H

Er
15 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
360601 Gün Cezalı
356689 gün 7 s. 21 dk.
Gönderiler Hakkında
H
11 yıl
Ön kollarım nasıl? (SS\u0027li)
< Resime gitmek için tıklayın > İlk defa güzel çıkmışım ama kafam yukarı baktığı için alnım biraz küçük çıkmış. Bir de Eric SPOTO var. Google'da aratın derim kendisini.
H
11 yıl
Ciddi anlamda kilo vermeye başladım. (SS\u0027li)
Evet, karnımı biraz içeri çektim ama bir 50 kg verdiğimi düşünsenize.< Resime gitmek için tıklayın >
H
11 yıl
Babam her fırsatta beni aşağılıyor.
Bir dediğini iki etmiyorum ama benden profesyonel işçilik beklediği için (Mesela boya badana) yapamayınca da, resmen sayıp sövüyor. Akılsızlık bende, okulu bitiremediğim için halen eline mahkumum. Çok parasını yemiyorum ama öyle işte. Bir de okulu bitiremezsem, kendime nasıl bakacağımı hiç bilmiyorum. İntihar etmem.
H
11 yıl
Bütün gün ağır işin sonucu. (SS\u0027li)
< Resime gitmek için tıklayın > Rahat 2 kilo verdim. Kilomu bilen bilir.
H
11 yıl
Bazı sitelere ve bloğuma bıraktığım bir yazı.
Kendimi bu aciklamayi yapmak zorunda hissettim. Bugune kadar 3 video'm internet alemine yayildi. 2'si ise beni rezil etti. Ben bu ikisi hakkinda aciklama yapacagim.Oncelikle kilo vermeye basladigimi belirtmeliyim. 153,4 kiloya kadar cikmis biri olarak su an 125 kiloyum ve en fazlasi 50, en azi 42,5 olmak uzere daha kilo verecegim. Boyum 1,81 m. Ayrintilarla daha fazla kaybolmadan once bu konu hakkindaki aciklamalarima geceyim. Oncelikle abarttigim gibi en guclu bilek gurescisi falan olacak durumda "degilim". Olamayacagim da. Nedeni ise, kilo vermeye son derece kararli olmamdir. Okuz deviremem. 2-3 kisiyle ayni anda dovusemem. (Her ne kadar normal sartlarda ve normal kisi boyutlarinda olsalar da.) Neden? Cunku hantalim. Zor nefes aliyorum. Hantallik ve zor nefes almak ise kotu bir sey. Maazallah kalp krizi bile gecirebilirim kavga esnasinda. Ha belki normal bir kisiye karsi kendimi savunurum ama daha fazlasina karsi da pek sansim yok, bunu artik ben de kabul ediyorum. Bunu aciklamak istedim.Fakat araba kaldirma olayi falan filan gercektir. Yani deadlift konusunda orta siklet sinifinda rekorlarim olsun istiyorum. Soyle ki, 75 kg'da 325 kg deadlift istiyorum. Tabii RAW deadlift. Eger 82,5 kg olursam da, 360 kg istiyorum. Yine RAW. Squat ise bu kadar abartili degil. 75'te 300 istiyorum, 82,5'ta da 325 kg. Tabii yine RAW. Artik hangi siklet olacagima bagli. En kotu oldugum alan hic suphesiz bench press. 75 kg'da RAW olarak 180 kg, 82,5 kg'da ise 200 kg istiyorum yine RAW olarak. Allah'in izniyle 35 yasini gecmeden bunlari yapacagim. 8 sene de bilek güresi calisacak ve 75 kg sinifinda turnuvalara katilacagim. Altin olmasa da olur, gumus, hatta bronz bile bana yeter.
H
11 yıl
Zor nefes alıyorum. Kaç kilo vermeliyim?
Biliyorum, daha önce de açtım bu konuyu ama artık iş ciddiye bindi arkadaşlar. Zor nefes alıyorum. Merdiven çıkarken bacaklarım pek yorulmasa da deli gibi nefesim tıkanıyor. Çok kötüyüm, çok. Üzülüyorum halime.

Yapacak en iyi şey, tabii ki belirli bir zaman içinde kilo vermek, bu yüzden sizden öneri alacağım. Hastalıklarım şöyle; Taşikardi, Tansiyon ve Şeker. Karaciğer yağlanması da var. Kötüyüm. Kilo verince geçer dediler, inandım. Umarım kilo vermek yeter.

Yapacaklarım şöyle;

Bir daha asla Cola içmemek. Çok zorda kalsam bile Zero olanından içmek veya Maden Suyu içmek.

Çiğ Köfte yiyeceksem 1 tane yemek gün içerisinde. (En fazla)

Burger King'e gideceksem en küçük menüden almak, o da ayda 1.

Normal ekmeği kesmek, tam buğday veya kepekli ekmekten de azar azar yemek.

Normal yemeğimi abartmadan yemek.

Ve son ama en önemli madde; bunları kilo verdikten sonra da uygulamaya devam etmek.

Diyeceklerim bunlar.

Not: 28.4 kg verdim bugüne kadar. 153.4 kiloydum.
H
11 yıl
Bench Press rekorunuz nedir?
Benim 125 kg ama şimdi 100 kg ile 4 tekrar anca yaparım. Daha önceden attığım bazı miktarlar oldu ama 3 sene önce "ekipmanlı olarak" 150 kg yapmıştım. Knee wraps ve belt ile de 275 kg squat yaptım ama sadece belt ile belki 250 kg yaparım. Belt olmadan da 225 yaparım ama denemem.
H
11 yıl
Deadlift (Ağırlığı bel hizasına kadar kaldırma) rekorunuz nedir?
Benim 225 kg net. 5 adet 20 kg solda, 1 adet 2.5 kg solda, aynısından sağda ve olimpik bar. Dünya rekoru 460.4 kg. Daha önce 230.2 kg veya 230 kg rekorumdur demiştim ama rekorun yarısı olsun diye öyle söyledim. Salladım yani. :D Neyse, eller bağlı halde daha fazla yapılabiliyor bu arada. Ben 225'i ellerim bağlıyken yaptım. Ellerim bağlı değildi dediysem sallamışımdır ama ellerim bağlı değilken bile 200+ kg yaparım. Hedefim, 82.5 kg iken 360 kg RAW.
H
11 yıl
İdeal kilom BMI\u0027ye göre 76, LBM\u0027ye göre ise 83.5 kg ediyor.
Her şartta 90'ın altına düşmem gerekli. 82.5 kg olmak istesem, 93.5 pounds fazlam var demektir. Daha da düşmem.
H
11 yıl
130 kg tek el dumbbell push press...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.