K

Onbaşı
31 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
4 yıl
Update edilebilir kasa
Merhabalar son 5 yıldır laptop kullanıyorum.O yüzden neredeyse son 5 yılda çıkan oyunların hiçbirini oynayamadım.Artık inceden başlayalım dedim.Şuanda maddi durumum çok iyi olmadığı için belli başlı oynamak istediğim oyunları oynatacak bir sistem dizmek istiyorum.Ancak sistemde istediğim en büyük özellik ileride update ederken sorun çıkartmaması.O yüzden anakartı iyi birşey almak istiyorum ki ileride ekran kartı ve işlemciyi rahat rahat değiştirebileyim.Şuan halihazırda bir Hdd var o yüzden ufak bir ssd istiyorum sadece kasada.Oynamak istediğim oyunlar hakkında kafanızda birşeyler canlanması için örnek olarak witcher 3,Mgs 5, Ac Origins tarzı oyunlar bunları ultrada oynamak gibi bir şartım yok orta seviyede stabil 60 fps olsa yeterli.Sistem önerilerinizi bekliyorum.Bütçe 1.5-2 arası.
K
8 yıl
Düzcede eve çıkacak yada ev arkadaşı arayan var mı?
Yatay geçiş ile duzceye geldim ancak yurtlarda sıkıntı çıktı ev arkadaşı arayan ya da eve çıkmayı düşünen var mı?
K
8 yıl
2 yıllık okumak daha mı mantıklı?
Erzurumda petrol ve doğalgaz mühendisliği okuyorum ilk sene bitti ama ilk seneyle birlikte bende bittim.Bölüm iyi olsada boktan bir yer 3 sene daha geçmez gibi bende tekrar girdim sınava tabi çalışamadan.Ygs 300 lysde mf4 de 230 puan lysden iyi bir yere geçiş yapamayacağımdan 2 yıllık inşaat okuyup dgs mi denesem diyorum dgs konuları mat 1 olduğu için 60 soruda 40-50 net yaparım gibi ordanda mimarlığa geçerim.Tabi daha önceden tecrübe eden varsa bu olayı yorumlarını bekliyorum.
K
8 yıl
Oyuna dönüş
Yıllar önce o herkesin oynadığü dönemde knight furyasına bende katılmıştım.Tabi o zamanlar ne İngilizce var ne adam akıllı oyun bilgisi yanlış hatirlamiyorsam 50ye warrior kasıp oyunu bırakmıştım.Şimdi hazır universitedeyim boş zaman çok steamede geldi bir sans daha verip zevkine tekrar oyuna donsem mi.Dönersem hangi karakter oynayayım rahat rahat tekrar oyunu öğrenmek için yok dönme derseniz hangi oyunu onerirsiniz.
K
8 yıl
Bölümümden memnun değilim.
İyi günler arkadaşlar ben erzurumda petrol ve doğalgaz mühendisliği okuyorum.Bölümünden ve şehirden memnun değilim.Açıkçası mühendislik beni oldukça sıktı.Bende başka bir şehrin başka bir bölümüne gitmek için bu sene tekrar sınava girdim ygs1 sen 285 YGS 3ten 270 puan yaptım.Lys çalışmalarına da başladım ancak kafamda bir bölüm yok.Bende sizlere danışmak istedim.mat-1 ve İngilizceme oldukça guveniyorum bana sen bu bolumü okumalisin dediğiniz bir bolum var mı?
K
8 yıl
Bilgisayar kendini sürekli resetliyor
Bilgisayarı açtığımda grundig yazısı geliyor ve bilgisayar yeniden başlıyor sürekli bu şekilde resetlenip duruyor.Anladığım kadarıyla çöktü ancak win7 cdsini taktigimdada biraz bekliyor ve yine kendini resetliyor bios ekraninada giremiyorum var mıdır bi çözümü?
K
9 yıl
Kaçak telefon almak[Acil Yardım]
2 gün önce telefonum suya düştü ve garanti kullanıcı hatasından dolayı kabul etmiyor.Şimdi biz bu telefonlara eşek yüküyle para veriyoruz ve en ufak şeylerde bozuluyorlar.Bunun yerine 200-300 liralık kaçak bir telefon alsam.Bu arada üzerine basarak söylüyorum çakma değil gümrükten kaçırılan telefonlardan.En azından düşse kırılsa vs içim acımaz.Bu konudaki fikirlerinizi alabilir miyim?
K
9 yıl
Captain Black tütününü sarmak
Bugün gaza gelip captain black light çarşaf ve filtre aldım ama bi türlü saramadım normal sigara tütünlerine göre daha kalın olduğundan bi türlü çıkamadım işin içinden varmıdır bunun bi ipucu?

Not:Daha önce hiç sigara sarmadım internetten bi kaç video izledim ordaki tütünler ince olduğundan takır takır sarıyor adamlar.
K
9 yıl
Oyun Açılmıyor
2 gün önce gayet normal girip oynadım bugün denediğimde logo bu şekilde kaldı yarım saattir başlamadı defalarca denedim yine olmadı var mıdır düzeltmenin bir yolu?
< Resime gitmek için tıklayın >
K
9 yıl
Oyun içi video kayıt
Bir ara tonla program vardı.Oyunu kayıt edip sonra tekrar izlemek vs için şuan hangilerini önerirsiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.