M

Binbaşı
03 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme (?)
102 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
(BULUNDU) Disney Dreamlight Valley
merhaba arkadaşlar, kızım için bu oyunun Türkçe yamasını arıyorum. Yapmış olan varsa bilgi verirseniz sevinirim.
M
3 yıl
Çocuk Saati için En Uygun Hat
Merhaba arkadaşlar, kızıma ve yeğenime Alcatel MT40 model çocuk saati aldım, içine hat bakıyorum. (mt42'nin rengi çok cırtlak olduğu için mt40'ı beğendiler, şarjı daha az gidecek ama yapacak bir şey yok)

2 hat alacağım, kurum kampanyası nedeniyle Türk Telekom'dan faturalı ve 12 ay taahhütlü 5gb tarifeyi 39,40'a alabiliyorum ancak faturalı/faturasız daha uygunu var mı diye bakıyorum. Cevaplarsanız sevinirim.
M
4 yıl
Eylül 2021 Amazon İspanya Siparişleri Bilgi Paylaşımı
< Resime gitmek için tıklayın >

merhaba arkadaşlar,

17 eylül'de amazon.es'ten 3060ti sipariş ettim. siparişim bugün itibariyle 2,5 ayı geçti ve umutla bekliyorum. ödemesini yaptım, döviz kuru artışı nedeniyle kart şimdi neredeyse 2 katına çıkmış durumda ve bu yüzden iptal edilmesini hiç istemiyorum.

benim durumumda olan arkadaşlar için bu konuyu açtım, bilgi paylaşımı daha derli toplu olur diye düşündüm. aramızda çokça 17, 18 ve eylül ayının sonraki günlerinde aynı kartı sipariş veren arkadaşımız mevcut. yaşadıklarınızı bu başlık altında anlatabilirsiniz.
M
7 yıl
(ÇÖZÜLDÜ) Turknet beni durduk yere VDSL\u0027den ADSL\u0027e postaladı!
ÖNEMLİ GÜNCELLEME
biraz evvel müşteri hizmetleri bana ulaşarak sorunumu çözdü, tekrar vdsl'e döndüm, teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >



Merhaba arkadaşlar. Turknet ile ilgili araştırma yapanlar için, bu servis sağlayıcıya geçmek isteyenler için ibret olması amacıyla yazıyorum bunları.

İlk faturamı ödedikten 1 gün sonra internetim kesildi, sonraki gün hattımın VDSL'den ADSL'e çevrildiğini gördüm.

Tam 35mbit internet hızım varken adsl nedeniyle 16 mbit hıza düşürüldüm. Hemde ilk faturamı ödedikten bir gün sonra. Vdsl deneme sürümü mü verdiler bana, anlamadım gitti.

ŞİMDİ ASIL MESELEYE GELİYORUM;
Turk.net'te hiçbir şekilde ulaşamıyorsunuz! Ne buradan, ne twitter'dan, ne de kendi online işlem merkezinden... Sorun olunca demek ki saklanıyorlar. Destek kayıtlarım sorun çözüldü diye kapanıyor üstelik.

Haydi bakalım iptal için kolları sıvama vaktidir, sağlıcakla kalın.

SOL TARAF ADSL - SAĞ TARAF BİR ZAMANLAR VDSL İKEN
< Resime gitmek için tıklayın >
M
8 yıl
Koca Mahallede İnternet Yok!
Merhaba arkadaşlar.

Tam 10 gün evvel birden internet kesildi, olur öyle deyip sallamadım ama sonraki gün iş dönüşü komşumla karşılaşınca o da internetinin kesik olduğunu söyledi. Müşteri hizmetleri ile görüşürken durumun kablo hırsızlığından ötürü kaynaklandığını ve en kısa sürede çözüme ulaştırılacağı söylenmişti, hatta 2 kasımda kopan bağlantının 9 Kasım saat 19.00'a kadar çözüleceği bilgisi verilmişti.

Tabii yalan dolan bunlar, çözüm için taahhüt ettikleri tarihin üstüne 3 gün daha geçti, yok internet. Sadece bende, komşuda değil... Koca mahallede yok internet, rezalete bak!

