D

Teğmen
29 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
2 yıl
Iiyama G-Master G2466HSU-B1 renk problemi?
İyi günler arkadaşlar.teknosadan bu ürünün 24' 144hz modelini satın aldım.Kurulumu yaptım ölü piksel,hasar vb bir sorun yok ancak ekran rengi(özellikle beyaz arka planda) bana fazla sarımsı geldi bir kaç farklı renk ayarı yapsamda istediğim gibi olmadı.Va paneller bu şekildemi oluyor yoksa benm ürünümdemi problem var.Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevirim.Şuan iade süresinde genel bir hata ise iade edicem.
ürün fiyatı 2100tl bu arada
D
4 yıl
Sapphire Rx 580nitro 4gb renk sorunu?
İyi forumlar dilerim.Bir kaç gündür Escape from tarkovda ekran kartımla alakalı sorun yaşıyorum.
Oyundayken discorddan yayın açarsam gpu kilitlenip Radeon wattman hatası verip masaüstüne atıyor.
Texturelerın renkleri değişiyor,zemin yeşil ve kırmızı olarak bn hareket halinde iken değişiyor, cesetler güneş gibi beyaz parlıyor veya sağa sola bakarken random kırmızı ışık flaş seklinde patlıyor.Bunlari geçtim en sıkıntılı olanı ateş ederken siktigim yeri göremiyorum silahdan beyaz ışık cikiyor😀 Son Windows uptadeden sonra bu şekilde olmaya başladı.
Baska oyunlarda bu şekilde sıkıntı olmuyor,dp kablo kullanıyorum.Sikinti oyundami benim karttami çözemedim yada yapılması gereken bir ayarmi var?
D
4 yıl
Ram tavsiyesi?
MSI b350 pc-mate+r5 2600 sistemimde kullandığım 8gb ramlari değiştirmek istiyorum.
Corsair Vengeance (8x2)3200mhz
G.skill Trident Z (8x2)3200mhz
Bu 2 kit arasından birisini alıcam uyum sorunu yaşama ihtimalim varmıdır.Bu anakartı kullananlar yardımcı olursa sevinirim.
D
5 yıl
rx 580 freesync sorunu?
Bugün hepsiburadadan 19pin dp 1.2 kablosu elime ulaştı.Kullandığım monitör için uygun bir kablo.İlk bağlantıda ekranda gidip gelme,takılma ve donma yaptı.Tekrar Hdmi'yı takıp ekran kartını 19.9.2 sürümüne güncelledim görüntü kesilmesi vs çözüldü.Masaüstünden çözünürlüğü 1920*1080 75hz olarak ayarladım ve freesync'i hem monitörden hem radeon arayüzünden etkinleştirdim ancak sistemde bi yavaşlama olduğu hissine kapılmaya başladım.Radeon arayüzünde sekmeler arası gezerken yavaşlama durumu var yazılar vs geç yüklenip geç tepki vermeye başladı.
Acaba sıkıntı son sürümlemi alakalı yoksa dp kablosu ve çözünürlük ayarlarındamı?Son sürümü kuran amd kullananlar varsa test etme imkanlar varmıdır radeon arayüzünü.
Digitus DP to DP DisplayPort Bağlantı Kablosu 2m Kilit Mekanizma (AK-340100-020-S) kullandığım ürün bu.
Viewsonic 24inc vx2457-mhd 75hz freesync monitörüm.
D
5 yıl
Ram takviyesi?
Corsair 16GB (2x8GB) Vengeance Siyah DDR4 3200Mhz CL16 Dual Kit Ram hazır indirimdeyken alma niyetim var.
Elimde Hyperx Predator (4x2)8gb ram var yetersiz geliyor artık.
MSI b350 pc-mate anakartla uyum sorunu yasarmiyim?Sorun olursa uyumlu bir 16gb ram kiti önerirmisiniz.
D
5 yıl
MSI fusion? Boot sorunu
Bugün eski sisteme kurup içinde kalan dosyaları almak istedim.Sonrasinda bir arkadaşa vericm kullanması için.1 senedir kolide duruyordu.Uzay montaj sistemi topladım fanlar çalışıyor ama ekranda görüntü yok.Anakartin 4mavi ledi yanıyor sürekli.Tek tek söktum taktım herşeyi aynı.Cpu buz gibi ama anakartin sağ alt tarafı ısınıyor.Psunun bozuk olma ihtimali yüksek.Glacier power diye bir marka.Sorun nedir anlamadım bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.
Anakart MSI 870a fuzion
Amd Athlon x3 455
Sapphire HD 6670
Kingston Hyperx 8gb DDR3
Wd blue 500gb
D
5 yıl
Flamelash Alliance?
Flamelash de alliance oynayan varmıdır aramızda.Ben hordeyim.Serverda sanırım alliance yok gibi.9/1oraninda ratio var diyorlar?
D
5 yıl
Viewsonic vx2457 dp kablosu?
Rx 580 li sistemimi hdmı kablo ile kullanıyorum.Ekran yırtılması bazı oyunlarda sinirimi bozmaya başladı.Monitörüm için dp kablosu bakıyorum ama kaç pinli alicağıma karar veremedim.Bu seride sıkıntı yaşayanlar var dp pini ile alakalı.Önerebileceğiniz kablo varmıdır.Şimdiden teşekkürler.
D
5 yıl
Sony xperia z3 beyaz ekran?
Yaklaşık bir ay önce kırık ekranı nettech adlı firmada değişttirdim.Bugün durduk yere ekranda beyaz çizgiler çıkmaya başladı.sonrada bütün ekran beyaz kaplama şeklini aldı.Aç kapat yapınca ekranı kısa süreli düzeliyor sonra beyazlama oluşuyor.Ama telefon kullanılabiliyor yazılar okunuyor ama video ve resimlerde netlik problemi var.Yazılımlık veya donanımlık bir problemidir.Bilgisi olan varsa yardımını istiyorum
D
5 yıl
R5 2600 soğutucu önerisi?
Herkeze iyi forumlar dilerim.İşlemcim için soğutucu bakıyorum ama 2 ürün arasında kararsız kaldım.Stok soğutucu 80derece civarı geziyor tam yükte değişmesinin zamanı geldi.
Bursa içinden 2.el Cooler master hyper 212 evo çift fanlı:275TL fiyatı.
Amazondan msi core frozer L:320TL
2si arasında soğutma performansı farkı çok olurmu?
Cm 212 direct contac tipi olduğu için işlemci yüzeyine tam oturmama gibi sorunu var deniliyor?
Birde cm 212 için am4 montaj kiti almam gerekiyor ama satan mağazalarda stok gözükmüyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.