M

Yüzbaşı
27 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
58 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
7 yıl
Kyk interneti
Merhaba arkadaşlar yaz okulu için kyk yurdunda kalıyorum misafir öğrencilere internet şifresi vermiyorlarmış kyk yurdunda kalan bi arkadaş şifresini paylaşabilir mi acaba benimle??
M
9 yıl
Iphone şarj cihazı patladı
Merhaba arkadaşlar iphone 6 şarj cihazıyla ipod touch 6 şarj ediyordum kablo da ipoddan çıkan kabloydu şarjdan çektim içeri gittim yarım saat sonra şarj cihazı patladı kablonun usb ye giren kısmı siyahlaştı ama hala çalışıyor bu şekilde kullansam bi sorun olur mu? Yada appleı arasam yardımcı olurlar mı bu konu hakkında
M
9 yıl
İpod touch 6 incelemesi
Merhaba arkadaşlar cihazı 2 gündür kullanıyorum 16 gb gold rengi kutudan yaklaşık 12.2 gb boş olarak çıkıyor.

Tasarım:cihaz çok ince çok hafif normalde şort cebinde 5.5 inç cihazım ağırlık yaparken bu cihaz şort cebinde sanki yokmuş gibi ama 5.5 inç telefondan sonra çok küçük geliyor.ama buna alıştıktan sonra da telefonum çok kaba gelmeye başladı 4 saat cihazı kullanıp sonra telefona geçince baya bi büyük geldi dediğim gibi alışırsanız ufak gelmiyor.

Ekran:ekran güzel görünüyor ama sanki çözünürlük biraz daha fazla olabilirdi ekran parlaklığı da aynı şekilde güneş altında görünüyor ama sanki biraz daha fazla olabilirdi.bana göre bu tür cihazlarda film izlemek zaten anlamsız ama youtubedan vs video izlerken kasma vs olmuyor zaten.

Batarya:bataryasına ön yargılı yaklaşmıştım 1043 mah nasıl yetecek diye ama bana 4 buçuk 5 saat internet ve oyun performansı verdi bana göre gayet başarılı bu kadar hafif ve ince bir cihaz için.ayrıca cihaz inanılmaz hızlı şarj oluyor usbden şarj ettiğim halde telefon şarjıyla da gayet hızlı şarj oluıyor en sevdiğim özelliği oldu.

Oyun performansı:cihazda sincity sonic dash vs gibi bi kaç oyun denedim en ufak bi donma yok yağ gibi akıyor a8 işlemci bu çözünürlükte uçuyor.

Müzik performansı:kulaklık çıkışı olarak çok beğendim ben kendi earpods kulaklığını ben pek sevmedim kulağımı ağrıttı ama sesi gayet güzel kulaklığın fotosunu çektiğim philips kulaklıkda bile sesin arttığı bariz benim telefonuma göre.hoparlör ise bence yeterli youtubedan falan arakdaşlarla videoya bakarken bi sıkıntısı olmadı herkes net olarak duydu sesi.

Tarayıcı:safari çok hızlı ayrıca google chrome da yükledim donanımhaber anasayfasını gayet güzel açıyor kasma vs yok zoom yaparken falan kasma yok.

Kamera:cihazda 8 mp kamera var çekimi hızlı cihazla çektiğim fotoları atıyorum ordan bakarsınız günlük fotolar için gayet iyi ama çok yüksek performans beklemeyin ön kamerasını ben sevdim iyi çekiyor sosyal medya vs için çok iyi.

Artıları:hafif ve ince;oyun performansı çok iyi;hızlı şarj olması;

Eksileri:touch id olmaması en büyük eksiği ah bi de touch id olsaydı 50 100 pahalı olsaydı bana göre en büyük eksiği;ekran bence daha iyi olabilirdi hem boyut hem de çözünürlük olarak zaten ben iphone 6nbın da ekranını pek sevmemiştim.

not:fotolarda ipodun içinde olmadığı fotolar ipodla çekilde boyut olarak ise xperia z ile yanyana koyup çektim boyutunu ordan ölçün.


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
M
9 yıl
Ipod touch 6 alınır mı sizce?
Merhaba arkadaşlar üst seviye bi Android telefonum var ios denemek için ipod touch 6 almak istiyorum sizce alınır mı?
M
9 yıl
İpad mini 3 almalımıyım?
Merhaba Arkadaşlar sizce ipad mini 3 almalımıyım laptopum çok eski film ve internet için gerekli tabi taşınabilir olması da 2 sorum var birincisi eylülde yeni ipadler gelecek mini 3ün fiyatı çok düşer mi ayrıca mini 4ün performansı çok çok iyi olcak o da düşündürüyor ikincisi ipad air 2 ile çok fark var mı arada performans olarak? Ve multitasking mini 3e de gelecek mi?
M
10 yıl
iphone 6 çıkış tarihi
merhaba arkadaşlar suudi arabistanda iphone 6 ne zaman satışa çıkacak bilen var mı?bi de fiyatı amerika fiyatından çok yüksek olur mu?
M
10 yıl
kilit ekranı uygulaması silinmiyor uygulaması yokkk
merhaba arkadaşlar şu uygulamayı bi türlü silemedim nasıl silineceğini bilmiyorum biri yardımcı olabilir mi????
< Resime gitmek için tıklayın >
M
10 yıl
merhaba arkadaşlar sizce bu projeksiyon makinesinin özellikleri nasıl alınır mı sizce?_
merhaba arkadaşlar öğrenci olduğum için film ve maç izlemek için bir projeksiyon makinesi almak istiyorum türkiyedeki ürünler çok pahalı yada ben amatör olduğum için para vermek istemiyorum şimdilik ama şu cihaz hoşuma gitti almak istiyorum sizce özellikleri nasıl?
http://www.aliexpress.com/store/product/New-Arrival-100-Portable-LED-Projector-Home-Cinema-Theater-Support-HDMI-AV-VGA-USB-SD/1038084_1864143680.html?spm=5261.7049941.1998087720.905
M
10 yıl
xiaomi 10400 mah power bank
xiaomi 10400 mah power bank satılıktır cihaz hiç kullanılmadı sıfırdır.gri renktedir bence en güzel rengi fiyatı 75 tl
M
10 yıl
fotoğraf makinesi önerileri
merhaba arkadaşlar deneyimli olanlardan 250 300 tl arasında makine önerisi istiyorum yazanlara teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.