K

Binbaşı
27 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
95 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
4 yıl
Kasten Adam Öldürme Niyetiyle Araç Kullananlar Var
Az önce aracımla arka sokaklarda anayolda seyir halindeyken, en fazla 50 metre uzunluğundaki ara yoldan en az 30 km hızla bir transporter yola daldı. Anayolda 30-40 km hızla bir araç seyir halinde olsa çarpışabilirlerdi ya da karşıya geçmeye çalışan bir yayaya çarpabilirdi (ben adama paralel ara sokaktan çıkıp anayola yeni girmiştim ve onun devam ettiği ara yola sola dönüş yapacaktım, biraz daha hızlı olsam tam ben sola dönüş yapacakken ara yolda hiç durmadan hızla geldiği için bana çarpacaktı) Neyse ben buna kendi kendime söylenip girdiğim ara yola aracımı park edip evime doğru yürümeye başladım, bir baktım aracını bimin önüne park etmiş, ben geçerken bimden çıkıp arabasına bindi, biraz yürüdüm ve arayoldan, tam 10 metre içinde trafik ışıklarının olduğu yola girdim ki bu gene arayolda hiç durmadan hızla, karşılıklı trafiğin aktığı ve çoğu zaman alanın dar ve trafiğin yoğun olması nedeniyle karşılıklı araçların zor sığdığı ve geçtiği yola daldı, az kalsın ışıklarda bekleyen bir arabaya çarpıyordu dönerken ve kendisine kırmızı yanmasına rağmen yine hiç hız kesmeden sahil yoluna indi. Adamda yol kontrolü ve kurallara uyma diye bir şey yok. Bilerek kaza yapma ve insanlara çarpma derdinde. Keşke plakasını alsaydım da hiçbir trafik kuralına uymayan şu plakalı aracı takip edin deseydim. Bu adamın ehliyetine kesinlikle el konması gerekir çünkü yaya ya da sürücü kesinlikle birilerini ya da kendini öldürecektir bu. Araç trabzon plakalıydı ve giresundan trabzon yönüne doğru gidiyordu bu arada.
K
4 yıl
Türkiye\u0027de 2550 TL\u0027ye satılan tefal optigrill xl akıllı ızgarayı amazon ingiltereden 850 tl\u0027ye aldım
1180 küsüre almıştım aslında, bir iki ay sonra amazon.uk dan email geldi. 40 pound vergi iadesi yaptılar (ihracat vergisi mi ne düşmüş) kartıma, 850 tl'ye geldi. Bizde aynı ürün resmi olarak yok, internetten ise 2550 tl'ye satılıyor. İyi kerizleniyoruz.
K
5 yıl
AMAZON FRANSA SATTIĞI ÜRÜNÜN AYNISINI YOLLAMADI ÜRÜNE YAPTIĞIM YORUMU DA YAYIMLAMADI
Amazon fransadan cristopher nolan 4k film seti aldım. Ürüne her şey dahil 636 TL verdim. Ürünün satış sayfasındaki tanıtımında Türkçe dil desteği olmasına rağmen bana Türkçe dil desteği olmayan ürün yollandı. Ürüne 1 yıldız vererek bunu belirten bir yorum yazdım. Yorumumu kurallara aykırı diyerek yayımlamadılar, satıcının sayfasına bunu yazmalıymışım. Halbuki satıcı amazon fransaydı. Aynı ürün hala satışta ancak satıcı amazon fransa değil de bir mağaza bu sefer. Hatta bu, bana yorumumun yayınlanmayacağına ilişkin gelen mailden sonra böyle oldu. Amazon fransa başkasının satıcı olduğu ürünü kendi adına satıyor. Hatalı ürün gönderiyor. Ürüne yorum yaptıktan sonra bunu yayımlamayıp ürün sayfasını asıl satıcı olacak şekilde değiştiriyor. Amazonun bir ciddiyeti var derlerdi. Ürün yorumlarında manipülasyon var. İstediğini yayımla istemediğini yayımlama. Ayıptır ya. Bu arada yeni satıcı üzerinde de üründe türkçe dil desteği gözüküyor. Satıcıya türkçe dil desteği var mı diye sordum. Bakalım ne cevap verecek.
K
5 yıl
LG 65 R9 Katlanabilir Oled Tv
Tv, sephasının içinde katlı olarak duruyor ve otomatik olarak çıkartılıp izlenebiliyor. İş bitince tekrar içeri sokup sepha formatına döndürülebilir. Hem fazla yer kaplamaması hem de evde top oynuyan çocukların ve temizlikçinin tvyi kırmasının önlenmesi açısından harika bir çözüm. Sanırım 2019 sonu 2020 başı gibi piyasaya çıkacak. 15-25 bin dolar arasında piyasaya giriş yapar diye düşünüyorum, zamanla 4-5 bin dolar seviyesine düşecektir. Bu arada katlanabilir lg oled telefonların da çok yakında piyasaya çıkacağının habercisidir bu tv. Büyük ekranlı tel alıp onu rahatça cebimizde taşıyabileceğimiz gibi katlama sayesinde ekranın zarar görmesini engelleyeceğiz gibi.
K
8 yıl
65 inc 4K ve 3Dli Tv Öneri Listem
65 inch 4k ve 3Dli samsung veya lg tv arayanlar icin yaptigim model ve fiyat arastirmasini sunuyorum. Bazi modeller piyasada olmayabilir ya da yazdigim fiyatlardan olmayabilir (internette muhakkak vardir). Bir sitede tukenmis olsa bile pazarlık acisindan, satilan en dusuk fiyatlari baz aldim.


