Y

Teğmen
17 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
106 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
geçen hafta
Lehim havyası
Merhaba arkadaşlar. SONEXSON marka kalem lehim havyası nasıl bir havya, kullanan var mı? Evde kullanmak için alacağım, bilgi ve tecrübelerinize dayanarak soruyorum.
Y
2 yıl
Dikiş makinesi arızası
Ustalar merhaba
Singer dikiş makinesi(ev için) bugün çalışmadı, fişi buzzer konumunda kontrol ettim sağlam fakat pedala elektrik gelmiyor motorda mı arıza var devreyi motor mu tamamlıyor? Arıza motorda mı?.
Y
2 yıl
Vavyen anahtar bağlantısı hakkında
Merhabalar oda girişinde ve oda içerisinde olmak üzere iki lamba ve iki vavyen anahtar bulunuyor, anahtarlar içerisinde iki mavi kablo klemensle bir araya getirilmiş, buat kullanılmamış, oda içerisinde bulunan lambanın yerinde iki ayrı boru içerisinde biri kırmızı diğeri mavi ikişer adet kablo bulunuyor toplam 4 adet, oda girişinde ki lamba da kırmızı ve mavi iki adet kablo bulunuyor.

Oda içerisinde bulunan birinci borudaki kırmızıyı ikinci borudaki maviye bağladım lamba yandı, oda girişinde ki lamba yanmıyor

sormak istediğim şu: Oda içerisinde bulunan diğer iki kablonun oda girişinde ki lamba ile bir bağlantısı var mı varsa nasıl bir bağlama yapılır.
Y
2 yıl
Çalışan psu çalışmıyor
Arkadaşlar PSUnun çıkşına 9 ohm direnç bağlayınca stop etti çalışmıyor sizce kısa devre mi oldu? Ne yapmam gerekir.
Y
3 yıl
Direnç hesaplaması
Arkadaşlar aşağıda resmini koymuş olduğum direnç renkleri nasıl okunur? Ben şöyle okudum ama siyah rengin başta olması yasak değil mi?

Siyah,beyaz,gri,altın,yeşil
< Resime gitmek için tıklayın >
Y
3 yıl
PSU entegresi
Arkadaşlar PSU nun entegresi patladı, bunun muadili oluyor mu yoksa aynı numaralı entegre mi takılması lazım? Aynı parçalar ya da çoğu parçalar bulunmuyor bu parçayı nasıl temin ederim.










< Resime gitmek için tıklayın >
Y
3 yıl
Bilgisayar anakart konnektör değişimi
< Resime gitmek için tıklayın >
Arkadaşlar kırmızı çizgi içine almış olduğum konnektörü değişmem gerekiyordu yerli sitelerde aradım bulamadım bildiğiniz tedarik edeceğimiz bir yer var mı?
İkinci bir şık ise bu konnektörü havya ile lehimlerini erittğim halde yerinden çıkmadı spatula ile çıkardım bir sorun olur mu?
Y
3 yıl
Kapasitör
Arkadaşlar merhaba
PSU nun kondansatörü şişmiş değiştireceğim ayın ölçülerde nette gezindim bulamadım
Ölçüler:
20x40mm
680uF200wv
17A
KM
105 c santigrat derece
Yardımcı olur musunuz?
Y
3 yıl
Saç kurutma makinesi termik atması
Arkadaşlar saç kurutma makinesi termik atınca eski haline nasıl getirebiliriz , hani şu küçük parmak şeklinde olan, şekil üzerinde göstermek mümkün mü?
Y
3 yıl
Bulaşık ve çamaşır makinası arızaları hakkında
Sitede araştırdım bulaşık ve çamaşır makinesi arızaları ile ilgili "Arıza ve çözümleri " adı altında bir başlık yok sadece alım-kullanım tavsiyeleri var.
İşin ehli arkadaşlar buna el atsalar çok makbule geçer.
Kombi ile ilgili çok güzel bir yardımlaşma ve aydınlatma var.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.