K

Çavuş
13 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
15 yıl
Yeni MSI Teknik Servisi
Yeni MSI teknik servisi ANKO Bilgisayar olmuş. Bimtes'in MSI ile olan sözleşmesi dolmuş.

İletişim Bilgileri:

ANKO Bilgisayar ve Elektronik Sistemleri Tic. A.Ş

Adres : Bağdat Cad. Çoşkun Sk. No: 16/1 Maltepe - ISTANBUL

Tel : (0216) 371 12 00 - 371 11 98 - 371 11 99

Faks : (0216) 441 63 47

e-mail : msi@ankobilgisayar.com

Web:www.ankobilgisayar.com
K
15 yıl
Bimtes hakkında
Merhaba arkadaşlar,

Yaşadığım bir teknik servis rezaletini sizinle paylaşmak istedim.

1 ay kadar önce MSI VR330 model dizüstü bilgisayarım çalışırken aniden kapandı. Ne pil ne de adaptör ile açıldı. Ben de MSI teknik servisi olan Bimtes firmasına anlaşmalı kargo firması ile sağlam bir şekilde paketleyip gönderdim. Kargoyu teslim aldıklarından birkaç gün sonra görüştüğüm Bimtes yetkilisi, anakartın arızalı olduğunu ve garanti kapsamında değiştirileceğini söyledi. Ben de beklemeye başladım. MSI firmasının esas uzmanlık alanı anakart olduğundan stok problemi olmayacağını düşündüm. İleriki günlerde tekrar Bimtes ile irtibata geçtim, anakartı firmadan beklediklerini söyledi. Sonraki bir seferde ise MSI'dan gönderilen parçalar arasında benim anakartın çıkmadığını söylediler. Yasal teknik serviste kalma süresi olan 30 iş gününün dolmasına 2 gün kala ise dizüstünü MSI Türkiye'ye teslim ettiklerini, artık kendilerinin muhattap olmadığını belirtti.

Böyle bir vurdumduymaz teknik servis hizmeti olabilir mi? Böyle bir sorunun anakarttan olabileceğini ortalama bilgiye sahip bir kullanici bile anlayabilir. Yani Bimtes firması teknik servis adına bir şey yapmadan ürünü 1 ay elinde tutmuştur. Madem beceremiyorsun niye elinde tutuyorsun o kadar süre? Yaşadığım hizmet kaybına mı yanayım teknik servis adına sunulan bu anlayışa mı şaşayım bilemiyorum.

MSI bilgisayarlarınıza iyi bakın arkadaşlar, yoksa teknik servis falan hikaye.
K
18 yıl
ankara\u0027da gba oyunlarını nerde bulabilirim?
metal slug advance, the lost vikings vb. oyunları arıyorum acilen. Ankara'da satılan yerleri bilen veya satmak isteyen var mı? sagolun.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.