Samsung 65ju7000 6737 TL
Samsung 65js9000 9800 TL
Samsung 65ju7500 7000 TL
LG 65UH850V 8700 TL
LG 65UF850V 6450 TL
LG 65UF950V 8845 TL
LG 65UB950V 4600 TL
LG 65UB980V 5000 TL
K
8 yıl
Maksimum 10 Bin TL\u0027ye Tv tavsiyesi
Merhabalar arkadaslar. Aradigim ozellikler (onem sirasina gore) :

1- Görüntü kalitesi cok iyi olsun (ekran 55-65 inch araliginda olacak ve 4k ile 3D mutlaka olacak).

2- Renkler gercek renk olsun (telefonla fotograf cektigimiz seylerde telefonun ciplak gozle gordugumuz renklerin aynisini aktarmasi gibi tvde ornegin naklen yayinlanan bir macta renkleri aynen oldugu gibi gostersin)

3- Kavislilerin ekstra artisi var mi, yoksa duz mu kavisli mi acaba hangisi secilmeli.

4- Goruntu yukseltme (sony goruntuleri 4kya yukselttigini iddia ediyor, ben de sonynin ultrabooku var,xreailty ozelligi goruntuleri gercekten iyilestiriyor) ozellikleri ise yariyorsa oyle bi tv olsun.

5- Sesi de kaliteli olsun. Tesekkurler.
K
8 yıl
İSTİKBAL HEDİYE ÇEKİ ALDATMACASI
Sayın forum sakinleri, bugun istikbalin bir subesinden 12700 liste fiyatli alisveris yaptim. Pazarlikla (yaptigimi sandim) 11250'ye dusurdum. Odemeyi yaptiktan sonra hediye cekimi istedigimde 1300 TL tutarindaki hediye cekinin yapilan indirimle kullanildigi, cek verilmeyecegi soylendi. Magazada pazarlik yaptigimiz kisiye ve diger calisana bu yaptiklarinin şık olmadigini bana cek bedelinin indirim olarak kullanilacaginin soylenmedigini kaldi ki internet sitesindeki ilanda pazarlikla indirim yapilmasi halinde hediye cekinin verilmeyecegine iliskin hukum olmadigini soyledim. Sonra magazadan cikip istikbal musteri hizmetlerini aradim, oradaki bayan ilk basta pesin alimdan isi kotarmaya calisti ki ilanda pesin alimdan degil tek seferde alimdan bahsediliyor. Aynilarini kendisine de soyledim, pazarlik yapilmasi halinde hediye ceki verilmeyebilir dedi bana. Pazarlikta cekin indirileceginin bana soylenmedigini kaldi ki ilanda indirim yapildigi takdirde cek verilmez seklinde bir hukum olmadigini, her halukarda (9900 TL ustu tek seferlik alisveris) 1300 tl degerindeki hediye cekinin verilmesi gerektigini soyledim. En sonunda sikayet kaydi aldi.

Neyse her seyi ayrintisiyla dusunen ben, bir anlik unutkanlik sonucu cek mevzusunu, odemeyi yapmadan sormayi unuttum ve basima bu geldi.

Ozetle bu kampanyaya sakın aldanmayin. Oncelikle cekinizi isteyin, indiriminizi de yaptirin ödemeyi ondan sonra yapin.
K
10 yıl
Laptoplar için En İyi Sınırsız Mobil İnternet Hangisi
Avea jet mi, turkcell vinn mi yoksa vodafonenunki mi. Hiz,kopma olmamasi onemli cunku lig tvden mac izliycem. Sizce hangisi daha iyi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.