Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
877
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kasten Adam Öldürme Niyetiyle Araç Kullananlar Var
K
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Az önce aracımla arka sokaklarda anayolda seyir halindeyken, en fazla 50 metre uzunluğundaki ara yoldan en az 30 km hızla bir transporter yola daldı. Anayolda 30-40 km hızla bir araç seyir halinde olsa çarpışabilirlerdi ya da karşıya geçmeye çalışan bir yayaya çarpabilirdi (ben adama paralel ara sokaktan çıkıp anayola yeni girmiştim ve onun devam ettiği ara yola sola dönüş yapacaktım, biraz daha hızlı olsam tam ben sola dönüş yapacakken ara yolda hiç durmadan hızla geldiği için bana çarpacaktı) Neyse ben buna kendi kendime söylenip girdiğim ara yola aracımı park edip evime doğru yürümeye başladım, bir baktım aracını bimin önüne park etmiş, ben geçerken bimden çıkıp arabasına bindi, biraz yürüdüm ve arayoldan, tam 10 metre içinde trafik ışıklarının olduğu yola girdim ki bu gene arayolda hiç durmadan hızla, karşılıklı trafiğin aktığı ve çoğu zaman alanın dar ve trafiğin yoğun olması nedeniyle karşılıklı araçların zor sığdığı ve geçtiği yola daldı, az kalsın ışıklarda bekleyen bir arabaya çarpıyordu dönerken ve kendisine kırmızı yanmasına rağmen yine hiç hız kesmeden sahil yoluna indi. Adamda yol kontrolü ve kurallara uyma diye bir şey yok. Bilerek kaza yapma ve insanlara çarpma derdinde. Keşke plakasını alsaydım da hiçbir trafik kuralına uymayan şu plakalı aracı takip edin deseydim. Bu adamın ehliyetine kesinlikle el konması gerekir çünkü yaya ya da sürücü kesinlikle birilerini ya da kendini öldürecektir bu. Araç trabzon plakalıydı ve giresundan trabzon yönüne doğru gidiyordu bu arada.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 10 Haziran 2020; 9:59:17 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
4 yıl
Yüzbaşı

Allah belasını versin öyle araç kullananların.
Herkes çok rahat zaten. Adam yolun ortasına arabayı bırakıyor markete gidiyor alışveriş yapıyor millet arkasında bekliyor. Hiç umurlarında değil. Sonra da araçlarına binip gidiyorlar. Ya bunların malı kıymetli değil ya da para basıyorlar. Sonra da araçları çekilince ağlıyorlar.
Biz biryere gittiğimizde 1 dakikalık bile işimiz olsa park yeri bulur park ederiz aman araca birşey olur trafik oluşur diye.
Zaten o tarz tehlikeli araç kullananların araçları aşağı yukarı aynıdır. Hep yıkanmış camlar filmli keko arabaları veya kiralık araçlar oluyor.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.