S

Yüzbaşı
15 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
145 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
4 ay
AKP seçmenin sadece kendi cebini düşünmesi.
Son seçimde bu çok net şekilde ortaya çıkmıştır.

Yıllardır akpnin yaptığı türlü türlü ülke çıkarlarına karşı hareketlere isyan edilirken,isyan edenlere terörist diyen guruh akp kendi ceplerine de elini atınca 31 martta anında karşı adaya oy vermiştir açık ve net.

Hani akp islam sancağını taşıyordu ?hani milli değerleri koruyordu ? hani adaletin bekçisiydi?

Kaç kez söylendi akp iyice düşerse 20 yıldır oy verenler sizden daha çok akp düşmanı olacak biz hiç vermedik diyecekler.
S
4 ay
Şuan tam olarak neye seviniyoruz?
Chp büyük bir başarı kazandı fakat ülkeyi hala bu garabet zihniyet yönetecek,yarın sabah mehmet şimşek bekletilen zamları aktif ederse nisan ayında kara günleri yaşatacaklar Türk halkına,rte nin artık umrundamı sizce ? 4 yıl seçim yok ,imam chp nin başına geçse bile yine 4 sene gün yüzü göremeyecek bu ülke yani sevinelimde düzen böyle devam edecek maalesef


< Resime gitmek için tıklayın >
S
geçen yıl
Akp neden ısrarla mültecileri geri göndermek istemiyor?
Cevap olarak şunu diyebilirsiniz,eee onların oylarına ihtiyacı var,yanlış tek başına etken bu değil,kendi tabanın tepkilerine rağmen ısrarla göndermeyecez diyor,sınıra ev yapacaz yinede göndermeyecez demekte ama neden?

Şimdi bilmeyenleriçin zamanında israilli bir firma ile anlaşıp suriye savaşı çıkmadan önce sınırımızdaki mayınlar "insani olmadığı için" 1:10 ihale ile temizlenecekti ama son anda TSK ihaleyi aldı fazla para çıkmadan yine de temizlendi.

Sonra allahın hikmeti suriye iç savaşı çıktı,küçük enişte namazı kılmaya emevi camiine gidiyom derken 10 milyon suriyeli akpli din kardeşlerimiz sayesinde bizde namaz kılmaya başladı,kayıt altında şuana kadar 500 bin üzeri yeni bebek doğduğu belirtilmekte ve sınırımızdan transit geçiş hakkı olduğu için isteyenler halen girip çıkabildiği için güncel suriyeli sayısının kaç olduğu kendilerinin o günki moduna bağlı olarak artıp azalabiliyor.

Daha fazla uzatmayalım,suriyelilere harcanan parayı rahat olun biz vermiyoruz,yurtdışından fonlanıyor,akpli firmalara bu paralar aktarılıp her zamanki gibi 1:10 oranında harcanıyor(bim kartı vb .gibi).

Anlayacağınız ortada güzel bir para var ve tek sorunda para değil,ırak savaşında nasıl özal abdnin telkiniyle(telkin=para) sınırı açıp doğuya savaştan kaçan kürt nüfusu aldıysa ,şuanda buna benzer bir senaryo işliyor.

Bazılarıda BOP planı tıkır tıkır işliyor demekte,(BOP ne bilmeyenler için abd nin ortadoğuyu yeniden şekillendirme planı,baş aktör,oyun kurucu Türkiye miş,) onun yorumunu da akpye oy verenlere bırakıyorum,nede olsa onlara göre böyle bir şey mümkün değil,nede olsa ortdaoğuda 10 tane ülkeyi karıştırıp arap baharı gerçekleştirmediler,o başka evrende oldu.
S
geçen yıl
Seçimin kaybedilmesinin artı yönleri..
Kılıçdar kendini millete zorla dayatıp aday olunca seçim zaten 5-0 geride başladı,iktidarın algısıyla ahaberi izleyen kitle dünya lideri olmamızın önündeki tek engelin kk ve chp olduğuna iyice inandı ve bu yönde oy kullanarak kötü gidişe devam dedi.

