denk geldim ama euro civicleri tavsiye etmiyorlar.

sıfır vize 4 lastik yeni değişen 1 parça airbag sanruff vs.

14.000tl ye alınırmı

ben japon kasa 1.4i lere bakıyordum bunu görünce bi şaşırdım 1.6 ies
B
8 yıl
Yeni başladım programım bu (normal mi)
öncelikle merhaba. izmirde biyerde spora basladım başımızda hoca yok sayılır. elimize bir program verdiler bunları yapın dediler o kadar.

BOY 1,83 KİLO: 65

allahdan 3 aylık az bi sürede olsa spor geçmişim var ve hareketleri az çok biliyorum verdikleri program 30dk falan sürüyor.

başlayalı henüz bir hafta oldu kaslarım ısınması için belki yeterli bir programdır ama geçen sene gittiğim salonda daha ilgiliydi ama uzaktı. verdiği program hem daha uzun hem daha ağırdı. bilmiyorum belki başka biryerden program yazdırıp onu kullanmalıyım.

hadi şimdilik yeni başladın ondan desem hiç ilgili olmamaları beni korkutuyor hem salın erken bosalsın hem ezber hareketler.

PROGRAM
1. GÜN

10DK BİSİKLET

4x10 LEG RAISES

4X10 TAM MEKİK

4X10 YARIM MEKİK

4X10 BENCH LEG CRUNCH

4X10 HYPER EXTENSİON


2.GÜN

10DK BİSİKLET

3X8 CHEST PRESS (DOWN HANDLE)

3X8 BUTTER FLY

3X8 SHOULDER PRESS (BACK HANDLE)

3X8 LATERAL RISES

3X8 BARBEL CURL

3X8 ALTERNATİVE CURL

3.GÜN TATİL

4.GÜN (BİRİNCİ GÜN İLE AYNI)

BİRİNCİ GÜNÜN AYNISI

5.GÜN

10DK BİSİKLET

3X8 HİGH PULL BACK

3X8 PULLEY ROW

3X8 LEG EXTENSION

3X8 LEG CURL

3X8 PUSH DOWN TRİCEPS

3X8 RESERVE PUSH DOWN TRİCEPS

6.GÜN TATİL.

VE BU PROGRAM 3 HAFTALIK YAZIYOR.
B
8 yıl
Muhasebe Programi İçin Bilgisayar.
evet sevgili donanımhaber ailesi. dün yemekde 'sen bilgisayarla çok uğraşıyorsun sen anlarsın gençsin' muhabbetinden yola çıkarak yakın bir komşumuz bilgisayar toplamamı rica etti.

liste vericem belli fiyatlar içinde.

kendi dükkanında muhasebe işinde kullanıcak toptancı gibi birşey. hangi programları kullancagını sorduğumda stok program falan bişeyler dedi ama anlamadım varmı bu konuda bilgisi yardım edebilecek birisi.

sıkıntı çıkarmadan muhasebe programlarını açabilecek
B
8 yıl
rehber nerden bulabilirim.
arkadaşlar günde 1 belki 2 saat ko oynamayı düşünüyorum. zaten çalışıyorum fazla bi abartıcak vakitim yok.

ama hangi heroya nasıl skill gitmeliyim str falan veriliyor bunları nasıl vermeliyim bilgisi olan biri link atabilir veya hero ya göre anlatabilir mi teşekkürler
B
8 yıl
Tıraş makinesi öneri kullananlar içeri (Hediye içerir)
değerli forumdaşlarım babama bir traş makinesi alma arifesindeyim sayılır bugun yarın alacağım.

ama aldığım makine işini görsün istiyorum daha önce ne kullandım nede kullanan var etrafımda internette birçok model var ma babamın işini görürmü bilmiyorum para vermişken değsin istiyorum.

babam memur o yüzden günlük traş oluyor. eski bir makinesi var değiştirmeye kıyamıyor. hediye alırsak değiştirir ve mutlu olur onu düşündüğümüz için diye umuyoruz.

kullanın amacı günlük traş olacak vücüdunu tahriş etmesin , birde biz aldık diye zorla kullanma hissi yüzünden sevmediği bir cihaz kullansın istemem.

kullanan kişiler kullandıgı makineyi ve hakkında yorumlarını yazarsa çok faydalı olur. hepinize teşekkür ederim iyi geceler
B
8 yıl
Aileyi İkna etme Yardım
Evet forumdaşlarım yaş 21 yaza motorla girmeyi planlıyorum. ama ailem istemiyor. gidip motoru alırım yazın kullanırım ailemin gönlü olmadan ama sonucta ailem bir motor için kıramam onları. gönüllerini ikna etmem lazım motora karşı nasıl yapabilirim nasıl bir yol izlemeliyim. onların içi rahat edecek şekilde binmek istiyorum.

siz ikna ederken nasıl bir yol izlediniz belki yardımı dokunur bende ikna ederim. bilirsiniz anneler gönül vermedimi o iş genelde kötü biter :) sonuçta 2 teker üstünde gidicem o yüzden bu iş biraz daha sorunlu kafam karışık yaza kadar ikna etmem lazım bi şekilde
B
8 yıl
yeni başlayanlar için takip etmeleri gereken youtube kanalları.
evet değerli forumdaşlarım yeni başlayanlar için merak ettiği bilgiler ve öğrenmesi gereken şeyler için takip edebileceği youtube kanallarını yoruma yazarsanız yeni başlayanlar için daha iyi olacağını düşünüyorum. bende yeni başlayacağım ve günde 5-10 video izliyorum daha motor kullanmadan nasıl kullandıklarını anlatan vs gibi. yeni başlayacaklar için iyi olur ben 1. sayfaya eklerim kanalları. gelen arkadaşlar zorluk çekmezler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.