Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
195
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Akp neden ısrarla mültecileri geri göndermek istemiyor?
S
11 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Cevap olarak şunu diyebilirsiniz,eee onların oylarına ihtiyacı var,yanlış tek başına etken bu değil,kendi tabanın tepkilerine rağmen ısrarla göndermeyecez diyor,sınıra ev yapacaz yinede göndermeyecez demekte ama neden?

Şimdi bilmeyenleriçin zamanında israilli bir firma ile anlaşıp suriye savaşı çıkmadan önce sınırımızdaki mayınlar "insani olmadığı için" 1:10 ihale ile temizlenecekti ama son anda TSK ihaleyi aldı fazla para çıkmadan yine de temizlendi.

Sonra allahın hikmeti suriye iç savaşı çıktı,küçük enişte namazı kılmaya emevi camiine gidiyom derken 10 milyon suriyeli akpli din kardeşlerimiz sayesinde bizde namaz kılmaya başladı,kayıt altında şuana kadar 500 bin üzeri yeni bebek doğduğu belirtilmekte ve sınırımızdan transit geçiş hakkı olduğu için isteyenler halen girip çıkabildiği için güncel suriyeli sayısının kaç olduğu kendilerinin o günki moduna bağlı olarak artıp azalabiliyor.

Daha fazla uzatmayalım,suriyelilere harcanan parayı rahat olun biz vermiyoruz,yurtdışından fonlanıyor,akpli firmalara bu paralar aktarılıp her zamanki gibi 1:10 oranında harcanıyor(bim kartı vb .gibi).

Anlayacağınız ortada güzel bir para var ve tek sorunda para değil,ırak savaşında nasıl özal abdnin telkiniyle(telkin=para) sınırı açıp doğuya savaştan kaçan kürt nüfusu aldıysa ,şuanda buna benzer bir senaryo işliyor.

Bazılarıda BOP planı tıkır tıkır işliyor demekte,(BOP ne bilmeyenler için abd nin ortadoğuyu yeniden şekillendirme planı,baş aktör,oyun kurucu Türkiye miş,) onun yorumunu da akpye oy verenlere bırakıyorum,nede olsa onlara göre böyle bir şey mümkün değil,nede olsa ortdaoğuda 10 tane ülkeyi karıştırıp arap baharı gerçekleştirmediler,o başka evrende oldu.



A
11 ay
Yüzbaşı

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.