6

Teğmen
22 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
51 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
6
7 yıl
2006 Model Passat Dsg Nasıldır ?
Herkese İyi Forumlar.

Başlıkdada dediğim gibi passat b6 kasa almak gibi düşüncemiz var hatta kısmet olursa 2 gün sonra alacağız fakat dediğim gibi şanzumanından biraz çekindik. Daha önce easy tronic corsa vardı. Forumda onlada ilgili bir çok problem olmasına karşın 2009 yılında 58.binde alğımız aracı 133bin km ye kadar sadece 800 tl şanzuman masrafı yaparak kullandık. Ayrıca 120binde baskı balata değişti o her araçda olan bir durum olduğu için saymıyorum. Onuda saysak 8 yıl boyunca 2.000 tl ile şanzuman masrafı ile kullandık. Şimdi alacağım araç 106bin km de kazasız boyasız temiz bir araç. Forumda yazılan şikayetler göz ardı edilebilir mi ? Bunu easytronic'e de bir çok sorun formu bulunması fakat sorunsuz şekilde binmemizi düşünerek soruyorum. Kısaca Dsg şanzuman nedir ? Alını mı ? Baş ağrıtır mı ? Yoksa 2-3 Sene sorunsuz veya ufak tefek masrafları ile binilebilinir mi ?
6
7 yıl
Buji Kablosu Buji Sorunu Stop Etme
İyi forumlar herkese aracım corsa c 1.0 motor 2003 model otomatik.

Aracimda stop etme sorunu var yolda giderken stop edebiliyor. Otomatik vites f hatasina dusebiliyor. Bilgisayardan bakildiginda akü voltaj hatasi sonucuna ulaştik.

Aküme baktirttim herhangi bir sorun yok gayet normal değerlerde. Sanaide aküyü değiştirmemi önerdiler. Fakat sorun bence bu değil. Buji kablolarindan şüpheleniyorum. Aracdan inip binerken kapidan hafif elektrik çarpması oluyor. Zannimca ufak bir kaçak var. Birde ayağımı vites boşta 3bin devire sabitliyorum ve o sırada aracın pervanesini (klima değil ) açıyorum ayni zamanda farlari açıyorum ayağım 3bin devirde sabit 2.500 devire düşüyor araç. Bu durum ne ile alakali olabilir.
6
8 yıl
Corsa C Whatsap Grubu
Arkadaşlar corsa c kullanicilari olarak wp grubu açalım bilgi paylaşımı sorun ariza veya yaptığımız modifiye gibi şeyleri paylaşalım. Nunaralarinizi özelden yazarsaniz grubu açıyım.
6
8 yıl
Corsa c sinyal kablosu tespit etme ?
Amerikan park modulu siparis ettim bu gün. Semasina bakarak gerekli baglantilari yapabilirim ama aracin sinyal kablosunu bulmakta zorlaniyorum. Nasil anlayabilirim sinyal kablosunu ?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
6
8 yıl
Astra H Full Paket Nasıl Anlaşılır ?
Araç ilanlarına baktığımda bir çoğu full kavramını kullanmış :) Kimisi cosmo sınıfın full paketi demiş. Kimisi Enjoy full paket demiş Bide arka stop lambaları karartılmış olanlar 115 beygir Beyaz modelleri 90 Beygir mi ? Kumandadan 4 cam açma. Kontak çıkartıldığında ilk 10 dakika cam indirip kaldırma gibi ince düşünülen detaylar varmış galiba full + full opel astra özellikleri nedir ? Benzinli 1.6 ve 1.3 dizel arasındaki farklar nedir ? Tüpde sorun çıkıyor mu ? Şimdiden teşekkurler.
6
8 yıl
Corsa C Easy Tronik Kalkista Tekleme Sorunu
Herkese selamlar.

Corsa 1.0 aracim var. Kalkista 3 4 kere tekleme yapiyor. Arac 121.000 km de. Acaba dorun baski balatada midir ? Ayrica 1-2 devir arasinda gaza basip cekince titreme oluyor. Bu durumu yasayan bilen var midir ?
6
8 yıl
İç aydinlatma lambasi sürekli yanıyor?
Merhaba

Corsa c aracim var. Ic aydinlatma lambasini led lamba ile degistirdim. Fakat bu sefer lamba kapandigi zaman kısık bir isikla yanmaya devam ediyor sebebi ne olabilir. Yanikken ve sondugunde ki resimlerini ekliyorum
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
6
8 yıl
Passat B6 Motor Yakit Önerisi TSI/TDI/FSI
Basklikdada belirttigim gibi passat b6 kasa yakit cimrisi olarak onerdiginiz nedir ortalama yakit verileriniz ?

2006-2010 vergi durumlari nasil ?

Lpg uyumu nasildir ? Esp standart olarak her b6 da var mi ? Genel olarak arac hakkindaki gorusleriniz kronik sorunlar ve ağır bakim masraflari nelerdir ?

Simdiden teşekkürler :)
6
8 yıl
Kirik ekran telefon yedekleme
İyi forumlar herkese :)

Başlıkta dedigim gibi kirik ekranli general discovery 1 telefonumuz var.HDIM girisi yokmus galiba ekrani goremiyoruz.Telefon rootsuz.Nasil içindeki notlari hafizasindaki bilgileri bilgisayara aktaririz bilgisi olan var mi ? Simdiden herkese tesekkurler :)
6
9 yıl
Telefon Açılmıyor S2
İyi Günler Herkese :)

S2 Telefonum var bundan önce sorunsuz çalışıyordu. Sabahta kahvatı yaptım geldim telefon kapanmış. Recovery ve Download moduna alınmıyor.Sarja takınca pil işareti çıkmıyor. Brick mi oldu acaba beyler başına gelen veya bilen var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.