T

Yüzbaşı
12 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
74 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
8 yıl
Silinsin
.
T
8 yıl
Silinsin
.
T
9 yıl
\"98 model vectra 2.0 cd yardım\"
Arladaşlar herkese iyi forumlar.
98 model 2.0 LPG'li 80000 km de ben km inanmıyorum.araç Arkadaşımın.
Konuya gelecek olursak;
Bu araçta yağ yakma ve mavi duman atmakta.bu mavi duman rölantide iken belli olmuyor ama vites geçişlerinde belirgin araç hızını aldığı zaman herhangi duman belirtisiyok.baskı balatası şu an bitik son Günlerini yaşıyor bu olay baskıbalatadan olabilirmi?alt Karter contasından yağ Kaçağı sorunu var bu kaçakla birlikte araç 1000 km de 1 litreye yakın eksilme var.
Konuyu asıl açma sebebimiz ise yetkili servis üst kapak değişmesi gerek fakat içerden ne çıkacağını bilemeyiz diyor haklı.normal bir Opel yan servisi siboplardan ve contalardan yapar. sanayideki motor ustası malum komple motor diyor.çık çabilirsen işin içinden.
servislere bu olayı sorduktan sonra uzun yola çıktık, Aracı 400 km boyunca kullandım tek gördüğüm sorun debriyaj çok yukardan kavrıyor.motorda cansızlık vs vs kesinlikle yok.
Şimdi biz bu aracı kesinlikle tamir ettireceğiz, fakat yetkili servis geçiştiyor,diğer 2 Seçenek kalıyor onlarada arkadaş güvenmiyor.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
T
9 yıl
Alyan anahtar lokma takımı
Arkadaşlar lokma Takım'ı alacağım ürünler hakkında bilgisi olan varmı?
Bu ürün sizce nasıl?
http://www.hizlial.com/perfect-profesyonel-lokma-takimi-14-12-54-parca/10151915
T
9 yıl
Volvo S40 far sorunu!!!(çözümlendi)
Arkadaşlar iyi forumlar.
Araç 2000 model s40 1.6
Sol farı camı sağlam ,fakat iç kısımda Kırıklar var.ben bu farı Sıfır ürünle değiştireceğim.biri yeni diğeri eski duracak
Çıkmacılardan bu ürünü sorduğumda sıfırından yüksek fiyat isteniyor.
Olurda çevrenizde bu Ürünün değişimini yapan vardır.belki camı kırılmıştır,diğer Parçalar sağlamdır.bu konuyla ilgili yardımlarınızı ve iletişime geçmenizi istiyorum.veya uğraşma tak sıfırını gitsin derseniz diğer eski farın camı temizlesek olurmu!
T
10 yıl
2003 Audı a4 2.0 airbag sorunu
Öncelikle bütün herkesin Ramazan Bayramı'nı şimdiden kutlarım.
Arkadaşlar 2003 model a4 aracımızın 150000 kmde iken airbag ikaz lambası yandı servise 250 km uzakta olduğumuz için gidemedik.sıkıntı olurmu birde edindiğim bilgiye göre koltuk altındaki soketleri kontrol ediniz diyorlar kontrol ettik soketlerden 1tanesini kabloları kesilmiş ve ayrı ayrı bantlanmış şekilde duruyor.bu kabloları bağlasak başka bir sorun çıkartırmı?servise izinden dolayı git gel yapmak istemiyorum ! Bu şekilde kullanmamızda bir sorun çıkartırmı?

< Resime gitmek için tıklayın >
T
10 yıl
Tarım ve hayvancılık
Site de bütün konu bölümü var tarım ve hayvancılık bölümü yok bu konuda ilgi ve alakanızı istiyorum.
Teşekkür ederim
T
11 yıl
Volvo s40 service uyarısı
Herkese iyi forumlar arkadaşlar aracım bugün ilk çalıştırmadan sonra;service uyarı ışık'ı 5 saniye sonra sönüyordu şimdi ise 6 dakika sonra sönüyor.aracı alalı 8000 km yol yaptım ilk defa oluyor, araç 2000 model 1.6 çözümü nedir?
T
11 yıl
Volvo s40 kolçak
2000 model volvo s40 uyumlu kol dayama diğer adı kolçak arıyorum.çoğu ürünleri araştırıyorum her araca uyumlu fakat s40 a uymadığı yorumları mevcut yardımlarınızı bekliyorum.
T
11 yıl
Aracımın Tavan Döşemesi
Saygı değer kardeşlerim,2000 model volvo s40 aracımın iç tavan döşemesi salmaya başladı bunun için acil yardım ne yapabilirim.?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.