Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1003
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2003 Audı a4 2.0 airbag sorunu
T
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle bütün herkesin Ramazan Bayramı'nı şimdiden kutlarım.
Arkadaşlar 2003 model a4 aracımızın 150000 kmde iken airbag ikaz lambası yandı servise 250 km uzakta olduğumuz için gidemedik.sıkıntı olurmu birde edindiğim bilgiye göre koltuk altındaki soketleri kontrol ediniz diyorlar kontrol ettik soketlerden 1tanesini kabloları kesilmiş ve ayrı ayrı bantlanmış şekilde duruyor.bu kabloları bağlasak başka bir sorun çıkartırmı?servise izinden dolayı git gel yapmak istemiyorum ! Bu şekilde kullanmamızda bir sorun çıkartırmı?

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarals40 -- 26 Temmuz 2014; 19:11:37 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
10 yıl
Yarbay

Hocam kablolar airbag'in soketlerinin kablosuyla ondan yanar lamba deneme yanılma yöntemi ilede anlayabilirsiniz kontak açıkken siz kabloları değdirin birisi baksın göstergeden ışık sönücek mi diye sonra aynı renkleri birbirlerine bantlayın tekrardan


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
10 yıl
Binbaşı

Kabloları sokete doğru bir şekilde bağlayın, ama ışık sönmeyebilir arıza hafızaya alındıgından makine ile sildirmek gerekebilir.Size şuanda herhangi bir sıkıntı cıkarmaz sadece kaza anında airbaglarınız patlamaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
10 yıl
Yarbay

daha önce değiştirilmişmi bu sensör çünkü yapım şekli biraz uyduruk gibi duruyo. Sensörü bağlarken ateşleme yapıp airbaglari patlatabilir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.