S

Binbaşı
11 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
77 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
TürkNet Nakil Ücreti?
Merhaba. 2 yıldır türknet kullanıyorum. 10 gün içinde taşınacağım, nakil işlemlerini yapayım dedim. nakil ücreti 108 TL gibi bir rakamdan bahsediliyor. ilk kurulumda bağlantı hizmeti vs talep edilmemişti. mevcut kullandığım hizmeti yanımda götürmenin neden bize ek bir maliyeti oluyor. ayrıca kullandığımız hizmet taahütsüz olduğu için, hizmeti iptal ettirip, yeni adreste tekrar başvuru yaparsam bağlantı ücreti ödeniyor muyum bilgisi olan var mı?
S
7 yıl
Wifi açıkken Facebook un ağır kalması.
Merhaba arkadaşlar. Mobil verim açık iken Facebook üzerinde takılmadan video izleyebiliyorum. 1,5mb civarında bağlantım oluyor. Wifi açtığımda ise videolar takılmaya başlıyor. 400kb den yukarı çıkmıyor download hızı. Ama speedtest ile hızımı test edince 2,2mb ye kadar download hızı görüyorum. Sizce problem neden kaynaklanıyordur?
S
8 yıl
Lenovo Vibe P1 - Android uygulamarından video açma sorunsalı.
Merhana arkadaşlar. Dün akşam youtube uygulamasında video izliyordum, yemeğe giderken videoyu durdurmadan ekranı kilitleyip gittim. Sonra telefonu elime aldığımda youtube uygulamasından video izleyemediğimi gördüm. Her video da video oynatma sırasında bir problem oluştu, tekrardan denemek için ekrana dokunan hatası almaya başladım. Şimdi farkettim ki facebook uygulaması üstünden de video izleyemiyorum. Videoya tıklıyorum, ekran siyah kalıyor. Önce 600kb ile veri almaya çalışıyor, sonra download hızı 0kb ye inip bekliyor. Önbellek ve veri temizleme yaptım bir işe yaramadı. Problem ne olabilir acaba?
S
9 yıl
PHP scripti çalıştırmak?
Arkadaşlar merhaba.
Elimde hazır bir php scripti var. ftp'ye attım. Veritabanınıda içe aktar ile aktardım.
Ama bir türlü düzgün çalışmıyor. Script parça kontor scripti. Üyelik alınıp üye girişi yapılacak şekilde.
Ama ben bunu bir türlü beceremedim. En fazla 5 dklık bir işlem olduğunu düşünüyorum ama işten anlamayınca saatlerce baksamda birşey yapamıyorum malesef.
Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş arıyorum. Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.
S
9 yıl
Websitem üzerinden başka bir websitesi görüntüleme
Merhaba arkadaşlar.
Benim bir alan adım ve sunucum var.
Alan adımı yönlendirmek istemiyorum.
Alan adımla siteye girildiğinde, sitemin indexi üzerinde başka bir siteyi görüntülemek istiyorum.
Örneğin;www.*********.com'a girdiğinizde adres çubuğundawww.*********.com olacak ama site üzerindewww.+++++++.com gözükecek.
Bunu 4-5 yıl önce yapmıştım ama şimdi bulamadım hatırlıyamadım yapamadım bir türlü.
Yardımcı olursanız sevinirim.
S
10 yıl
Render almak için notebook ekran kartı yardımı.
Arkadaşlar kardeşim iç mekan tasarımı bölümünü kazandı üniversiteye başladı.
sketch up vs çizimler yapıp render alacaklarmış.
Bende şuanda diyarbakırda askerlik yaptığım için öarşı vs. yok. Fazla araştırma yapamıyorum.
İşlemci i5 m serisi olacak. 8gb ram. 1tb hdd 8gb ssd raid harddiski olacak.
Buraya kadar tamam. Ama graik kartı konusunda biraz şüphede kaldım.
Geforce GT740m ile Geforce 840m arasında kaldım.
GT740m'in oyun performansının 840m'e göre daha iyi olduğunu biliyorum.
Velakin render alırken işleyiş neye göre oluyor o konuda tam bilgim yok.
Konuya vakıf bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
Tabikide kardeşimin oyun oynama olasılığınıda göz önüne alıyorum.
Not: GT 740m 128bit, 840M ise 64 bit.
S
10 yıl
mini itx kasa icin ekran karti
Arkadaslar mini itx kasa icin ekran karti bulamadim. Kasalar dell optiplex 980 990 ve lenovo m92p. Bilen goren duyan var mi?
S
10 yıl
Vodafone Avantaj Cepte Uygulaması
Arkadaşlar gold'dan alışveriş yapacağım bir kampanya mevcut şuanda. Vodafone'lular google play marketten avantaj cepte uygulaması indirip gold indirim kodunu seçip indirim kodu oluşturabiliyor. Vodafone kullanan bir arkadaşımız varsa-ki illaki vardır bana yardımcı olabilir mi :) Normalde hayatta uğraşmam butür şeylerle ama asker olduğumdan dolayı masrafım bayağı bir fazla oluyor nerden kısarsam kardır diye düşünüyorum şuanda :)
S
11 yıl
Nvidia Ge Force 9400 GT sürücü sorunu.
Merhaba arkadaşlar.
Bir müşterim suriyeden bir kasa getirmiş format atmam için bana verdi. Üstünde 9400GT mevcut. Format öncesi dxdiag tanı aracında da gördüm. Fakat format attıktan sonra sürücü kurulumunu yapamıyorum. Bilgisayarda aygıt olmadığını söylüyor. Bios başlangıç ekranında da ekran kartını 9400 GT olarak gösteriyor? Nasıl bir çözüm bulabilirim yardımcı olur musunuz?

Not: Konuyu ekran kartı bölümüne taşımayın. Bu teknik bir sorundur!!
S
11 yıl
Nvidia Ge Force 9400 GT sürücü sorunu.
Merhaba arkadaşlar.
Bir müşterim suriyeden bir kasa getirmiş format atmam için bana verdi. Üstünde 9400GT mevcut. Format öncesi dxdiag tanı aracında da gördüm. Fakat format attıktan sonra sürücü kurulumunu yapamıyorum. Bilgisayarda aygıt olmadığını söylüyor. Bios başlangıç ekranında da ekran kartını 9400 GT olarak gösteriyor? Nasıl bir çözüm bulabilirim yardımcı olur musunuz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.