M

Teğmen
12 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
KBB 18 Yaş Altı Tedavi
16 yaşındayım yarına randevu aldım internetten öncesinde de acile gittim kulağımda ağrı var boğazıma çeneme de vuruyor en yakın zamanda kbb ye gözük dedi doktor acaba tek başıma gitsem devlet hastanesinde velisiz tedavi ederler mi?
M
9 yıl
2000 TL Performans
Belirttiğim gibi 2000TL bütçem var kasa içi herşey dahil olmak üzere günümüz oyunları CS:GO Dota2 vb. orta düzeyde oynamamı sağlayacak bir bilgisayar istiyorum. Eksen Bilgisayar sitesinden olursa çok memnun olurum.
M
9 yıl
Garanti Belgesi ve Fatura
İlk önce iyi akşamlar. 15.09.2014 tarihinde babam tarafından bana alınan ttec iphone5s şarz aleti bozuldu. Ürün turkcell bayiisinden alındı ve garanti kapsamında fakat elimde fatura mevcut degil ve ürünün garanti belgesi onaylatılmamış, kaşe ve imza yok. Bu durumda turkcell'e gidip ürünün satın alındığı tarihi ve kimin tarafından alındığını söyeyerek fatura çıkartabilir miyim? Veya elimdeki bu garanti belgesi bir işe yarar mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Aynı konuyu başka bir bölümde açtım fakat hiç yanıt alamadım burası daha uygun sanırsam.
M
9 yıl
Garanti Belgesi ve Fatura
İlk önce iyi akşamlar. 15.09.2014 tarihinde babam tarafından bana alınan ttec iphone5s şarz aleti bozuldu. Ürün turkcell bayiisinden alındı ve garanti kapsamında fakat elimde fatura mevcut degil ve ürünün garanti belgesi onaylatılmamış, kaşe ve imza yok. Bu durumda turkcell'e gidip ürünün satın alındığı tarihi ve kimin tarafından alındığını söyeyerek fatura çıkartabilir miyim? Veya elimdeki bu garanti belgesi bir işe yarar mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
M
10 yıl
iPhone 5s kulaklık sorunu.
2 Gün önce Turkcell aracılığı ile iPhone5s Space Gray aldım. Kulaklığını taktığımda bir boşluk oluşuyor hissi var. Temassızlık oluyor. Bastırdığımda kulaklıktan, bastırmadığımda telefondan ses geliyor. Bunun bir çözümü var mı?
M
10 yıl
1600TL Toplama Tavsiye.
maksimum 1600 TL ye kadar ulaşabilecek nvidia ekran kartlı bir bilgisayar tavsiyesi istiyorum. monitoru ekipmanı falan bosverin direk kasa rica ediyorum arkadaslar. boş bir zamanınız varsa buraya yazabilirseniz çok memnun edersiniz beni. ayrıca kaç yıl gidebilecegini de yazarsanız sevinirim.
M
11 yıl
CS GO Rekabetçi Maç Giriş Hata
Arkadaşlar CS GO yu Steam üzerinden oynuyorum. Son zamanlarda çok artan bir sorun gözüme çarpmakta. Rekabetçi maç arattığımda bazen Kabul et butonu gelmeyip bana Sizin için Rekabetçi Maçı bulundu ama siz kabul edemediniz benzeri bir şey söylüyor ve beni maç arama bölümünden atarak ortalama 5 dakika zamanımı boş yere harcıyor. Config kullanıyorum acaba bunun yüzünden mi ve bir bildiğiniz var mı ? Teşekkürler
M
11 yıl
Playstore Mobil Ödeme
Hattım Turkcell Alacagım oyun 90TL civarında. Baktım hattım 100 TL maksimum destekliyor. Mobil ödeme ile alışveriş yaptığımda 90TL üzerine ücret alınır mı? Acil cevap bekliyorum teşekkürler.
M
11 yıl
Toplama PC
Arkadaşlar bütçem 1200 TL dir ve Crysis 3 gibi oyunları orta ayarlarda takılmadan-sorun yaşamadan oynamak istiyorum. Birde ses kartı olayı nedir. Kusura bakmayın çok bilgim yok ama ses kartı olmadan ses gelmiyor sanırım onu da belirtirseniz sevinirim.
M
11 yıl
P-660HN-F1Z Lan Bağlantısı
Evet arkadaşlar Zyxel P-660HN-F1Z adlı modeme sahibim.Fakat bu modem çok kapsamlı bir alanı olmasına rağmen yan odada iken bile bağlantısı ulaşmıyor.Sağ altta bağlı olarak gözükse de tarayıcı da hiçbir sayfa açılmıyor. İnternet gerektiren program-oyun vs açılmıyor.Kullanım kılavuzunda yazan herşeyi harfi harfiyen uyguladım ama sonuç nafile. Bende size danışmak istedim. Modemi yeni aldım biraz eski ama tam benim istediğim gibi olduğu için.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.