K

Onbaşı
10 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
5 yıl
Hard Disk bağlantı sorunu
Arkadaşlar kendime 1 tb lik hard disk aldım fakat bilgisayardım da fazladan sata çıkışı yoktu. Çoğaltıcı kabloları da internetten başka yerde olmadığından satın almadım. Bende kasanın dvd bağlantısını sökerek yeni hard diskime bağladım. Bilgisayarımdan disk yönetimine giriyorum ama ayrılmamış diski yani yeni hard diskimi bilgisayar görmüyor. Kabloları söktüm taktım ama ne yaptıysam olmadı.
bilgisayar sistemim : win 7
K
5 yıl
Telefonum Açılmıyor
Arkadaşlar kendime yeni telefon aldım ve eskisi bir kenara bıraktım ve daha da elime almamıştım.5-6 ay sonra eski fotoğraflarımı almak için eski telefonumu açmak istedim ama telefonum açılmadı (modeli samsung galaxy prime).Telefona başka batarya takarak da açmaya çalıştım ama olmadı.Sanırım telefonum boş durmaktan canı sıkıldı bozuldu Benim için telefon önemli değil sadece içindeki verileri kurtarsam yeter. Bunun için ne yapabilirim?
K
7 yıl
Turizm hakkında tez önerileri
Beyler üniversitede turizm işletmeciliği ve otelcilik bölümü son sınıf öğrencisiyim. Malumunuz mezuniyet projesi hazırlamamız gerekiyor yani tez. Bana turizmle ilgili araştırırken zorlanmayacağım tez konusu önerebilir misiniz ? Mümkünse içindekiler kısmına da yazabileceğim yani alt başlıklarıyla birlikte yazarsanız çok makbule geçer.
K
7 yıl
ekran kartını çıkartamadım
merhabalar, psu derecem 55 yi geçince otomatik kapanmaya başladı bende aldığımdan beri yaklaşık 6 yıldır termal macun sürmemiştim. Bugün kasayı açıp elime ekran kartını aldım birde ne fark edeyim ekran kartının vidaları yokmuş meğer, yaylı bir plastik var ama çıkartmayı beceremedim bende size danışmayı tercih ettim.
ekran kartı amd radeon hd 7350
video linki: https://www.youtube.com/watch?v=DA3WaVpS8Kw
K
7 yıl
Bilgisayar açılmıyor
Merhabalar, bilgisayarım bilinmedik bi durumdan dolayı arada açılmıyor. Güç tuşuna basıyorum ışığı yaniyor, fanlardan ses geliyor ama acılmıyor. bios pilini söktüm, ram i söküp taktım ekran kartını söküp taktım açılmadı. Daha sonraları açıldı şansa, kapadığımda gene aynı sıkıntı baş göstermeye başladı. Şansa bazen bilgisayar acılıyor ama 2 gündür açamadım. ne olduğu hakkında fikrib olan var mı?
işlemci i3 ram 4
amd readon hd 7350 (daha bilgi lazımsa verebilirim)

buda çektiğim video https://youtu.be/msOJQpzDNzs
K
7 yıl
GOU sıcaklığı
Merhabalar, bilgisayarda birkaç gündür sıkıntısız dragon age origin oyununu oynuyordum(bundan daha iyi oyunlarda bile sıkıntı çıkmamıştı). dünden beri bilgisayar oyundayken kendini sebepsiz yere resetlemeye başladı. bende bilgisayarın sıcaklık problemi olduğunu düşündüm ve bilgisayara speedfan programını kurdum.bilgisayar boştayken GPU sıcaklığı 37 derece oyunundayken 5 dk içinde 53 dereceye geliyor ve kendini yeniden başlatıyor (oyun ayarları 12??x700 çözünürlük,genel görüntü ayarları orta).bilgisayarda virüs olmadığına da eminim. acaba bu sıcaklığı düşük tutmak için ne yapabilirim. fan hızını artırma ne derece doğrudur? kasanın içi temiz tutuyorum saygılar...

intel i3-win 7-ram 4
amd readon hd 7350



< Resime gitmek için tıklayın >
K
8 yıl
Yazılım güncellemesini silme
Merhabalar telefonum modeli samsung galaksi grand prime 4.4.4 kitkat mevcut.telefonuma lolipop güncellemesi gelmiş ve evde wifi yi acık bıraktıgımdan otomatik olarak indirmiş.
Ben bunu yüklemek istemiyorum ama bir türlü iptal seçeneğini bulamadım. Ekranin üstte aşağı çekip paneli açtiğimda yazilim güncellemesi ertelenmiştir yazisi görünüyor ve sürükleyip yok edemiyorum.güncellemenin setubunu telefonda aradim ama bulamadim.
Bana nasıl iptal etmem/ silmem gerektiği hakkinda birileri yardimci olabilir mi?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
K
8 yıl
Oyun İçin Laptop Önerisi
Merhabalar arkadaşlar bu bayramda indirim olur diye bir laptop almayı düşünüyorum. şehir dışında okuyorum ve bir yurtta kalıyorum.vakit geçirmek ve oyun oynamak için laptop alıcam.
Bana 1500-2000 tl arası belki limiti biraz daha üstüne çıkabilirim,lenova-toshiba-asus-msi gibi markalardan,ısınma sorunu olmayan,mümkünse numerik klavyesi olan, günümüz oyunlarını oynatabilen bir laptop önerebilir misinz ?
Ayrıca freedos sistemli bigisayarlar daha ekonomik oluyormuş ama windows sistemi olmadığından sıkıntılı. bende window home kurulum cd si var bunu kullanıp windowsu freedos lu laptoba kuramaz mıyız? bunun hakkında da bilgi verebilir misiniz
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)
K
8 yıl
ÇALIŞTIR HATA VERİYOR !!!
Arkadaşlar bilgisayardan hkey local machine kısmına girmek istedim. çalıştıra regedit yazdım hata verdi. cmd den sfc/ scannow yazdım konsola admin girişi yapın dedi. bilgisayarı tarattım hiçbir virüs çıkmadı. bana yardım edebilecek var mı?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
K
9 yıl
LAPTOP tavsiyesi
merhaba arkadaşlar ben evimden uzak yerde üniversite okuyorum. ödevlerim ve can sıkıntısı için bi laptop almayı düşünüyorum. bana 1500 tl civarında günümüz oyunları kaldırabilecek laptoplar önerebilir misiniz? isim olarak ne diyorlar bilmiyorum ama içinde windows sistemi vs yüklü olmayan alabileceğim laptoplar önerebilir misiniz bana, böyle daha ucuz oluyormuş galiba evimdeki bilgisayarı aldığımızda yanında windows 7 home basit cd si vermişledi onu kurarım içine şimdiden teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.