Olayın muhalif vatandaş olarak artılarına bakalım,

-Kk seçilmiş olsaydı ,elinde akpnin içini boşalttığı kasamıza kendini boş boş bakarken bulacaktı,sonra kemer sıkma vb. derken durumu kendi lehine çevirmek isteyen akpliler vatandaşı galeyana getirip tekrar güç toplayacaktı,hoşgeldin yeniden akp

-Chp ve burjuva tayfası tekrar belini doğrultamayacağı için (deva ve küçük enişte sağolsun) iyi parti güçlenip ana muhalefet rölünü eline alabilir,buda ilerki seçimlerde vatandaşa yeni umut olabilir

-Bana göre en büyük artısı akpnin 5 yıl daha bu şekilde ülkeyi götüremeyeceği için kendi kendini imha etmesidir(reisin hastalığı sonrası yerini kim alacak kavgaları v.b.)

-Vatandaş akp gidince gerçekleri görecek böylece ülkede yeni umutlar yeşerecek.
S
geçen yıl
29 mayıs sabahı herşey çok farklı olacak!
Akpliler oltaya geldiğine göre gerçek haberi verelim,

20 yıldır nasılsa öyle zamlara,enflasyona devam,takım tutan partililer 1 hafta sonra zamları görünce "ya neden böyle oldu şimdi "demeye başlar ,zafer havası yerini gerçeklere bırakacak,siz markette etsiz salamın en ölümcülü alırken gerçek yiyici akpliler bizim paralarla kobeyi beğenmeyip yeni etlerin peşine düşecek.

Biz yine kk yı sevmesekte değişim için sandığa gittik,siz istikrar için ,istikrarın iyi yönde değil tabi kötü yönde dibe doğru gitmeye emin adımlarla devam ediyoruz,teşekkürler emeği geçenlere.

Bu seçimde yer alan hiçbir partiyede artık oy vermeyecem,biri diğerinin aynı, zaten vatandaşı değil hepsi koltuklarını+ceplerini düşünüyor.
S
geçen yıl
Yaşanan bunca olaydan sonra bile akp hala nasıl destek bulabiliyor?
Oyları görelim ,sizce asıl neden nedir?
S
geçen yıl
Kılıçtar tek başına parti kursa oy verirmiydiniz?
Durum basit chp den ayrılsa ve tek başına aday olsa kaçınız gidip bu adama oy vereceksiniz ?

cevap sıfır.

Adama kendi seçmeni bile güvenmiyor,sadece yiyici tayfası baskısı ile o koltukta ,böyle bir kişi belediye başkanı bile yapılmamalı,chp nin başı diye zoraki oy veriyoruz,tek nedeni de akp belasından kurtulabilmek için.
S
geçen yıl
Neden mi?,çünkü akpnin başını tuttuğu çeşmeyi bölüşemediler!
6 lı masa nedenmi dağıldı,kk ve 4 ex akpli kim ne kadar yiyecek konusunda anlaşamadı,yoksa vatan millet çıkarları umurlarında olsa kk yı desteklemenin mantığı yok,kk kazanırsa kendi kadrosunu çeşmenin başına oturtacak,bu seferde muslukları kendilerine bağlayacaklar,akşenerde bunlardan bir şey olmaz diyip ayrıldı,bence çok geç bir karar,balık baştan kokmuştu
S
geçen yıl
Anlaşılan köprüyü geçene kadar Kılıçdaroğluna Cumhurbaşkanı diyeceğiz
Şu akp belasından kurtulalım bize kk yı dayatanlara,kendisini de hesabını sorarız,şu seçimler bir geçsin,ondan sonra yine işimiz var.
S
geçen yıl
Askerlerimiz böylemi taşınıyor?
Bugün twitterda dolaşıyor,deprem bölgesine TSK askerlerimiz tır kasalarında tabiri caizse karpuz gibi taşınıyormuş,buna anlam veremiyorum kusura bakmayın,TSK yardım etsin diyoruz ama bu şekilde olmaz,araç yok bahaneside çok saçma olası bir savaşta cepheye böylemi gönderecez askerlerimizi?



@mitralyöz etkisi videoyu eklemiş,diğerini silmişler isteyen detayını görebilir

https://streamable.com/807tjz?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber


https://twitter.com/MuratMmturk/status/1624686284508733440


< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.