Müşterisi olduğum Superonline'ı arıyorum, beklemekten başka yapacak bir şey olmadığını, altyapının Türk Telekom ile alakalı olduğunu söylüyorlar. Türk Telekom'u arıyorum, müşterisi olmadığım için bilgi bile vermiyorlar.

Öyle kalakaldık.

Hayır, yani hani hizmet vermeyecekseniz açıkça söyleyin, bizde başka bir yol bulalım, ne bileyim kablonet felan...

Bulsam sözleşmeyi feshesecek bir yol, onu deneyeceğim. Zamanımıza yazık.

Uzun lafın kısası; Türk Telekom altyapısı kullanan adı ne olursa olsun tüm servis sağlayıcılardan kaçın. Hele ki Superonline'dan... Uzak olsun.

Sağlıcakla...
M
9 yıl
17bin Liraya Araç Tavsiyesi Lütfen
Merhaba arkadaşlar, tam 17bin lira param var, evli çocuklu memurum, uygun araba arıyorum.
Ev kredisi ödüyorum, bu yüzden bütçeyi durduk yere sarsmayan, sorunsuz problemsiz ve az yakan bir şeyler arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
M
10 yıl
(iPhone 6 Plus) Telefonda Elektrik Kaçağı?
Merhaba arkadaşlar. Dün telefonumu USB'den bağladım, elime Alıp home tuşuna basınca parmağıma inceden bir elektrik çarptı. Tabii öyle kül edecek bir alım değildi ama sinek ısırığı gibi bir sızı işte... Baktım cihaz cidden elektrik kaçırıyor...

Sorum şu; ne yapmalı? Tamir mi ederler, değişim mi yaparlar? Ücret iadesi olur mu? (Üzerine ekleyerek yeni modele geçebilirim böylece)
M
11 yıl
Xperia Z\u0027den Iphone 6\u0027ya geçmeli miyim?
Merhaba arkadaşlar.

Şimdiye kadar Bada ve Android işletim sistemli akıllı telefonlar kullandım. Yaklaşık 16 aydır Xperia Z kullanıyorum. Oldukça memnunum ancak artık telefonu değiştirmek istiyorum.

Android ve Ios karşılaştırması yapan çok kişi gördüm, ios'u savunanların en büyük silahı hep stabilite idi. Bende buna hayranlık duyuyorum fakat hiç ios kullanmadım.

Eğer Iphone 6 5.5" gibi büyük bir ekran ile çıkarsa Xperia Z'den geçiş yapmalı mıyım?
5" ekrandan daha büyük bir cihaz bakıyorum, Xperia Z Ultra, Samsung NOTE3,Asus Zenfone6 felan... Bunlar yerine iphone6'nın büyük ekran haberinin kesinleşmesini beklemsem mi?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
M
12 yıl
Modem---\u003eAP Ethernet Bağlantısı İçin Yardım Lütfen
Merhaba arkadaşlar. Yan dairemizdeki mevcut modem sinyali için Access Point kullanıyorum ama istediğim randımanı alamadım. Bu nedenle yan daireden 30 metre kablo çektim fakat bir uca Rj45'i takıp kabloyu çalıştıramadım.

Sorunum şu: Airties RT-206 modemden gelen ethernet kablosunu Airties AP-400'e takmak istiyorum.

AP'ye takılacak rj45'in Kablo şeması nasıl olmalı?
(modem tarafı
Turuncu Beyaz
Turuncu
Yeşil Beyaz
Mavi
Mavi Beyaz
Yeşil
Kahverengi Beyaz
Kahverengi)
M
12 yıl
1000-1100 TL\u0027ye klasik Türk ailesi tv tavsiyesi lütfen...
Arkadaşlar,

bacanağım için 3d özelliği olmayan, smart'ı interneti bulunmayan,
dahili uydu alıcılı,
tipiyle gelen misafire hoş görünen,
verdiği renk ile "güzel televizyon!" dedirten bir tv bakıyorum.

Bütçemiz 1000-1100 TL. Teknoloji merakı olmayan bir aile için yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.