P

Yüzbaşı
28 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
83 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
8 yıl
Deep House, Indie Dance, Nu Disco, Downtempo, Lounge, Chillout Müzik Severler Buraya
Merhaba arkadaşlar. Sizde ülkemizdeki bilindik radyoların iki günde ele ayağa düşen parçalarından sıkıldıysanız doğru adrestesiniz :) Başlıkta belirttiğim müzik türlerine ilginiz varsa elimde yığınla mevcut. Şahsen ben bu tarz şarkıları dinlerken hem keyif alıyorum hem de rahatlıyorum. Arabada, uzun yolda, tatilde, sporda her yerde işinizi görür.

Videoyu izlemek için tıklayınız
Videoyu izlemek için tıklayınız
Videoyu izlemek için tıklayınız
Videoyu izlemek için tıklayınız
Videoyu izlemek için tıklayınız
P
8 yıl
Hakeme rağmen sonuç farklı olabilir miydi?
Hakem mahalle maçı bile yönetemeyecek seviyede buna lafım yok ancak bu şerefsizin üstesinden gelebilirdik. İlk yediğimiz gol bal gibi ofsayt, buna rağmen hiçbir şey bitmiş değil. Pereira sonuçta bir teknik direktör hakemin şerefsizliğini zaten tecrübe etmişsin neden karara tepki veriyorsun bırak tepki verme seni de yollayacak tribüne belli zaten gittin adama seni tribüne yollaması için istediği fırsatı verdin. Daha önce de tribüne yollandın sonrasında olanları gördün. Mehmet Topal orta sahada gereksiz yere kendini yere bırakıp sarı kart gördü. Bu sarı kartı görmeseydi o aptal penaltı kararında oyundan atılmayacaktı. Braga nın attığı 3. ve 4. gollere bakın. Alveste en ufak bir çaba yok sanki antrenmanda, insan en azından ayağını uzatıp şutu engellemeye çalışır. Nani desen sağ ayaklı adam önü bomboş müsait pozisyonda sol ayağıyla topa vuruyor.

Avrupada başarı istiyorsan böyle şerefsizlere istediklerini vermeyeceksin. Soğuk kanlılığını koruyacaksın. Gereksiz sarı kartlar görmeyeceksin. Maalesef Türk takımları olarak böyle durumlarda çok çabuk dağılıyoruz. Oynadığımız maçların lig maçı değil avrupa maçı olduğunu unutuyoruz.
P
9 yıl
Matej Vydra
P
11 yıl
28\u0027 İNCİ MKNZ. P. TÜM. / KIBRIS
Arkadaşlar burası hakkında bilgisi olan var mı nedir ne değildir? Nasıl bir yerdir?

Ayrıca Kıbrıs' ta telefon ile görüşme mevzusu sıkıntı olur mu?
P
12 yıl
Cam Filmi Cezası Hakkında
Merhaba arkadaşlar bugün cam filminden ceza yedim. Yalnız şöyle bir durum var. Trafik polisinin bana kestiği ceza makbuzunda ceza maddeleri md. 73 ve md. 78/1a bu maddelere baktım cam filmi ile alakası olan bir şey yok.

73 Araçların kamunun rahat ve huzurunu bozacak veya kişilere zarar verecek şekilde saygısızca kullanmak,araçlardan bir şey atmak ve dökmek,seyir halinde sürücülerin telefonla görüşmek

78/1-a Otomobil ve minibüs cinsi taşıtlarda emniyet kemeri bulundurmamak veya kullanmamak

Bana 1 hafta içinde filmleri söktürmem gerektiğini söyledi. Acaba gıcıklık olsun diye mi bu maddelerden ceza kesti. Kimisi de artık polislerin cam filmine ceza kesemediğini söylüyor. Daha önce de 2 çevirmede cam filmi cezası keseceğiz deyip kesin dememe rağmen kesememişlerdi. Rüşvet almak için mi korkutuyorlar acaba. Kafam karıştı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum.
P
12 yıl
Facebook\u0027 ta Fotoğraf Yorumlarını Engellemek?
Arkadaşlar kimsenin fotoğraflara yorum yapmabilmesini istemiyorum bunu kapatmanın bir yolu var mı? Teşekkür ederim.
P
12 yıl
DH - Thievery Corporation Fans
Merhaba arkadaşlar Thievery Corporation konusu hiç göremedim forumda nedense. Bu gurubun bir konusu olmalı diye düşünüyorum :) Chillout, downtempo, acid jazz karışımı müziklerden hoşlanıyorsanız bu grubun şarkılarını kesinlikle dinleyin derim. Grubun beğendiğiniz şarkılarını, canlı performanslarını vs bu grup altında paylaşalım.

THIEVERY CORPORATION






Thievery Corporation, 1995'te Washington, D.C.'de kurulmuş bir müzik grubudur. Grubun iki temel elemanı Rob Garza ve Eric Hilton'dur. Genel müzik stilleri Elektronik üzerine olmakla birlikte acid jazz, downtempo, chillout, reggae, Indian classical, Middle Eastern, bossa nova tarzlarının harmanını kullanmaktadırlar.

1997 yılında yayınladıkları ilk albümlerinden bu yana acid jazz ve trip hop arenasının en önemli isimlerinin başında geliyor. Elektronik müziğin pekçok farklı formunu müziklerinin alt yapısında kullanan ikili ilk olarak, 1996 yılında kurdukları ELS Records (Eighteen Street Lounge - ki bu aynı zamanda Washington DC’de sahibi oldukları klübün de adı) etikletiyle yayınladıkları 12” ler ve Kruder & Dorfmeister’ın Studio K7 için hazırladığı DJ Kicksserisindeki çalışmalarıyla adını duyurmayı başarmıştı.

