M

Yüzbaşı
30 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
6 yıl
Kötü Sıralamada Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Mi Bilgisarayar Mühendisliği Mi ?
Düşük bir sıralama yaptım. Kocaeli Sakarya ya da Manisa'da Metalurji ve Malzeme mi yoksa Kütahya Dumlupınar Bilgisayar Mühendisliği mi yazmak daha mantıklı olur ?
M
6 yıl
150-240K Arası Hangi Mühendislik Yazılmalı
Arkadaşlar selamlar. Dediğim aralıklarda hangi mühendislik seçilmeli. Bu başarı sıralamalarında mühendislik okuma şu bölümü oku sana getirisi daha iyi olur dediğiniz bir bölüm varsa önerirseniz sevinirim
M
7 yıl
Başka sitedeki fonksiyonları kendi siteme almak için ne yapmam lazım?
Üniversite ödevim için site tasarlıyorum. Başka bir sitede ödevim için gerekli fonksiyonlar var en basitinden arkadaş ekleme gibi ben bu fonksiyonları direk o siteden kod olarak kendi siteme ekleyebilir miyim acaba?
M
7 yıl
Hayalkurun.com da Videolar Açılmıyor
Kaf 1 derslerini almıştım eşitsizliklere kadar izledim fakat bugün girdiğimde videolara erişilemiyor hatası alıyorum başka bu hatayı alan varmı acaba?
M
7 yıl
Geç mi kaldım?
Arkadaşlar çalışmaya 15 gün önce başladım bayram falan derken 1 haftadır çalışmıyorum. Çalıştığım konuları unutmuş gibiyim sizce çok mu geç kaldım? Yaptığım denemelerde 71.5 net ile başladım 130 netleri görebilir miyim sizce
M
7 yıl
Kaliteli Eleştiri İçin Sizlerden Yardım İstiyorum
Arkadaşlar biliyorsunuz youtube denen platform giderek saçma bir hal almaya başladı. Bende bu saçma içerikleri kendi yorumumla eleştiriyorum. Sizlerden videolarım içeriği hakkında geri dönüş alıp kendimi hangi yönde geliştirmem gerektiği hakkında bilgi almak istiyorum . Yardımcı olursanız çok sevinirim.
https://www.youtube.com/channel/UCPgrB6S8oXZMLYNkEIEAV6w
M
9 yıl
SolvePlus Kendi Yapımımız Oyun İçin Fikirleriniz Ve Desteklerinizi Bekliyorum
Öncelike iyi forumlar . Biz 4 arkadaş lise 2 öğrencisiyiz. Boş zamanlarımızda yazılmcılık ve proglamlamayla uğraşıyoruz. Bugün ilk oyunumuzu PlayStore'ye koyduk. Sizlerden tek ricam nerelerde yanlışlarımız var neleri geliştirmeliyiz bunları bize söylemeniz . Beğenirsenizde arkadaşlarınıza oyunumuzu önermeniz. Ülkemizde genç yaşta yazılımcılık eğitimi verilmesi gerektiğini düşünüyorum yabancı ülkerlerdeki gibi biz kendi çabalarımızla böyle bi oyun çıkarttık iyi eğlenceler.

Play Store :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.RubicStudios.LetsSolve
M
9 yıl
Note 2 Teknik Servis Fiyatı Yarıdım
Öncelikle konu yanlış yerdeyse özür dilerim. şuan elimde Samsung galaxy note 2 bulunmakta fakat anakartı yanık ve ekranı kırık bunu servise gönderirsem tahmini kaç tl fiyat çıkar . Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
M
9 yıl
2500 Tl\u0027ye Oyun Bilgisayarı Önerileri
Bilgisayar toplama konusunda pek bir bilgim yok sizlerden ricam belirlediğim fiyata oyunlardan en üst seviye performans alabileceğim bir sistem önermeniz.
M
10 yıl
Youtube Kanalı Olanlar Taktik Lazım
İyi Günler. Bizim 5 arkadaş bir kanalımız var kısa sürede iyi bir artış yaşadığımızı düşünüyorum izlenmeler olsun beğeniler olsun. Fazla kişi olduğumuz için günde büyük kanallardan çok video koyabiliyoruz. Acaba daha hızlı Büyüyebilmemiz için neler yapmamız lazım. Hangi oyunun serisini yapmamızı önerirsiniz ??

Bakmak isterseniz kanal linki:http://www.youtube.com/channel/UCmj35a83h5zQhnYoTLqJvvw
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.