G

Onbaşı
17 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
4 yıl
Vestel Smart Tv Yazılım Güncellemesi Geldi (Ekran Yansıtma Kasmaya Başladı!)
Evde Vestel Smart Tv var. Yazılım güncellemesi gelene kadar, gayet iyi bilgisayarımı televizyona "wireless display" ile bağlıyor ve sorunsuzca film izleyebiliyordum. Bugün televizyona yazılım güncellemesi geldi ve artık bilgisayarı tv ye bağladığımda kasıyor, donmalar yaşanıyor. Televizyonu fabrika ayarlarına çevirmeden yazılım güncellemesini geri alabilir miyim veya bu durumu başka türlü nasıl düzeltebilirim, tavsiyelerinizi bekliyorum.
G
6 yıl
Whatsapp \"backup\" ve \"key\" dosyaları yok!
Whatsapp'ta yedeklenmiş "crypt12" dosyasını, bilgisayardan "whatsapp Viewer" programı ile açmak istiyorum. Ancak bunu açmam için "key dosyasına ihtiyacım varmış. Bu "key" dosyası, whatsapp dosyasının içinde olan "backup" dosyası içinde oluyormuş. Yalnız şöyle bir sorun var, benim telefonumda "whatsapp" dosyası içinde "backup" dosyası yok, dolayısıyla da "key" dosyası da yok. Bu dosyalara nasıl ulaşabilirim, teşekkürler...

< Resime gitmek için tıklayın >
G
7 yıl
Aramalarda hoparlör kendi kendine açılıyor!
Merhaba arkadaşlar. Benim Asus Zenfone 2 telefonum aramalarda ararken veya cevap verirken hoparlörü kendi kendine açıyor. Konuşmaya başladığımda 2 kere hoparlör düğmesine bastığımda ancak durum düzeliyor ve normal ses veriyor. Daha önce bu sorunla karşılaşan başka bir arkadaş var mı, varsa bu sorunu nasıl düzeltebilir, tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler...
G
7 yıl
Eğitimde öğrenciler üzerinde uygulanan bir yöntemde patent alınabilir mi?
Eğitimde öğrenciler üzerinde uygulanan bir yöntemde patent alınabilir mi?
G
7 yıl
Kombi bacası duvar içinden delinirse?
Bizim kombimiz mutfakta hemen pencere kenarında duruyor. Kombinin tahliye bacası ise duvardan geçiyor ve dışarı çıkıyor. Geçen gün penceremize korkuluk yaptırdık. Ancak korkuluğu o dev vidalarla duvara tutturmak için, matkapla duvarı delerlerken emin değilim ama sanırım bacayı deldiler. Çünkü matkapla delerlerken baca da sallandı. Peki duvar içinden delinen bacanın bize herhangi bir zararı olur mu?
G
7 yıl
Uydu otomatik aramada çok az kanal çıkıyor!
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
Bugün ev taşıdık. Sunny AT-10051 FTA marka uydumu fabrika ayarlarına çevirdim ve 12380 Mhz 27500Ksps V ayarlarında otomatik aradım ama bana içinde viva, planet, semerkand, seymen, abant, dost, dolunay, milyon sivas srt vb. gibi yerel ağırlıklı 30 civarı kanal buldu. Taşınmadan önce 400 civarı kanal vardı. Bu durumu nasıl düzeltebilirim, yardımcı olursanız sevinirim.
G
9 yıl
İnternetten İSKİ Fatura Ödeme - Mukavele No Sorunu!
İnternetten su borcumu ödeyeceğim. ama mukavele no: 1234567-9 gibi. 7 rakamdan oluşuyor ve sonunda "-" ile ayrılmış tek bir rakam var. ama numara gireceğim yerde 8 hane var. orada soru işareti var. tıkladığımda 7 haneli rakamlarda başına sıfır ekleyin diyor. yani bu durumda ben 01234567 şeklinde mukavele noyu girip "-" ile ayrılan tek rakamı yani "9" u hiç girmemeli miyim? Lütfen yardımcı olunuz, teşekkürler...
G
9 yıl
Aynı evde internet hızım 65,0 mb/sn iken, arkadaş 130,0 mb/sn
Aynı evde aynı wifi'dan internet kullanmamıza rağmen benim laptopta internet hızım 65,0 mb/sn, arkadaşım laptobu 130,0 mb/sn!!! Ben ethernet kablosu kullanınca bile ancak 100,0 mb/sn hıza ulaşabiliyorum! Bunun sebebi nedir? İnternetimi hızlandırmak için ne yapmalıyım?
G
9 yıl
Dvd\u0027yi Divx formatına çeviren en iyi program?
Arkadaşlar elimde bir dvd var, ve ben bunu en kolay şekilde tek dosyalık divx formatına çevirmek istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz kullanımı kolay her hangi bir program var mı?
< Resime gitmek için tıklayın >
G
11 yıl
Facebook mobil internetten online kişiler görünmüyor!
Telefondan wireless bağlantısı ile internete bağlandığımda facebook online kişileri görebilmekteyim, ama telefondan mobil internetten bağlanınca facebook'ta online olan kişiler görünmüyor, herkes offline görülüyor, bu durumu nasıl düzeltebilrim?!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.