Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
637
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nvidia Ge Force 9400 GT sürücü sorunu.
S
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar.
Bir müşterim suriyeden bir kasa getirmiş format atmam için bana verdi. Üstünde 9400GT mevcut. Format öncesi dxdiag tanı aracında da gördüm. Fakat format attıktan sonra sürücü kurulumunu yapamıyorum. Bilgisayarda aygıt olmadığını söylüyor. Bios başlangıç ekranında da ekran kartını 9400 GT olarak gösteriyor? Nasıl bir çözüm bulabilirim yardımcı olur musunuz?

Not: Konuyu ekran kartı bölümüne taşımayın. Bu teknik bir sorundur!!



S
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Sanırım Nvidia 3.sınıf dünya ülkelerine sattığı ürünlere güncelleme desteği vermiyor bunun için güncel sürücü kurulmuyor.
Ürünle beraber verilen cd'den kurulum yapılabiliyor sadece. Eğer bu cd'yi kaybettiyseniz, güncel kurulumun içindeki inf dosyalarında bulunan donanın kimliklerinin herhangi birisini kendi ürününüzün donanım kimliği ile değiştirdiğinizde ssürücüyü yükleyebiliyorsunuz. Ben gt330'un donanım kimliğini 9400gt ile değiştirip 9400gt için sürücü kurulumu yapabildim ama aygıt yöneticisinde ve dxdiag'da gt330 olarak gözüküyor. Eğer bu sorunla karşılaşan arkadaşlar olursa bu şekilde çözüm bulabilirler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.