D

Çavuş
10 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
7 yıl
UltrAslan Ninja Polar Aranıyor !
Sayın Renk kardeşlerim,

L BEDEN , UltrAslan Ninja poları aramaktayım. Ürün görselini aşağıda bulabilirsiniz.

Kondisyonu düzgün , elinde bulunan arkadaşların, mail yolu veya pm ile, iletişime geçmesini rica ederim.

Mail : boyaraslan@gmail.com

< Resime gitmek için tıklayın >
D
8 yıl
Galatasarayımızın Devre Arası Transfer Politikası
Merhaba saygı değer Galatasaraylılar,

Malum kötü biten ligin ilk yarısı sonrası, herkesin beklentisi transfer yapılacak mı , yapılacak ise bu takviyelerde öncelik neler olmalı, sürekli bu konulur tartışılır oldu.

Bende forumda Galatasarayın ve Türkiyenin en değerli olan tarafatarımız ile bu konuyu tartışmak istedim.

Şu anda sadece DONK transferi yapıldı, bence çok geç kalınmış bir transfer bu tarz bi oyunca melo satılacağı zaman hemen alınmalıydı, bir melo değil ama galatasarayın sahada kanayan yarasına merhem olacaktır. Bir de sanırım Molde takımından alınacak sağ bek transferi söz konusu ama son durum nedir bilemiyorum. Olursa o da çok faydalı olur, eboue den sonra iyi bir sağ bek yapamadık, eboue neden gönderildi , onuda anlamış değilim, madrid'e çivi gibi çaktığı, Yobo ' yu pazara gönderdiği günler aklımdan çıkmıyor :)

Şu anda bence Galatasdarayımızın en büyük ihityacı Forvet transferidir, ve devre arası transferi olcağı için fazla büyük paralar verilmeden, EREN DERDİYOK transferini yapmaılıdır. Galatasarayımıza bu tarz forvetler her zaman iş yapmıştır, güçlü , fizikli, ve kafa toplarında çok etkili.

Sizce eksiklerimiz neler , nerelere transfer yapılmaılıdır, yoksa transfer yapılmadan devam mı edilmeli, değerli görüşlerimizi paylaşalım, bol forumlar.
D
8 yıl
LED TV TAVSİYESİ (1500 TL )
Merhabalar,

40 ' Smart + 4k tv tavsiye edebilirmisiniz ? Bütcem 1500 TL. Yerli ürün düşünmüyorum.

İlgilnize şimdi den Teşekkürler.
D
10 yıl
SUPPLEMENT (PROTEIN) ONERISI
Merhabalar,

Oncelikle herkese selamlar,

Bugun itibari ile spora baslayali tam 2 ay 9 gun oldu, yaklasik 20 gun sonra 3. ay dolmus olacak ve bende artik supplement destegi almak istiyorum. Toplamda sporu 2 sene olarak planlıyorum

Bu konuda öneri ve yardimlarinizi bekliyorum. Tesekkurler.

Boy : 185
Kilo : 83
D
10 yıl
IDEAL VUCUT OLCULERI ?
MERHABALAR,

ARKADASLAR FORUM , BILGI VE PAYLASIM OLDUKCA GUZEL, BB ' YE YENI BASLAMIS BIRI OLARAK (YAKLASIK 3 AY ) TUM MERAK ETTIKLERIMI SORMAK VE SIZIN BILGILERINIZI DE OGRENMEK ISTIYORUM.

SORUM SUDUR , ERKEK ICIN IDEAL VUCUD OLCULERI VE KILO NE OLMALIDIR ? ILK OLARAK ORTALAMA 1.80 - 85 BOY ICIN ELE ALDIGIMIZI FARZEDELIM .


ORNEK OLARAK

KOL : ?

GOGUS : ?

BEL : ?

BACAK : ?

KILO : ?
D
10 yıl
HANGI VUCUD YAPISINA SAHIBIM ?
Arkadaslar Merhaba,

Oncelikle herkese bol biligli forumlar ,

Oncelikle bazi bilgilerimi sizinle paylasiyim, Bir body salonuna 1 senelik uyelik yaptirdim, bugun itibari ile tam 2 ay oldu. Daha onumde yaklasik 10 ay daha var.

Oncelikle sunu ogrenmek istiyorum , arkadaslarim vucudumun cok hizli gelistigini soyluyorlar. Bunun vucud ve anatomi ile ilgisimi vardir, yoksa yeme icme ve spor duzeni ile dogru orantılımıdır ?

Birde vucud yapim nedir tam olarak,(ekto vs. )nasıl anlayabiliriz, ornek icin 2 resim atacagim. cok belli olmuyor ama belki anlaşılabilir.

Kilo : 83 (spor'a basladigimda 78.5 idim )
Boy : 185



-----------------------

A.B.
D
11 yıl
İPHONE İTHAL TELEFON KAYIT DIŞI KALMIŞ - ACİL YARDIM !!!
Arkadaşlar Merhaba,

Gecen gun , 2. EL İphone 4 marka bir cihaz aldım, Cihazin yurt dişi oldugunu ve kayıt yaptırmam gerektigini soylediler.

Bende nasılsa pasaport kaydını yaptırırım diye aldim, Nitekim ime sorgulaması sırasına ''Kayıt dışı oldugu tespit edilen cihaz '' yaziyordu.

Daha sonra kayit yaptirmak icin BTK ile iletişime geçtim , Ancak ime no verdiğim zaman yetkili kişi bu cihazin İthalat yapilarak türkiyeye geldiğini bildirdi.

Dolayisi ile telefon yetkili saticisi ile iletişime gecmemi ve fatura ile işlem yaptirmam gerektigini soyledi ( Anakart değişikliği yuzunden kapanmis olabilir dedi)

Tabi bende hemen yetkili saticisi olan Genpa ile iletişime gectim, Evet ime no yazildiği zaman veya verdğimiz zaman Genpaya ait cihazdir diyor.

Genpa ise bana bu konu hakkinda yetkili kişilerin sizi arayacagini soyleyerek iletişim detaylarimi aldı.

Su anda ne yapabilirim bilmiyorum, telefon 2. el oldugu icinde faturasini bana verirler mi ? Verseler dahi nerde nasıl actıracagim, bunu genpa mı halledecek ?

Değerli yorumlarinizi ve bilgilerinizi paylaşmanizi rica ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.