M

Yüzbaşı
20 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
geçen yıl
Bios güncelleme dosyasında trojan gözükmesi doğal mı?
Hayırlı geceler,

Laptopa bugün format attım ve bios güncellemesi yapmak istedim ama rar' ı açmamla birlikte defenderdan 2 trojan uyarısı almam bir oldu. Bu klasörleri monsterdan bugün yolladılar. Sizce bu klasörler bir problem teşkil eder mi? Tavsiyeleriniz nelerdir?


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
M
8 yıl
Bu Gece Pusudayız
Bu gece sonuçları bekleyecek arkadaşlar bu başlık altında toplanalım. Gelişmeleri paylaşalım.

İçime bu gece açıklanacak gibi geliyor. Geçen sene sınavdan 4 gün sonra perşembe 12:00 sularında açıklanmıştı bakalım hayırlısı.


Muhtemel sonuç linkleri:

https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=4062

https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=2808





Time has come.......
M
8 yıl
Mezunlar acil bakabilir misiniz?
Nüfus cüzdanındaki fotoğrafımı geçen sene değiştirmiştim şimdi babam aradı 6 aydan daha eski olmayacakmış dedi yok öyle bişey falan dedim anlamadı git çektir foto diyor benimde içime kuşku düştü ne yapayım bilgi verebilir misiniz
M
8 yıl
Direksiyon sınavına giremedim.
Evden çıkmadan cüzdanla birlikte kimliğimi aldım sanıyorum almamışım kimliği. Lanet olası cüzdana kimlik sığmıyor parçalayıp attım onuda zaten kimliği almadan çıkmış gitmişim. 8:20 de sınav yerindeydim oturtum sürücü koltuğuna kimliği sordular cebi yokladım yok. 8:25 e kadar kimlik olmazsa bidahakine girersin dediler babamı aradım oda arabayla yetişemedi. Sınav sonu göstereyim dedim kabul etmediler.
Sonuç olarak giremedim neyse şimdi ne yapmam gerekiyor bütün moralim bozuldu böyle aptalca şekilde giremedim parktan kalsam bu kadar koymazdı. Nasıl bir yol izlemem gerek dert oldu bana
M
8 yıl
BEYLER GOOGLE PLAY MOBİL VERİMİ YİYOR Bİ YARDIMCI OLUN
Beyler google play ı fabrika ayarlarına aldım aldıktan sonra 2 gün içinde 300 mb yemiş ayarlardan sadece wi-fi indir seçili bu na rahmen yemiş nasıl çözüm bulunabilir
M
8 yıl
BEYLER MAX 2500 TL BÜTÇELİ NELER ALINIR
Beyler bütçem bu kadar tavsiyelerinizi bekliyorum
M
9 yıl
Emektar 7870 kartımı fırına atıyorum. ÇALIŞTI!!!!
1 ay önce bir sorunla karşılaştım ( detaylı bilgi -https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108385503&p=1#108581169 ) anakart ve işlemcimin arızalandığını öğrenmiştim yeni sistemi topladım ve gördüm ki ekran kartı da arızalanmış. Yeni sitemimde herşey sağlam test ettim ekran kartı hiç görüntü vermiyor ama gpu kısmı ısınıyor hiçbir hata vermiyor bilgisayar.

Şimdi bu 3 yıldır kullandığım Msi R7870 kartımı fırınlamalı mıyım? Bugün çok sinirlendim neredeyse direk atcaktım fırına

Fırınlama yöntemi bir kez daha yanıltmadı bi ekran kartı daha kurtuldu.
M
9 yıl
1200tl\u0027 ye Cpu + Anakart + Ssd Tavsiye
Amd sistemim arızalandı ve bende artık İntel' e geçme kararı aldım.
1 haftadır araştırıyorum ve hala karar veremedim fiyatlar uçmuş.
1200tl' yi geçmeyecek şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şuanki sistemim;
Fx6100
M5a97 R2.0 (arızalı)
Kingston 2*4 1600mhz cl9
Msi 7870ghz ed.
Wd 1tb hdd
Akasa venom 750watt
M
9 yıl
Cevap: #### FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ 2015 GİRİŞLİLER #####
.
M
9 yıl
Kasa çalışıyor ama monitör fare klavye çalışmıyor. YARDIM!
Dün film izlerken pc bir anda dondu ve bu görsel çıktı kapadım pc yi baştan açtım ama kasa çalışıyor monitöre görüntü gelmiyor fare ve klavye kasaya ilk güç geldiğinde bi kere yanıp sömesi dışında ışıkları yanmıyor. Baya bi uğraştım kabloları kontrol ettim sıkıntı yok bios pilini takıp çıkardım jumperı denedim ramlerin yerlerini değiştirip denedim ekran kartını takıp çıkardım işlemciyide en sonda artık bütün kasayı temizledim durum aynı. Fanlar ve anakarttaki ledler yanıyor ama ama fanların devirleri baya bi düşük. Ekran kartı dışında her parçadan şüpheliyim hangi parça kaynaklı olabilir.
Yardımcı olabilirseniz yol gösterirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >


Edit: İşlemcimin üzerinde fan takılı olmadığı halde işlemcimin ısınmadığını farkettim bu durumda işlemci mi arızalıdır anakart mı hiçbir götürdüğüm bilgisayarcıda am3+ anakart yok arıza tespiti yapılamıyor kafayı yiyecem yardımcı olursanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.