C

Çavuş
17 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
6 yıl
Sistemim güclü ama aldığım değerler tatmin edici değil
Merhaba dostlar ben Tulpar T7 v12.1 kullanıyorum sistem özellikleri
Intel Core i7 7700K
Nvidia GeForce GTX 1070
16GB 2400MHz Ram
256GB SSD
1TB HDD
oyunlarım HDDye kurulu ve orijinal ama GTA5/Online, Black Desert Online oynarken tatmin edici ve akıcı FPS değerleri göremiyorum tamamen max ayarlarda değilim ekran kartının çoğunu kullanmıyorum bütün driverlarım güncel ama yine de bu şekilde sonuç elde ediyorum. Fikirlerinize açığım şimdiden teşekkür ederim.
C
6 yıl
(Windows10) bir türlü ssdye sistem kuramıyorum
Bazı sebeplerden dolayı 0 kurulum yapmam gerekti notebook kullanıyorum hdd sürücü 0 ssd ise sürücü 1 olarak gözüküyor sistem kurtarma msr ve birincil olarak hepsini ssd yapıyorum sonra hddyi biçimlendiriyorum o da sadece birincil olarak gözüküyor ama format bittiğinde sadece hdd gözüküyor c olarak sistem hdd den başlıyor ve ssd gözükmüyor lütfen yardım edin daha önce yapmıştım şuan nasıl yaptığımı bulamıyorum sabahtan beri uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim
C
7 yıl
1 ay gecikmeli trafik cezası
Merhabalar ben 9 Ekimde saat 20:56 da ceza yemişim hızdan, cezayla ilgili hiçbir bilgilendirme olmadı, bugün e-Devlete girip sorgulattığımda ceza olduğunu öğrendim. İlk ceza yeyişim o yüzden nasıl halledildiği ile ilgili pek bir bilgim yok ve 1 ay geçtiği için sanırım %25 indirim uçtu fakat gecikme ile ilgili bir faiz gözükmüyor 206tl gözüküyor. Bir internet sitesinde de naikitin 154 lira olduğu yazıyordu. Bilgisi olan yardım edebilirse sevinirim. Ödemeyi de anlaşmalı bankaların atmlerinden yapabilir miyiz ?
C
7 yıl
Google\u0027da arama yapamıyorum yahoo atıyor
Merhabalar daha yeni hiçbir program yüklememiş olmama rağmen google da arama yapamıyorum aram donuyor ve hemen sonrasında yahoo search e atıyor hem de amerika uzantılı. Ne adwcleaner ne de malwarebytes bir şey bulabildi. Daha önce başına gelmiş olan varsa yardım ederse çok sevinirim arama yapamıyorum resmen. Ayrıca chrome da da tek arama motorum google.
C
7 yıl
Evdeki internet mantıksızlığı
Merhaba DH ahalisi. Evde 4 kişi yaşıyoruz. 4 akıllı telefon + kendi laptopum ve evin PCsi var. Bütün bu elektronik cihazlar WiFi ile bağlanıyor. Yalnız telefonlar ve evin PCsi dahil olmak üzere interneti çatır çatır kullanırken. Ben sürekli kesilme ve hız kaybı yaşıyorum hatta ping ve aşırı packet loss var. Yani herhangi bir cihaz bir videoyu 720p ile direk izleyebilirken ben 240p ile zor izliyorum. Bu arada bilgisayar herhangi bir sorun var gibi görmüyor. Yani sorun gider yaptığımda hiçbir şey çıkmıyor. Bu konu ile ilgili bir çözümü olan varsa ve yardım edebilirse çok sevinirim.
C
7 yıl
Laptop evin Wi-Fisini görmüyor
Merhabalar bilgisayarım evin wifisine sorunsuz bağlanıyordu fakat bugün bir saatliğine dışarı çıktım döndüğümde laptopum evin wifisini görmüyordu bir türlü çözemedim yardım ederseniz sevinirim
C
7 yıl
DNS sunucusu yanıt vermiyor hatası
Merhabalar, 2 gün önce kız arkadaşım evlerinde durduk yere internetin kesildiğini söyledi. Hatta müşteri hizmetlerini aramışlar fakat yine de çözülmediği için elemanlarını yollayacaklarını söylemişler. Hata olarak DNS sunucusu yanıt vermiyor diye gözüküyor. Evdeki bilgisayar telefon vb. hiçbir elektronik araç internete bağlanmıyor fakat iMessage veya Whatsapp kullanılıyor. Bunu herhangi bir çözümü var mı ? Zaten yarın internetlerini kontrole geleceklermiş ama yine de merak ettim çözümü olup olmadığını. Şimdiden teşekkür ederim.
C
8 yıl
Sistem parçaları uygun mu lütfen yardım edin
Merhaba millet bana bir yardımcı olur musunuz ? Ev ahalisine şöyle günlük bir bilgisayar toplayacağım da şu parçalar uyumlu mudur eksik bir şey varsa da ekler/söylerseniz sevinirim.

anakart
işlemci
ram 2x
ekran kartı
kasa
hdd
dvd-rw

Biraz acil de lütfen çabuk yardımcı olursanız gerçekten çok iyi olur
C
8 yıl
Windows 10 OEM Key konusunda yardım
Merhaba millet, ben Kinguin den windows 10 professional oem key almış olsam nasıl kullanabilirim, elimde kurulum dosyalarının hiçbiri olmamış olacak ne de olsa.
C
8 yıl
Günlük kullanılacak bir kasa toplamak istiyorum bu bileşenler uygun mu ?
Merhaba millet ben seneye üniversiteye gideceğim ve gitmeden ev ahalisinin pek sorunla karşılaşmadan kullanabileceği bir bilgisayar toplamak istiyorum bütçe çok yok 1000 lira civarı.
ekran kartı
kasa güç kaynağı
dvd writer
kasa
harddisk
ram 2x
anakart
işlemci
bileşenler bunlar bi bakabilirseniz sevinirim millet bir de eksik veya unuttuğum bir şey olursa lütfen yazın.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.