L

Çavuş
20 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
48 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
7 yıl
IMEI Aktarma
Merhaba,
Ben yaklasik 1 yil once kasim ayinda iphone X satin aldim ve yurt disinda okudugumdan dolayi cihaz yurtdisinda degisti ve dolayisiyla bu cihazin IMEI kaydi bulunmamakta. Ama ilk aldigim cihaz turkiyeden satin alindigi icin IMEI kayit parasini odemis oluyorum ve bu IMEI yeni gelen cihaza aktarmanin herhangi bir methodu var midir ?
L
10 yıl
Yurtdisinda olup supplement getircek varmi
Merhaba arkadaslar yurtdisinda olup supplement getire ilecek varsa pm atarsa sevinirim
L
10 yıl
7 Aylık bir serüven
Merhaba abilerim,
Şimdi ben 7 ay önce bir serüvene başladım ve bu serüven artık biraz beni yormaya başladı.Hem diyet açısında hemde ağırlıklar açısından.
http://imgur.com/naysB3P
http://imgur.com/I2SGQPH
Serüvenle ilgili olan resimler bunlar elimdeki tekli resim şuanki formum.
Bu süreçte supplement olarak (Protein tozu,karnitin,kazein,bcaa,glutamine ve yeni olarakta arjinin kullanmaya başladım ama artık protein tozunu kesmek istiyoruım nedense karaciğerimi çok etkiliyormuş gibime eliyor EK:Milk thistle ve lipotropic kullanıyorum)Şu aralar Pre-Workout düşünmekteyim ama aklımda hiç bir marka önerisi yok beta alanine olan var olmıyan var animal pump içeriğine bakıyorum çok ağır oyuzden çok kararsızım niye PWO kullanmak istiyorum diye soracak olursanız artık ağırlıkları eskisi kadar rahat kaldıramıyorum evet düzenli olarak antrenmandan önce siyah pirinçli pilavımı 200 gr. etimi ve salata ve domatesle kesin olarak yerim sabah 5 adet yumurta filan filan bunlar düzenli şeylar artık benim için.
Ama bir sorun daha var şuan aklımda sporda bir ölçüm yapıldı ve yağ oranım %14 olarak çıktı ama benim hala göbek bölgem kollarım bacaklarım ve göğüsüm çok çok çok yağlı bu konuda ne yapabilirim bölgesel yağ eritmek metabolizma olarak imkansız bundanda haberdarım.Cardioda yapıyorum 40 dakika haftada 6 gün bacak antrenmanı hariç.
Şimdi asıl konuya gelirsek bu yağ oranımın 14 olma ihtimali nedir ? (İstanbuldaki iyi bir spor salonu)
2. ise PWO öneriniz nedir ? Protein tozum ve kazeinim bittikten sonra sadece pwo,bcaa,glutamine ve belki zma kullanmayı düşünüyorum.
Yorum yapan herkese teşekkürler iyi geceler.
Edit : 82 kilo 1.85 boy
L
10 yıl
Ekran renklerim soluyor.
Merhaba youtube ne zaman bir oyun videosu izlemeye çalışşam ekran rengi soluyor.Bazen oluyor bazen olmuyor.Neden oluyor olabilir ?
L
10 yıl
Bu Köpeğin Cinsi Nedir ?
http://imgur.com/a/lyOo8 Merhaba arkadaşlar arkadaşımın eskiden bir köpeği vardı ama ne yazıkkı cinsini ne köpeği verdikten sonra nede önce cinsini öğrenebilmiştik bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
L
11 yıl
Saça fön çekme
Merhaba arkadaşlar fön çekme konusunda ufak bir yardım almak istiyordum.
Ben fönü çekiyorum ama saçımın sol tarafında ufak bir toplanma oluyor.Orayı tam istediğim gibi yapamıyorum.
SS isteyen olursa yarın zevkle atarım.
Cevaplayan herkese teşekkürler.
L
11 yıl
G30AB
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı ASUS G30AB bilgisayarım var ve bu aralar çok ısındığını farkettım işlemci soğutucusu almak istiyorum veya sıvı soğutma ayrıca ekstra olarak fan takabilirmiyim.Asus destek çok fazla yardımcı olamadıda.
Birde takılıyorsa parça önerisi alabilirmiyim.İyi forumlar
L
12 yıl
R10 davetiye kodu
merhaba arkadaslar r10 icin cok acil bir davetiyeye ihtiyacim var kodu gondermek istemeyeb olursa cok kisa bir pm ile isi cozeriz eger kod vermek isteyen olursa pm bekliyorum kiz arkadasima hediye icin lazim
L
12 yıl
Whatsapp ses kayıtlar
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak whatsappta bana gelen ses kayıtlarını iphone da nerede bulabilirim
L
12 yıl
windows 8 hdd dosya kurma
Merhaba arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar aldım içindeki herşey şuan ssdye kurulu ve pek fazla yer kalmadı ssde.Şimdi yeni indireceğim ve yükleyeceğim herşeyi hddye kurmasını istiyoruım böyle birşeyi nasıl yaparım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.