S

Yüzbaşı
11 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
10 yıl
Gainer kullanmak doğru mu ?
spor salonuna yazılalı 1 ay oldu arkadaşlar ve hocam bana çok zayıfsın sen gainer alman lazım dedi ama internette okuduğumda ise kimse önermiyor neredeyse maddi olarak sıkıntı yok zaten en fazla 3 kutu falan alsam yeter sanırım boyum 1.80 kilom 55.oradaki antrenöre sordum bunların hepsini bende kullanım steroidin haricinde hiç bişey sana zarar vermez ama sen beslenmene dikkat ediyosan almayabilirsin dedi. fakat beslenmem gerçekten kötü biraz çünkü sabah kahvaltı desen yapamıyorum öğle desen okulda ne çıkarsa zaten gıdım gıdım yemek veriyorlar e akşam desen annem çalışıyor yemekle öyle etli falan değil ben gene elimden geldiğince çabalıyorum çok hevesliyim ama besin desteği olmadan da olmuyor. sizce almalı mıyım? bu arada markası sanırsam hard mass gainer dı.100 lira bi fiyatı var.

önerilenizi bekliyorum...
S
10 yıl
Beslenme ve BB ile ilgili sorularım var
Arkadaşlar bu hafta spor salonuna yazıldım. şu an hoca bana direk harekete başlatıyor yani bende hiç sormadım ama hiç ısındınmı falan demiyor direkt mekikle başla 25 tane 2 set diyor. ısınmalımıyım? ve nasıl? bu ilk sorumdu.
bir de arkadaşlar benim her zaman yediklerim kaliteli olmuyor, olamıyor. yani bugün mesela tavuklu patates yemeği ve mercimek çorbası vardı evde, bende onları yedim. öğünümü buraya yazıcam sizden ricam yeterlimi değilmi söylemeniz.


sabah: 2 yumurta, 6-7 tane zeytin, 1 su bardağı süt, kibrit kabı kadar süzme peynir, yarım ekmek(neredeyse) ve geri kalanı da kafam göre bal filan yiyorum.

antrenmandan sonra: büyük bardağın boyutunda süt, 1 tam muz, bir buçuk kaşık lor peynirini mikserde geçirdim içtim.(iyimi tam emin değilim lor peyniri öneriliyo baya sizin önerileriniz neler?)

öğle:1 tabak mercimek çorbası, 1 tabak tavuklu patates yemeği.

akşam: 2 tabak tavuklu patates yemeği.



sizce bu beslenme yeterlimi beyler fatsecret diye bir program var ona göre aldığım yağ: 66g, karbonhidrat: 150g, protein: 54g, kalori olarak ise: 1.382.

bu arada boy 1.75 kilo 53

şimdiden teşekkürler...
S
10 yıl
Tecrübeli abilerime sorularum var
arkadaşlar ben yaklaşık bir haftadır evde vücut çalışıyorum.ve bir kaç sorum olacaktı tecrübelirl kardeşlerime

1.haftada 5 gün göğüş, karın, kol çalışıyorum hergün 2 gün de dinlenme. sizce bu doğrumu yoksa diğer düşüncem olan bir gün gene aynı çalışmaları yapıp bir gün yapmayayım sonra tekrar. böyle daha mı iyi olur?
2.her gün protein ve karbonhidrat bakımından zengin yiyecekler yiyemiyorum. mesela bu gün öğlen patlıcan ve tarhana çorbası vardı başka yemek yeme şansım da yok ve besin değerlerine netten baktım içim rahat etmedi az bişey pirinç pilavı vardı dünden kalma onlar beraber bir yemek kaşığı da lor peyiniri yedim öyle geçti. sizce böyle yapmam doğrumu?
3.antrenmanı sabah kahvaltısından 2 saat sonra yapıyorum ve antrenmandan sonra bir kaşık lor peyniri yiyorum(ev yapımı) sizce bunu antrenmandan önce de almalı mıyım?
4. evdekiler ben dambıl aldıktan sonra olmaz böyle sakatlancan tek başına olmaz bu iş falan demeye başladılar sizce spor salonuna gitmeli miyim ve maliyeti ne olur aylık?
bilginiz olsun yaşım 15 kilom 55 boy 1.75. kilo almak için yazılcam ve spor salonunda toz vs. almam gerekir mi ?

