J

Yüzbaşı
23 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
63 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
3 yıl
USB KABLOSU İLE IPHONE MÜZİK SORUNU
Telefonumu usb kablosu ile araca bağlıyorum fakat ipod olarak algılayıp ses etkin,parça yok yazısı ile karşılaşıyorum.Telefondan şarkıyı açınca ne arabadan ne telefondan şarkı sesi geliyor.
J
7 yıl
BETS10
BETS10 DA PARA CEKMEK ICIN BELGELERİMİ YOLLUYORUM VE SORUN YASIYORUM.BETS10 SİTESİNDEN OYNAYAN ARKADAŞLAR PM ATIP YARDIMCI OLURMUSUNUZ?
J
7 yıl
Abra A5 V6.2-BF1 DÜSÜK FPS
Arkadaslar Monster Abra a5 v6.2 kullanıyorum ve bf1 de dusuk orta ayarlarda 39-45 fps alıyorum sizce bu normal mi yoksa eksık yukledıgım yada sorunlu bi durum mu var?
J
8 yıl
2500-2600 bütceye uygun laptop
2500-2600 tl civarında acil bir laptop almam lazım arkadaşlar bf1 gibi oyunlar oynamak istiyorum tavsiyelerini bekliyorum.
J
8 yıl
Bu kasa alınır mı ?
Bu kasa oyun için alınır mı ? İnternette yorumlara baktım normalde fiyatı 3bin lira civarı sanırım, 3bin lira verilmez verilmez demişler. Ürün Outlet ürünü 1 yıl garanti veriyor teknosa sizce 2bin liraya alınır mı yoksa bu paraya daha iyisini toplar mıyız ?

http://www.teknosa.com/urunler/800035298/hp-pavilion-550-101nt-n8y76ea-silver-masaustu-bilg
J
8 yıl
1500-1999 TL ARASI SİSTEM ÖNERİRMİSİNİZ
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin.

Guncel oyunları kasmadan oynayabilecegim 1,2 sene benı ıdare edebilecek(özellikle bf1) bir sistem toplamak ıstıyorum.
bütcem 1500-2000 tl arasında ama 2000 tl butcemı cok zorlucak gıbı en ucuz sekılde halletmem lazım SİSTEM ONERİLERİNİ BEKLİYORUM.

Teşekkürler.
J
9 yıl
Kararsızım!
Arkadaşlar ek tercihlerde kocaeli uni. İö iktisas yazsam mı yoksa 1 sene daha mı çalıssam bu konuda tecrübeli arkadaşlar yönledirelibir mi?
J
9 yıl
Dizi Bolum indirme programi lazimm !!
Selam arkadaslar yeni ios kullanmaya basladigimdan dolayi app store da dizi yada film indirme programi bulamadim geceden indirip okulda dizi veya film izlemek istiyorum program onerirseniz iyi olur.
J
9 yıl
Iphone almak istiyorum ama alamiyorum
Selam arkadaslar bundan 2 yil once Nokia L620 almistim(sakin almayin) bir bucuk ay once uyurken ustune su dokmusum sabah kalktigimda biraz kullaniliyodu 5 saat sonra sizlere omur. Simdide iphone almak istiyorum ama su telefonlara taksit yasagi yuzunden babannemden zorla kopardigim kredi kartiyla alamiyorum ogrenci oldugum icinde telefon kredisi vermiyorlar babannemin ustune kredi denedim onada vermiyorlar ama kadinin 6 bin tl kusur limitli kredi karti veriyorlar nese ben bu telefonu nasil alicam ya acill!!
J
10 yıl
T50 ölü pixel
Merhaba, arkadaşlar t50 cihazım var ölü pixel testi yaptım 2 tane çok bariz telefonu şöyle hafif oynatıncada elinizde 5 6 tane falanda o şekilde siyah ekran pixel testinde ölü pixel gözüküyor, bariz fabrika hatası ne yapmam lazım ? Garantiye verirsem tamir mi olur yenisini mi verirler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.