J

Yüzbaşı
08 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
95 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
10 ay
Kredisi devam eden araç için taşıt kredisine başvurulabilir mi?
Arkadaşlar, taşıt kredisi ile alınmış ve devam eden bir aracı ben de taşıt kredisi ile almak istiyorum. Başvuru yapabilmem için önce eski kredisinin kapatılması mı gerekir yoksa benim başvurum sonuçlandıktan sonra da eski kredi kapatılabilir mi?

Bir de kredileri azaltınca değişti mi acaba şu an onaylanan taşıt kredisi kaç gün geçerli oluyor, yakın zamanda çeken oldu mu?
J
geçen yıl
650 bin liraya kadar c sınıfı otomatik ne almalıyım, kafam karışık.
herkese selamlar, başlıkta yazdığım gibi 650 bin civarında ne almalıyım karar veremiyorum. önceliklerim otomatik ve c sınıfı olması. mümkün olduğunca modelli ve düşük km'de bakıyorum.

uzun yol da yaptığım için aklımda megane 4 dizel otomatik vardı ama oturduğum siteden bir arkadaş çok daha uygun fiyata egea dizel otomatik mirror almış 3 yaşında. 1.6 multijet dct beklemediğim şekilde hoşuma gitti ve radarıma girdi.

diğer taraftan kendini biraz daha zorla son kasa corolla'ya bak diyenler de oluyor. sanırım corolla'nın piyasası hepsinden hızlıdır sıkışınca ya da satmak isteyince elden kolay çıkar ama en mantıklı yaklaşım hangisi olur ya da bunlar dışında başka bir araç mı bilemiyorum.


daha önce ağzım yandığı için dsg'li herhangi bir araba hariç her fikre açığım. önerilerinizi bekliyorum.
J
geçen yıl
Bulaşık makinesinin içinde yanık izi oluşmuş
Hocalarım selamlar, makinenin deterjan gözünün alt kısmında böyle aşırı ısınmış gibi bir iz oluşmuş. Bu neden olur, daha önce başına gelen oldu mu?
< Resime gitmek için tıklayın >
J
2 yıl
Sakarya\u0027da ekspertiz tavsiyesine ihtiyacım var
Selamlar, Sakarya'da önerebileceginiz daha önceden gidip memnun kaldığınız ekspertiz varsa paylaşır mısınız?
J
2 yıl
180-190 bine kadar araba bakıyorum, linea mantıklı mı?
180 190 bine kadar araba bakiyorum. Linea düşündüm ama dizelin de bakımı ve arıza verirse çıkaracağı masraf su ekonomide düşündürüyor. Benzinlisi de kağnı gibi mübarek.

Olabildiğince modelli ne alabilirim alternatif ne önerirsiniz? Era'lar bile ne fiyatlara çıkmış.

Bayağı kararsız kaldım her tavsiyeye açığım.
J
2 yıl
Arabanın trafiğe çıkış tarihi model yılından eski olabilir mi?
Amcam köyde kullanmak için 1.6 vvti corolla'ya niyetlenmiş, ne olur ne olmaz diye arabayı şase numarasıyla pttden kontrol ettiğimizde 2001 model arabanın trafiğe çıkışı 1999 Kasım ayı görünüyor.

Bu nasıl olabilir, mantıklı bir açıklaması var mıdır?


1999'da yuvarlak farlı modeli var bu araba daha ortada yok bildiğim kadarıyla.
J
3 yıl
85 bin liraya ikinci araba önerisi
selamlar, maksimum 85 bin liraya vereceğim ikinci bir araba arıyorum. Mümkün olduğunca yeni ve sorunsuz olsun derdindeyim. Dizel, benzin veya lpg fark etmez ama dizel olmasında fayda var. Bu şekilde günlük genelde şehir içinde kullanılacak aşırı küçük olmayan 200 bin km altında araç önerilerinizi paylaşırsanız çok iyi olur.

Çevremden linea bakmamı öneren çok oldu ama bu fiyatlara bayağı dökük olanları var ilanlarda. Başka hangi araçlara bakmak mantıklı olur? Yardımlarınızı bekliyorum.
J
3 yıl
Bulaşık makinesi filtesinden plastik çıktı
Bugün bulaşık makinesinin filtresini temizlemek için çıkardığımda resimdeki plastik parçayı buldum. makineye ait olup olmadığını ya da nereye takabileceğimi bilen var mı? Makine Altus.

< Resime gitmek için tıklayın >
J
4 yıl
Bulaşık makinesi yıkama yaparken ortama deterjan kokusu yayılıyor
Bulaşık makinesi yıkama yaparken ortama deterjan kokusu yayılıyor. Bu normal bir şey mi? değilse neden olabilir?
J
6 yıl
Antalya Havalimanı Alanya Arası Ulaşım Nasıl Sağlanır?
Merhaba, forumda arama yaptım ama konular eski olduğu için hortlatmak istemedim. Antalya Havalimanı ile Alanya arası ulaşım nasıl sağlanır? Pegasus, Onurair gibi şirketlerin servisleri var mı? Yalnız başıma olacağım için transfer şirketleri pahalıya patlar diye düşünüyorum. Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok iyi olur.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.