M

Çavuş
25 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
57 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
6 yıl
Ses kartımdaki sorun nedir?
gecenin bir saati tuvalete gitmek için yapılan bir kalkışmayla internet kablosuna ayağımın takılması bir oldu. internet kablosu 'laps' diye sökülüverdi ve bilgisayar kendini yeniden başlattı. kabloyu geri taktım ekrana bakıyorum her şey normal gibiydi sonra baktım kulaklıktan ses gelmiyor, sorun ne diye açtım aygıt yöneticisini< Resime gitmek için tıklayın > aradım taradım, yükledim sildim lakin ses aygıtını başlatmanın bir yolunu bulamadım. donanıma açıp bakayım diyeceğim fakat bu h270gaming M3 model anakartlarında ses donanımının olduğu bölüm tam bir kapalı kutu, açıp bakmak, göz gezdirmek zor görünüyor. ses kartı bir şekilde çıkmış olabilir mi? herhangi bir yerde kısa devre arızası yaratmış olabilir miyim? biosla yapabileceğim bir düzeltme ya da herhangi bir kontrol etme yöntemi var mı? internet kablosunun takılı olduğu yer ile ses çıkışlarının bulunduğu yer hemen üst üste belli ki orada bir sarsıntı oldu fakat bunun donanımı bozmasını beklemiyorum. çalışmayı ne engelliyor olabilir?

not: ses dışında her şey normal usbler, ethernet ne varsa.
M
7 yıl
gaming pc alma niyeti
6000 TL bütçe ile donanımlı bir gaming PC sahibi olmak mümkün müdür yoksa şu an piyasanın yaptığı durum paramızı çöpe mi attirir? yapabileceğiniz tüm katkıya açığım(sistem onerisi,olur veya olmaz vsvs)
M
8 yıl
Taahütsüz İnternet
TTnetten taahhütlü internet kullanımı yapıyordum bu aya kadar fakat taahhüt dolunca kapattırmak zorunda kaldım. şimdi de taahhütsüz ve uygun kullanımlı bir paket ve sağlayıcı bakıyorum. ne önerebilirsiniz?
M
9 yıl
Pug cinsi hakkinda bildikleriniz
Arkadas cevrenizde ya da sizde mevcut bu kopek cinsi hakkinda neler biliyorsunuz arkadaslar? Daha once konu acildi mi bilmiyorum, henuz yeni bu konuyu arastirma istegim dogdugu icin, yardimci olmaniz gerekirse pug kopeklerinin nasil yasadigi ve ozellikle rahatsiz edici bir durumu olup olmadigi hakkinda bu konuya yazarsaniz cidden bilgi sahibi olucam
M
9 yıl
Ban acilmis
Acilmis ama o kadar gereksizdi ki soguttu beni burdan. Focus olamiyorum iceriklere hicbir konu tutmuyor gozumde. Zirvedeki yalnizliği yasiyorum
M
9 yıl
11 ceza puani
Adminin teki moka uyari puani vermiş, sağ olsun

Kaç gun uzak kalacagim sizlerden
M
9 yıl
Zebaniler
Zebaniler ne zaman kural disi oldu arkadaşlar
M
9 yıl
Foruma noldu
Forum mu çöktu az once beyler
M
9 yıl
Hangisi dogru?
Artistlik yapicagim cocuga seslenicem hangisi dogru bilmiyorum

Yas 15 15 15 15
M
9 yıl
Eski donemlerin Cezasi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.