S

Yarbay
18 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
653 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
S
10 ay
Arama Çalışmıyor
Merhaba,

Başka tarayıcılarda da denedim ama arama çalışmıyor.
S
3 yıl
Çıkma Parça Hk.
Merhaba arkadaşlar,

2 haftadır aracımın bir problemi var. Araba ile trafiğe ne zaman girsem araç rölantide iken başlıyor titremeye. Devir düşüyor hemen yükseltiyor doğal olarak. Araç stop etmiyor. Bundan dolayı araç EPS ve Sarı Motor ışığı yakıyor.

Ben de bir abimizin tavsiyesi ile ustaya götürdüm. Usta bobin ve bujiler değiştirelim dedi. NGK marka bobin ve buji taktırdım ilk başta sıkıntı gitmiş gibi oldu ama maalesef aynı sorunu tekrar vermeye başladı. Beyinde sıkıntı vardır sen bunu beyinciye götür dedi.

Beyinci arkadaş kontrol etti 1 gün biz de kalsın araç dedi. Bugün aradılar ve sorunun enjektörden olduğunu söylediler. 2 tane enjektör lazım imiş. Orijinal parçalar çok pahalı 1400-1700 en ucuzu gibi. Çin malı alırız isterseniz dedi. Sanırım AliExpress e baktılar. 560 TL’ye geliyor 1 tanesi ama Çin malına ne kadar güvenilir ki. Defus diye bir marka.

Ben de inceleme yaparken İkitelli sanayide bir çıkmacı 300 liraya sattığını gördüm. Garantili yazıyordu. Fiyat uygun ama sıkıntı çıkarır mı acaba diye düşünüyorum. Çinden sipariii vermek daha mı mantıklı olur? Şimdi bunu alsam sıkıntı ya enjektörden değilse? Beyinden kaynaklı arıza çıkarsa 1 ay maaşı alana kadar beklemem lazım. Biraz canım sıkıldı ne yalan söyleyeyim. Sizden fikir almak istedim.
S
3 yıl
Arabamı çizmişler.
Merhaba arkadaşlar,

Geçen hafta maalesef mahallede arabamı çizmişler. Aracı yıkarken fark ettim. Galiba bilerek çizildi. İlk arabam ve ilk defa arabam çiziliyor biraz canım sıkıldı ama şu an çok dert etmiyorum. Çizilen yer sol ön kapı.

Asıl soruya gelecek olursak bu çizilen yer pas tutar mı? Boya attırmalı mıyım? Aracım VW Polo 2017

Teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
S
3 yıl
Kulak Memesi
Merhaba arkadaşlar,

Bugün berberim makasla maalesef kulak memesini az da olsa kesti. Kesilen yere pansuman yaptırdım fakat kesilen yer acaba tekrar eskisi gibi olur mu merak ediyorum. Hemşire dikiş gerekmez dedi ama nasıl görünecek merak ediyorum yine de.

Fotoğraf atamıyorum, yara bandı var. Çok kötü kanıyor zaten.
S
3 yıl
Ölü Pixel mi?
Sorun garantiye gönderilerek çözüldü.
S
4 yıl
Göğüs Ağrısı
Merhaba arkadaşlar,

Perşembe günü iş yerimizde başka bir departmanda bir arkadaşta virüs çıkınca tüm şirket test yaptırdık. Test ağız ve burundan yapıldı sadece. Negatif çıktı. Fakat ara sıra göğüs ağrısı oluyor. Bu beni korkutuyor. Bunu devlet hastanesine gitsem akciğerlerime bakarlar mı? Ağrı tam sağ akciğer tarafında göğüs yerinde.
S
4 yıl
Overclock HK.
Merhaba arkadaşlar,

Biri 8 diğeri 16 olan 2 farklı markanın 2133 MHZ ramlerini 2666 mhz'e çektim. Voltaj 1.20 gözüküyor ve Bios otomatik ayarlıyor. Değerleri daha aşağı çekmem gerekir mi? Tavsiyeniz nelerdir?

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Teşekkürler.
S
4 yıl
Müzik Arıyorum
Merhaba arkadaşlar, bir müzik arıyorum yardımcı olabilecek olan varsa çok makbule geçer.
https://vocaroo.com/coRJ9LsZbpw

Müziğin şarkı sözlerini yazsanız da olur. Ben tam çıkaramadım ya.

Not: Konu dışına giren üye sayısı fazla olduğu için konu buraya açılmıştır.

Buldum:

Videoyu izlemek için tıklayınız
S
5 yıl
Kredi Kartı Yıllık Aidat HK.
Merhaba arkadaşlar,

5 aydır kullanmış olduğum Maximum kartını iptal ettirmek istiyorum. İptal ettirirsem aidat isterler mi? Bilgisi olan yazabilir mi? Teşekkürler.

Edit : istemediler
S
5 yıl
Bakım Sonrası Ses Geliyor
Merhaba arkadaşlar,

2.el satın aldığım VW Polo aracımı sanayide 60k bakımı yaptırdım. Tüm filtreleri değiştirdik. Fakat bakımdan sonra arabanın altından ses gelmeye başladı. Daha öncesinde böyle bir ses yoktu. Ses aynı bir fan sesi gibi ince bir ses. Sonrasında tekrar sanayiye ustaya götürdüm sesin yakıt deposundan geldiğini söyledi. Şöylediği şey şu abim bu modellerde kronik arıza varmış zaten. Değişmemiz lazım 700 TL sadece parça, ayrıca gelmesi için bekleyeceğiz dedi. İlk aracım olduğu için size danışmak istedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.