şimdiden cevap yazan herkeze teşekkürler
S
10 yıl
Evde spor yapıyorum sorularım var
arkadaşlar şimdi ben daha önce 3 4 hafta kadar youtube da buhttps://www.youtube.com/watch?v=tBf_zdJaGJg -https://www.youtube.com/watch?v=nGtOcrL0jTM 2 videoyu uyguluyorum şu an karın kası ile ilgili videoyu tam yapıyorum fakat göğüs te tam bitiremiyorum fakat göğüsü yaparken sadece arka kol kaslarımı hissediyorum yani göğüste bir şey hissedemiyorum anlayamadım bir türlü bu 2 videoyu haftada 4 gün uyguluyorum şu an. amacım kilo almak. yarın dumbell seti almayı düşünüyorum kollar için fakat kafamı karıştıran soru haftada kaç gün çalışacağım ve hangi kas grubunu çalışacağım mesela 1.gün kollar ve karın 2.gün karın ve göğüs ikinci gün yüne 1. gibi ve gene ardından 2. yi yapsam iyi olur mu sizce.bir de ben bunları yaparsam ne kadar sürede hacim kazanmaya başlarım? ayrıyetten bir protein tozu vs. alamıyorum. annem ne yaparsa okulda ne verilirse onu yemek zorundayım malesef.ve bazen pek dengeli beslenemiyorum bu yüzden ve öğün pek iyi olmadığı zaman 2 tane yumurta kırıp yesem ordan protein aldık karbonhidratı neyden alabilirim böyle basit bi şekilde?bu arada yaşım 15 kilo 55 boy 1.73. cahilliğimi affedin beyler çok konuştum yanlış şeyler de yazmış olabilirim amacım aydınlanmak.
teşekkürler şimdiden...
S
10 yıl
Evde mi Spor salonu mu ?
Beyler benim boyum 1.74 1.76 civarı ve kilom da 55. anlaşıldığı gibi cılızım ve zayıf. benim sizden istediğim ben spor salonuna kilo almak içim gittiğimde ordaki hocam bana klavuzluk edecek mi yani gelmeden önce şunları iç sonra şunları şu protein tozunu al şu saatte yemek ye işte ne biliyim şunları şunları yeme diyecekmi? yada ben kendim dumbell seti alıp bir de barfiks barı alıp evde mi çalışayım? bu konuda çok cahilim üstadlardan yardım bekliyorum
Teşekkürler şimdiden...
S
10 yıl
fitness ile kilo almak
arkadaslar benim yasim15 ve bu yaz fitness a yazilmayi dusunuyorum amac kilo almak boyum 1.75 civari kilom ise 55 disaridan bakilinca ciliz gorunuyorum ve kilo almam lazim. fitness e gidersem bu kiloyu kas olarak mi alicam? ve diyelim kilo aldim sonra devam mi ettirmeliyim? ve bir de ben oraya gittigimde diyelim yazildim su gunler gelcem ve orada bana beslenme programi ve yapacagim egzersizlerin programi verilecek mi ? simdiden tesekkurler...
S
10 yıl
S4 Nasıl bir telefon ?
Beyler telefon alicam bayadir da arastiriyorum aklimda s4 var sizce nasil? simdi herkes gelip diyicek ki g2 soyle boyle de g2nin oynattigi hangi oyunu s4 oynatamaz? aklimdaki tek soru s4te kronik sorun varmi? aklimda bir de z var onunla ilgili de goruslerinizi alirsam cok iyi olur.
S
10 yıl
Discovery i çalıştırmamam lazım acill
Arkadaşlar bende GMD var telefonu bi şekilde açılmamasını sağlamam lazım yani powera ne kadar basarsam basıyim işlev olmaması lazım bunu nasıl sağlıycam? Çok önemli gerçekten acil
S
10 yıl
Savcılıktan İyi Hal Kağıdı ? (Önemli)
arkadaşlar staj için koç firmasına giricem ama iyi hal kağıdı istediler internetten çıkarma imkanım varmı ? varsa nasıl?
S
10 yıl
İstanbul Bilişimden Telefon Alıcam Bir Sorum var
Arkadaşlar istanbul bilişimde fiyatların daha uygun olduğunu gördüm şimdi iki sorum var 1. buranın mağazası var mı ? 2. kapıda ödeme var mı ?
Cevaplayanlara Şimdiden Teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.