K

Onbaşı
30 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
4 yıl
2. üniversite tercihi yapacağım sizce elektronik haberleşme müh. mi bilgisayar müh. mi ?
Arkadaşlar merhaba,

2016 yılında makine mühendisliğinden mezun oldum ve yüksek lisansımı da tamamladım. 4 yıldır aktif olarak çalışmaktayım. Bu süre içerisinde önemli Ar-Ge projelerinde çalıştım ve mesleki olarak artık gelecekte elektro-mekanik sistemlerin çok daha fazla önem kazanacağını düşünüyorum. Nesnelerin interneti, akıllı sistemler, görüntü işleme vb. yazılımlar yakın gelecekte (10-15 yıl) mekanik sistemlere tamamen entegre olacak gibi görünüyor. Bu yüzden bu yıl üniversite sınavına girdim. Sizce elektronik ve haberleşme mühendisliğimi daha akıllıca seçim olur yoksa bilgisayar mühendisliği mi ? Elektronik haberleşme okursam mekanik tecrübemle birleştirip komple sistemlere hakim olabileceğimi düşünüyorum ve böylece Ar-Ge müdürlüğü için avantaj olabilir. Bilgisayar mühendisliği yazarsam güncel teknolojilere daha yakın olacağımı düşünüyorum fakat bu durumda iki alakasız bölümü okumuş olacağım. Bu konuda gerçekten çok kararsızım. Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla

Kaan
K
9 yıl
Kız arkadaşıma doğum günü hediyesi alacağım kararsızım
Merhaba değerli arkadaşlar kız arkadaşıma hediye olarak aşağıdaki resimdeki kolyeyi almayı düşünüyorum 3 yıllık bir ilişkimiz var sizlerin görüşünü almadan karar veremedim ilginiz için teşekkür ederim
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
K
10 yıl
ZENGİN OLMA YOLLARI @@@@@@@@@
ARKADAŞLAR ZENGİN OLMA YOLLARI UYGULAMASINA GOOGLE PLAYDEN ÜCRETSİZ SAHİP OLABİLİRSİN.BİR ÇOK KİTAP VE UZMANLARDAN EDİNİLEN BİLGİLERLE YAZILAN UYGULAMAYA HEPİNİZİ BEKLERİZ. SAYGILARIMIZLA....

https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_kaanmumcuolu.zenginolmayollari&hl=tr
K
10 yıl
strateji oyunlarında bilgili olan arkadaşlar bakabilir mi?
merhaba arkadaşlar bir oyun arıyorum ama maalesef adını hatırlayamıyorum.oyunu 1999 yılında bir arkadaştan görmüştüm çok hoştu.robotlar saldırmadan önce insanlar olarak savunmamızı ayarlıyorduk kırmızılar robotlardı.insanlarda jip asker falan çıkartabiliyorduk acaba bu oyununun ismini bilen arkadaş var mı? şimdiden teşekkür ederim.
K
11 yıl
2. el akustik gitar satan??
istanbulda oturuyorum 2 el akustik gitar satan veya satılan yer bilen varmı arkadaşlar?
K
11 yıl
arkadaşlar 200 tl civarı 0 veya 2. el AKUSTİK GİTAR önerebilir misiniz??
merhaba arkadaşlar 3 senedir klasik gitar çalıyorum ve artık rock şarkılardan zevk alamıyorum.
akustik gitar almayı düşünüyorum ne yazıkki bütçem çok kısıtlı 200 lira civarı 0 yada 2. el gitar önerilerinde bulunabilir misiniz?
K
11 yıl
Çap için mekatronik mi seçmeliyim endüstri mi?
Merhaba arkadaşlar makine mühendisliğinde bölüm 1. yim. Seneye çap yapmayı düşünüyorum ama çok kararsızım. Mekatroniği kaldırabilirmiyim. Yoksa endüstri seçip daha rahat mı olayım diye karar veremedim? Siz arkadaşların değerli düşüncelerini almak isterim. Saygılarımla
K
11 yıl
Üniversitede kopya çekmedim ama gözetmen kağıdımı aldı napmak lazım
Arkadaşlar Kocaeli makine mühendisliğinde okuyorum bölüm 1.siyim. Sınavda gözetmen kağıtları getirin sınav bitti dedi. Bende yanımdaki arkadaşa çıkalım mı dedim. Gözetmen kağıdımı aldı kopya yazdı. Hocayla konuştum hoca senin kopya çekeceğini düşünmüyorum dedi. Ama gözetmen kağıdımı hocaya vermemiş galiba şimdi 6 ay uzaklaştırmamı alacam. Böyle egoist insanlar yüzünden başım belaya girdi. Napmam lazım yardımcı olun lütfen.:(
K
11 yıl
çap yapanlar veya bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
merhaba arkadaşlar ben kocaeli üniversitesi makine mühendisliğinde okuyorum.çap yapan veya bilgisi olan arkadaşlara birkaç sorum olacak.
1) makine mühendisliğinde çap yapıyorsan çok zorlanır mısın
2)makine mühendisliğinde çap için mekatronik mi yoksa endüstri mi daha avantajlı
3)çap yapabilmek için nasıl bir ortalamam olması lazım 3.00 geçmek yeterli olmuyormuş duyduğuma göre
teşekkür ederim :)
K
11 yıl
arkadaşlar çok acil f1 2012 oyununun setup dosyası lazım 5mb falan
arkadaşlar çok acil f1 2012 oyununun setup dosyası lazım cd si falan olan varsa 2 dk ya upload edebilirmi allah razı olsun :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.