M

Teğmen
08 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
94 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
7 yıl
HDD den açılan oyunlar kapanıyor !!!
Merhabalar.
Geçen gün Asus 970 Pro Aura anakart aldım ve sisteme yerlestirdim.Format attım, sistemi kurdum, eskiden anakart uefi desteklemiyordu, bu desteklediğinde uefi windows kurdum. Daha sonrada driverleri kurdum güncelledim ama gel görki hdd ye kurduğum oyunlar sürekli oyundan atıyor, ssd den çalşıştığında bir şey olumuyor.Hdd de Ssd de daha yeni 5 ay oldu sistemi toplayalı.Acaba bunun sebebi ne olabilir?

Çok teşekkür ederim :)
M
8 yıl
...Pc için 125 W işlemci yardım...
Merhabalar.
Benim sistemde Fx 4100 işlemci var, kendisi 95W lık.Bende işlemciyi yükseltmek istiyorum.Fx 8350 vs. modeli 125W çekiyor.Acaba benim güç kaynağı bunu kaldırırmı, sıkıntı çıkarırmı sizlere sormak istiyorum.Güç kaynağınıda yeni aldım değiştirmek istemiyorum. Aşağıda güç kaynagımın değerlerini ekledim.
Birde 8300 modeli var, 95 W çekiyor ,acaba 8350 modeli çektiği fazladan gücü hakkediyormudur?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
M
8 yıl
...Eski PC için sistem tavsiyesi...
Merhabalar.

Eski bir sistem için yardım istiyorum :)

Sistemin güç kaynağı ve özellikleri aşağıda ekledim, Payday 2 açabilecek birşey toplamak istiyorum, ekran kartı ve ram ekleyerek, anakarta ve güç kaynağına dokunmadan (Çünkü okadara param yok ) .

Çokta pahalı olmasın ucuza kapatabileceğim sistem olsun.Siz değerli DH üyelerinden önerilerinizi bekliyorum < Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
M
9 yıl
İnfaomus Second Son aldim nasi turkce yaparim?
Merhabalar.Bugun konsol kulubunden infaomus second aldim.Oyun 2.ci bolge pal ancak oyunu bir turlu turkce yapamadim.Menuye filan bakayim dedim oyuna cik gir yaptigimda direk olarak oyuna atiyor Nasi turkce yapicam? Yardım ederseniz sevinirim.
M
9 yıl
...KİNECT 2 FAN SORUNU...
Merhabalar.
Benim kinect 2 nin fanı bozuldu.Fanı yerinden çıkardım.Fan 4 cm lik ve 4 pinli. İnternetten baktım,4 cm lik iki ve üç pinli fanlar var.Ve bunun pinleri bana küçükmüş gibi geldi.
4 pinli leri yurtdışında buldum sadece.
Acaba bu pin işini ekstra bi kablo ile çözebilirmiyim?
Veya elimdeki fandan İstanbul da alabileceğim bir yer varmıdır?
Siz elektrikçi abilerime şimdiden teşekkür ediyorum

Fanın resimleri ;

http://i58.tinypic.com/10xa7bq.jpg

http://i60.tinypic.com/2ldyfti.jpg
M
9 yıl
Windows 10 XBox Stream özelliği kota harcarmı ?
Merhabalar.

Bildiğiniz üzere Windows 10 ile birlikte Xbox Stream özelliği geldi.Xbox oyunlarını Wifi aracılığı ile PC de oynayabiliyoruz.

Bu olay Ps Vita TV ve yeni çıkacak Steam in bir cihazı ile vs. yapılabiliyor.

Benim merak ettiğim bu ev içi yayında internet paketimizden veri harcıyormu yoksa internete hiç bulaşmadan sadece cihaz üzerinden veri alışverişimi sağlanıyor ?

Bu benim için cok önemli , cevaplayabilecek arkadaşa çok teşekkür ediyorum.
M
9 yıl
...Ekran Kartı Önerisi...
Merhabalar.
Ekran kartım Geforce 9800 gt diye bi model. Ben pek sistemden anlamam . sistemimin özeliklerini aşagıya resimle koydum.
Ekran kartının eskidiğini düşünüyorum bunu satıp daha iyisini almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok çok teşekkürler. (Bütçe 300 tl civarı.)

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
M
10 yıl
250-300 Arası En İyi Tablet Önerisi
Merhabalar.250-300 arası "ikinci el"tablet almayı düşünüyorum.Sizce ne almalıyım ?
M
10 yıl
XBOX ONE WIFI SORUNU...
Merhabalar.Bugun xbox one aldım.Eski 360 i koydugum yere koydum ama wifi cekmedi biraz yakınlaştırdım ,modemi formatladim falan öyle çekti.acaba bunun nedeni nedir ? Modemle falan nir alakası varmidir?yoksq one in wifisi 360 dan dahami kötü ?
M
10 yıl
Yurtdışı Xbox One almak...
Merhabalar.Xbox one almak istiyorum.forumda birkaç konsol var , yurtdisindan gelme almanya var avusturya var mediamarkttan.bunlarin garanti durumlari nasil oluyor türkiyede bir bilginiz varmi acaba ? Dili türkçe yapılıyor degilmi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.