S

Yüzbaşı
30 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
Hafif, ucuz, uzun sure kullanilabilir
Merhaba arkadaslar, bu sene almanyada bilgisayar bilimi okumaya baslayacagim o yuzden bir laptop almam lazim.
Bilgisayarda oyun oynamam, dizi film izlerim daha cok. Okuyacagim bolum geregi programlamayla ugrasmam gerekecek. Aslinda ilk istegim surface pro serisinden bir tablet bilgisayar ama cok pahalilar. Sonrasinda chromebooklara baktim falat turkiyede satilmiyorlar ve buradan babamin kartiyla alacagim icin de almanyada almak mantikli gelmiyor ki fiyatlar orda da nerdeyse farketmiyor :)
Hafif yanimda tasiyabilecegim, beni bir kac yil boyunca idare edebilecek, internet, ofis, dizi film ve kod islerini yapabilecegim ucuz bir bilgisayar ariyorum. 2si1 aradalar ilgimi daha cok cekiyor mobil kullanim kolayligi acisindan.
S
8 yıl
Almanya Üni Başvuru-Yardım
Merhaba arkadaşlar, ben şu anda İstanbul Üni, Peyzaj Mimarlığı bölümünde okuyorum. Gerek okulumu gerek bölümümü sevmemekle beraber Türkiye'de de kendimi güvende hissetmediğim için yurtdışında okullara bakmaya başladım. Bazı araştırmalar sonucu Hochschule Ulm'de Computer Science bölümünü buldum ve aklıma yattı. Zaten küçüklüğümden beri hep bilgisayar üzerine bir bölüm okumak istiyordum ki zaten şu an bile kendimce internetten CS50 dersleri alıyorum. Neyse, aklıma bazı takılan sorular var:

Anadolu Lisesi mezunuyum,
Ben 2013 girişliyim, fakat geçen yıl (2015) de tekrar sınava girdim ve yine aynı civarda bir puan yaptığım için tercih yapmadım, başvuruda yollamam gereken sonuç belgesi geçen yıl girdiğim sınavın sonucu mu yoksa 2013deki giriş belgem mi? Sanırım bu linkteki bilgiye göre barajı aşmış olmak yetiyor. Emin olamadım.

Okulun kendi sitesindeki başvuru sayfasında direkt olarak okula değil de önce buraya başvuru yaparak belgelerimin onaylatılmasının gerektiğini gördüm. Burda "studienkolleg" ifadesi dikkatimi çekti. Öncelikle sınava girmem gerekiyor mu gerekmiyor mu anlayamadım açıkçası. Sanırım öncelikle buraya başvuruyoruz, burdan gelen cevaba göre direkt olarak ya da sınavla başvuru yapmam gerekiyor, emin olamadığımdan bunu soruyorum.

Gereken dökümanlarda "List of subject grades (original and German or English translation)" şeklinde ifade edilen şey tam olarak nedir? Bunu nereden nasıl temin edebilirim?

Yardımcı olabilecek arkadaşlar biraz genel olarak bunları ve diğer şeyleri açıklarlarsa, nasıl bir yol izlemeliyim anlatırlarsa çok sevinirim. Bir çok siteye baktım aslında ama internette sonuçta çok fazla bilgi kirliliği var, genel olarak beni tatmin etmedi bunlar o yüzden sizlere tekrar sormak istiyorum. Bu konularda çok şey okuyunca insanın kafası karışabiliyor. Mayısa kadar da başvuru tarihi olduğu için acele ediyorum, o yüzden en net ve en hızlı şekilde yardım alabilmek için konuyu açtım.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
S
9 yıl
İstanbul\u0027da bundan nerede bulurum?
< Resime gitmek için tıklayın >


Arkadaşlar metal yoyo arıyorum bu tarz anahtarlıklı, istanbulda nereden bulabilirim bilen eden var mıdır?
S
9 yıl
Kilo Almak/Vermek İsteyenler: Hep Beraber
aman zaman hepimiz fazla ya da eksik kilolarımızdan yakınmışızdır. Zaman zaman spora diyete de başlayıp ikinci gün bırakmışızdır da.
Ben de dedim ki biz bir aileyiz bu ortamda birbirimize destek oluruz, yardımcı oluruz. Hedefimize ulaşırız.
Burda iki program var 30 günlük. Şimdiki hedefimiz bunları yapmak.