İngiliz plak şirketi 4AD ile anlaşan Garza ve Hilton, 1997 yılında Acid Jazz ve Chill Out’un en iyi örneklerinden birisi sayılan ilk Thievery Corporation albümü ”Sounds From The Thievery Hi-Fi” yı yayınladı. Bu albümle başarılı bir çıkış gerçekleştiren ikili yine aynı yılın Haziran ayında, içerisinde sadece Washington DC’de yaşayan elektronika sanatçılarının olduğu “Dubbed Out In DC” adlı albüme üç parçasıyla katıldı. Kendi şarkılarının yanısıra remix çalışmalarına da devam eden ikili, 1999 yılında içerisinde Stereolab,Gus Gus, David Byrne ve Hooverphonic gibi isimlerin parçalarını Thievery Corporation dokunuşlarıyla tekrar şekillendirdikleri “Abductions and Reconstructions” albümünü piyasaya sürdü.

2000 yılında yayınlanan ikinci albümleri “The Mirror Conspiracy” ile başarılarının rastlantı olmadığını kanıtlayan Thievery Corporation’ın ünü de gittikçe büyüdü. En büyük caz label’ı Verve’ün kataloğundan seçtikleri parçaların remixlerini içinde barındıran ve “Sounds From The Verve Hi-Fi” adını verdikleri albümleri, yine Verve etiketiyle 2001 yılında yayınlandı. 2002 yılında açılış parçasında ikiliye Emiliana Torrini’nin eşlik ettiği “The Richest Man in Babylon” albümünü piyasaya süren Thievery Corporation, 2004 yılında ise remixlerden oluşan bir diğer albümleri “The Outernational Sound” ile dinleyicisi ile buluştu. Yine aynı yıl Grammy Ödülleri’nde “Best Compilation Soundtrack Album for a Motion Picture” dalında ödül kazanan “Garden State” filminin soundtrack’indeki parçalardan birisi olan “Lebanese Blonde” Thievery Corporation imzasını taşıyordu.

Jane’s Addiction’dan Perry Farrell, The Flaming Lips’ten Wayne Coyne ve David Byrne gibi önemli isimlerle birlikte çalıştıkları “The Cosmic Game”i 2005 yılında piyasaya süren Thievery Corporation, “Versions” gibi remix projeleriyle ilgili çalıştıkları üç yıllık bir dönemin ardından son albümleri “Radio Relatiation”ı 2008 yılında yayınladı.

ALBÜMLERİ
Sounds from the Thievery Hi-Fi
Abductions Reconstructions
The Mirror Conspiracy
The Richest Man in Babylon
The Outernational Sound
Babylon Rewound
The Cosmic Game
Versions
Radio Retaliation
It Takes a Thief
Culture Of Fear (Son Albümü)

SINGLE
2001: A Spliff Odyssey (1996)
Dub Plate, Vol. 1 (1996)
The Foundation (1996)
Lebanese Blonde (1998)
DC 3000 (1999)
It Takes a Thief (1999)
Focus on Sight (2000)
Bossa Per Due (2001)
Revolution Solution
Warning Shots
The Heart's a Lonely Hunter
Sol Tapado
The Richest Man in Babylon
The Lagos Communique
Halfway Around the World
Incident at Gate 7
Encounter in Bahia
ESL Dubplate
Shaolin Satellite
Chaplin Swankster
Originality
Supreme Illusion (2007)


Thievery Corporation - Resmi Web Sitesi
Thievery Corporation - Facebook Fan Sayfası
Thievery Corporation - Twitter

GRUP İMZASI

[center][image]https://store.donanimhaber.com/4a/d2/10/4ad210df5cf48e16a902472ec963f8d4.png[/image] 
[font="Arial"][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_65818234/tm.htm/]DH - Thievery Corporation Fans[/link][/b][/font]
[/center]


GRUP ÜYELERİ

1- perfectchoic3
P
12 yıl
Budapeşte-Prag-Viyana turuna katılacağım, tecrübeli arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum :)
Merhaba arkadaşlar Pazar günü Budapeşte Prag Viyana turuna gidiyorum. Yanımda para olarak sadece euro mu götüreyim yoksa bir miktar kron ve forint almalımıyım? Oradaki döviz bürolarında kazık yemek istemiyorum.

Mutlaka gitmelisin diyeceğiniz yerler varmı?

Bir de cep telefonu alayım gitmişken diyorum.. Bu 3 şehirden hangisinde elektronik fiyatları daha uygundur?

Teşekkürler :)
P
14 yıl
Fraps Hakkında Yardım Lütfen..
Arkadaşlar oyunlardan video almak için fraps programını kullanıyorum. Sistemim bunu kaldırabilecek seviyede fakat fraps ile video çekimini başlattığım zaman makine kasmaya başlıyor. (İşlemci: intel core i7 860, Ekran Kartı: Zotac gtx 295)

Fps ayarlarını değiştirsemde düzelmiyor. Antivirüs programı kapalı iken daha az kasıyor fakat yine akıcılık yok.. Yardımlarınızı bekliyorum.
P
15 yıl
Intel Core I7 860 için ram ?
Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum i7 860 işlemci ve AsusP7P55D pro anakart alacağım. Bu sistemde kullanacağım en sorunsuz ram ne olur ?

Ram olarak Corsair 4gb (2*2gb) 1333MHz ddr3 CL9 XMS3 ram anakart ve işlemciye uyumlumudur ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.