M

Teğmen
24 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
65 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
MAKEDONYA\u0027 DAN IPHONE 14 PRO ALDIĞIMDA TAX FREE\u0027 DEN YARARLANABİLİYOR MUYUM?
Arkadaşlar selamlar,

Aslında kısaca sorum Makedonya' da Tax Free var mı? Bazı yerlerde var diye görüyorum, bazı siteler de yok diyor.
M
3 yıl
Mühendislik için tablet önerisi (Bilgisayar yerine geçecek) (Bütçe 6000 TL)
Arkadaşlar herkese selamlar,

İşim gereği 2D AutoCAD ve Office programlarını çalıştırabileceğim bir tablet arıyorum. Şantiyelerde bilgisayar taşımak benim için artık çok zahmetli olmaya başladı. Word-Excel ve AutoCAD kullanabileceğim büyük ekranlı bir tablet arıyorum. Kalemi ve telefonumun da aynı marka olması (ekosistem açısından) sebebiyle Tab S7 FE mantıklı gibi düşünüyorum ama sizlerin de yorumları benim için önemli. Kalem ve bilgisayar gibi kullanılabilirliği benim için önemli. iPad tercih etmeme sebebim şu an için dişe dokunur uygulamaların paralı olması ve APK gibi bir şey desteklememesi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
M
4 yıl
SİSTEM TAVSİYESİ BÜTÇE 12.000 TL
Arkadaşlar herkese selamlar. Sistem toplamak istiyorum. Elimde mevcutta 3700x / 5700xt / 32 gb ram li bir sistem var. Fakat işim gereği daha fazla işlem yapmam gerekiyor. O yüzden 2. bir pc toplamam gerekiyor. Şöyle bir sistem topladım. Sizlerin önerisi nedir? kardeşim oyun oynar diye 1650 super ekran kartı ekledim. Tavsiyelerinize açığım. BÜTÇEMİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORUM. EKLİ FOTOĞRAFTAKİ FİYATI AŞMAMASINI TEMENNİ EDİYORUM SİZLERDEN. Şimdiden teşekkür ederim.

< Resime gitmek için tıklayın >
M
4 yıl
ŞİRKET İÇİ İPAD KULLANIMI İÇİN ÖNERİ
Arkadaşlar herkese selamlar,

Çalıştığım şirkete bir fikir sunmak istiyorum. Sözüm geçtiği için detaylı ve anlaşılır raporla kabul ettirebilirim.

Şirket içinde İPAD kullandırmak istiyorum. Klima şirketiyiz toplantılar, projeler keşifler vs gibi işlerimiz oluyor. Şirket içi birbirimize dosya gönderimi, Autocad kullanımı (projeyi görebilmemiz kafi düzenleme ihtiyacımız yok), office programlarını kullanma ve excel ile teklif hazırlama, keşif sırasında müşterilere cihazlara ilişkin teknik döküman gösterebilme, not alma gibi özellikleri kullanmak istiyoruz.

BUnların hepsini yapabileceğimizin farkındayım ama bana uygulama isimleri verebilirseniz ben hepsini şirkete sunayım. Laptop taşımak yerine bu şekilde işleyişin bizim için hem daha sağlıklı hemde müşteri gözünde daha fazla itibar göreceğini düşünüyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum
M
4 yıl
2 YADA 4 KİŞİLİK CO-OP OYUN TAVSİYESİ
Arkadaşlar selamlar,

2 yada 4 kişilik coop oyun tavsiyesi istiyoruz. Hikayesi olan ve bu hikayeyi oynadığımız oyunlar olursa daha iyi olur her türe açığız. Şimdiden teşekkürler
M
4 yıl
RED DEAD REDEMPTION: ONLINE CO-OP OYNANIYOR MU? (PC)
Arkadaşlar selamlar,

Biz 2 arkadaş RDR2 alıp coop oynamak istiyoruz. Mümkün müdür? Oyun pahalı olduğundan dolayı net bilgi alıp oyunu ona göre satın almak istiyoruz. Co-op olarak bir hikaye oynayabiliyor muyuz? Yardımcı olursanız seviniriz.
M
4 yıl
NVIDIA SHADOWPLAY KAYIT ESNASINDA BENİM SESİMİ ALMIYOR
Arkadaşlar herkese selamlar,

Nvidia Shadow Playde kayıt yaparken 4 arkadaş oyunda oluyoruz ben hariç herkesin sesini alıyor. Videoyu kaydeden benim lakin benim sesimi almıyor.

Oyunu açtığımda ALT+Z ile shadow playi açıyorum ses ayarlarında kulaklık seçili. Mantıken sesi alması lazım fakat almıyor.


DİPNOT: Farklı programlarda ses ile ilgili herhangi bir sorun yaşamıyorum.
M
4 yıl
KULAKLIK VE MOUSE TAVSİYESİ
M
5 yıl
TELEFON TAVSİYESİ BÜTÇE 8000 TL (Mevcutta kullanılan S6)
Arkadaşlar herkese selamlar,

2015' ten beri Galaxy S6 kullanmaktayım. Daha önce Xperia Neo V, S3, S4 kullandım. Telefonumu artık değiştirmem gerekiyor sürekli kasma donma aşırı ısınma sorınları yaşıyorum.

Bütçem 8000 TL. Bu saydığım/kullandığım telefonlar ile artık androidden illallah ettim. 2015' ten bu yana androide devam edebileceğim kadar android gelişti mi? Yoksa artık ios geçme vaktim geldi mi?

Aradığım telefon özelliklerini sayacak olursam kamera önemli işim dolayısı ile autocad, mailler gibi işleyişlerdr aksaklık yaşamak istemiyorum. Fazla oyun oynamam vakit geçirmek için ufak demek oddmar tarzı oyunlar oynuyorum. Bu minvalde öneri alırsam mutlu olurum.

Aklımda ki telefon Iphone 11. Ama eğer android artık değişti eskisi gibi değil 2 senede çöp olmaz derseniz o kanat içinde öneri alabilirim.


Şimdiden teşekkürler.
M
5 yıl
İSTANBUL İÇİ CANLI MÜZİK MEKAN TAVSİYESİ
Arkadaşlar herkese selamlar,

İstanbul içinde canlı müzik bulunan mekan tavsiyesi arıyorum. İnternetten güncel tavsiye bulamadığımdan konu açıyorum kusura bakmayın. Hem müzik dinleyebileceğimiz hem birşeyler yiyip içebileceğimiz mekan arıyorum. Belli seviyenin üstünde mekanlar olursa sevinirim çoluk çocuk, keko insanların olduğu mekanlar istemiyorum hepimiz gibi. Müzik konusuna gelince de her türde olabilir Jazz, blues, slow, pop ne olursa. Fİyat uçuk olmadığı sürece çok önemli değil kaliteli güzel biryer olsun benim için kafi. Şimdiden teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.