Kilo almak isteyenler olarak bunu:
< Resime gitmek için tıklayın >

30 Days of Gravity

Ve tabii ki bu programla beraber diyetimiz de bu: Mass Effect

Kilo vermek isteyenler için ise:
< Resime gitmek için tıklayın >

30 Days Of Change

Diyet : Modern Hero



Bu verdiğim programlar tamamen evde yapılabilir, ekipman gerektirmeyen sadece vücut ağırlıyla yapılan hareketlerden oluşuyor. Spor salonuna gitmemize gerek bile yok.
Hareketlerin nasıl yapılacağını bilmeyenler burdan hareketi bulup öğrenebilir. Verdiğim diyet listelerini de en kısa zamanda türkçeye çevirmeye çalışacağım.
Ne dersiniz?
S
10 yıl
HTC One Mini 2 Kamera
Arkadaşlar bir hafta önce telefonu servisten geri aldım, ekranı değişmişti ancak şimdi kamerası çok kötü. Hatta o kadar kötü ki whatsapp web için telefondan qr kodunu okutmaya çalıştığımda okumuyor bile. Donanımsal mıdır yoksa yazılım olarak yapabileceğim bir şeyler var mıdır?
S
10 yıl
KVK-Ürün Değişimi İçin Hangi Yolu İzlemem Gerekiyor?
Arkadaşlar telefon 3 ocak itibariyle kvk teknik serviste kayıt altında. Ekranında oluşan bir sorun yüznden vermiştim bugüne kadar hala parça bekliyordu. Bugün 20 iş günü doldu ve cihaz sorgu sayfasında yazan şey:

quote:

Sayın Müşterimiz ; Cihazının onarımı için üreticiden talep edilmiş olan parça servisimize ulaşmıştır. Cihazınızın işlemleri tamamlanıp teslim edilmeye hazır hale geldiğinde, tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Cihazınızı, servisimize bayi aracılığıyla ilettiyseniz, bu bilgilendirme bayinize yapılacaktır.


Ben de daha fazla beklemek istemediğim için cihaz değişim talebi için yarın servise gideceğim. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Bileniniz varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler, iyi akşamlar.
S
10 yıl
9300 Wifi Bağlanamıyorum
Arkadaşlar telefonla wifi bağlandığımda bağlantı yeşil tik olmuyor (-) de kalıyor.
Ne yaptıysam düzeltemedim.
http://global.blackberry.com/en/software/smartphones/update/blackberry7-os.html
Burdaki linkten telefon sürümünü güncellemeye çalışırken de telefonu görmüyor.
S
10 yıl
Arvato Teleservice
Arkadaşlar arvato teleservice'in altunizade'deki yeri hala faal mi? Faalse kadıköyden nasıl gidilir?
Değilse Ataşehir'dekine nasıl gidebilirim?
Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ediyorum
S
10 yıl
620 mi 625 mi
Arkadaslar 8s' im bozuldugu için yeni telefon alacağım.
8s bana gayet yetiyor idi fakat yaptırmak yenisine pahalıya geliyor. Aklımda bu iki model var, siz hangisi dersiniz
S
10 yıl
Degisik bir sorun
Arkadaslar bir kaç gün önce telefonum önce yavaşladi, kilitlendi sonra kendini tekrar başlattı fakat başlatma şu şekilde oldu; telefon açık fakat tamamen fonksiyonsuz durumda. Şarjı bitene kadar bekledim sonra şarja taktım öyle açıldı normal bir şekilde. Bu sorun aynı şekilde bir kaç kez daha tekrarladı ve su an şarj da olmuyor. Bildirim ışığı olması gereken ışık bir süre yanıp sönüyor sonra telefon titreyip duruyor. Sorun ne olabilir?

Telefonum 8s bu arada.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.