Y

Teğmen
10 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
61 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
Y
8 yıl
Android ve Ios Kulaklık Arasında ki Fark nedir ?
Merhaba ;

Yeni bir kulaklık alacağım Sennheiser Momentum olacak. Yalnız İnternetten baktığımda Android için farklı IOS için farklı satılıyor. Daha önce Sennheiser CX300 üm vardı ve hem android'te hem de IOS ta kullanabiliyordum. Bu söz konusu bu fark tam olarak nedir ? Butonların kullanımı mı acaba sadece ? Yani ses kalitesinde değişiklik gösterebilir mi ?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
Y
11 yıl
\u0027\u0027NOTE 3 ŞARJ OLMUYOR VE DOLMUYOR\u0027\u0027 PROBLEMİ ÇÖZÜMÜ
Merhaba arkadaşlar. note 3 cihazım var sabah kalktığımda şarjı %100 iken 2 saat içinde yüzde 50 ye düştü. sonra şarja taktığımda bayaryanın dolmadığını(doluyor gibi işaret çıkıyor) ve kapalıyken şarjda takılı iken telefonun hiç tepki vermediğini hatta şarja takıp kapat dediğimde yeniden başlattığını gördüm. bu durum daha önce note 1 cihazımda başıma gelmişti. kablo,adabtör değiştirmek,rom değiştirmek çözüm olabiliyor fakat saydıklarımın hepsi başınıza geliyorsa sorun şarj entegresinde demektir. onun değişmesi gerekiyor. ben daha önce aynı problem ile note 1 cihazımın entegresini alıp değiştirmiştim. fakat note 3 cihazımda da aynısı başıma gelince garanti durumundan dolayı servise verdim. bu sorunun çözümü şarj entegresinin değişmesi. internette araştırma yaptığımda çözümü bulamamıştım ve çözümü bu şekilde arkadaşlar. note serisi için kronik bir sorun gibi gözüküyor. umarım yardımcı olabilmişimdir.
Y
11 yıl
Bu Anakart 5.1 ses sistemi destekler mi ?
merhaba 5.1 ses sistemi alıcam kart özelliklerinde 7.1 diyor ama emin olmak istedim yine. kart bu :

http://tr.msi.com/product/mb/G41M-P26.html#/?div=Detail
Y
11 yıl
Anakartım gddr5 destekler mi ?
MSI G41M-P26 anakartım var psi express x16 girişi mevcut sanırım. gddr5 tabanlı ekran kartını destekler mi acaba ? birde psu 450 watt onuda yükseltmeliyim ? aklımdan geçen 1 gb 256 bit gddr5 bir kart.sistemin geri kalanı :

İşlemci : pentium dual core e5700 3.0 Ghz
Anakart : MSI G41M-P26 ddr3 max. 1333 mhz ram desteği
Ram : 2*3 gb ram (6gb)
Ekran kartım : HD5450 GDDR3 1GB 64BIT.
Power supply : 450 watt
Y
11 yıl
Sistemime Ekran Kartı alıcam yardım edermisiniz ?
Merhaba arkadaşlar ;
Konuya direk giricem.

İşlemci : pentium dual core e5700 3.0 Ghz
Anakart : MSI G41M-P26 ddr3 max. 1333 mhz ram desteği
Ram : 2*3 gb ram (6gb)
Ekran kartım : HD5450 GDDR3 1GB 64BIT.
Power supply : 450 watt

şimdi bu oyunlarda kasıyor far cry 3 kasıyor. Medal of Honor Warfighter'da 2 sn de bir donuyor. oynatmıyor. sizce komple sistemi mi revize etmeliyim yoksa ekran kartı alsam yeter mi ? nasıl bir ekran kartı almalıyım. yol gösterirseniz sevinirim.
Y
12 yıl
{{---Galaxy note kullananlar bakabilir mi ? S-PEN---}}
kalemle ilgili sorun var tam olarak yazdıklarımı çizdiklerimi algılamıyor.yarım yamalak alıyor sorun aynen böyle :

http://www.youtube.com/watch?v=tgFLb8bTnXY


arkadaşlar ne yapabilirim kafayı yedim.
Y
12 yıl
HTC Amaze 4g vs xperia s
arkadaşlar ikisi arasında kaldım çok kötü bir durum hangisini alsam ? one x ya da s3 e de kayıyor aklım yardım lütfen alsamda kurtulsam artık. bütçem 950 lira.
Y
12 yıl
HTC cihazın su alıp almadığı nereden anlaşılır ?
merhaba arkadaşlar bir tane htc evo 3d alıcam 2. el alırken nelere dikkat etmeliyim ? cihaz tr garantili teknosa çıkışlı faturası varmış fakat kutu kulaklık ve şarj aleti yok. cihazın su alıp almadığını anlamak için arkasında bataryanın altındaki bir kağıda bakılıyormuş sanırım. ama tam bilmiyorum detay verirmisiniz ? başka nelere bakmalıyım ?
Y
12 yıl
abiler 20 sn içinde cevaplancak teknik soru !
Anakartım yandı.Asus m2n sli-deluxe idi. işlemcim amd 7750 black edition idi. şimdi forumda bir arkadaş GIGABYTE GA-M61PME-S2 model anakart satıyor bunu alsam kullanabilirmiyim bana olur mu bu ?
Y
12 yıl
Acil.. Flash disk taktım ve bilgisayar kapandı Yardım..
bilgisayara flash disk taktım girişler biraz sorunluydu. ufak bir elektrik çakması oldu(flash disk yuvasında) ve makina kapandı. tekrar açtığımda ekran kartı fanı full hızda dönüyor ve bilgisayar açılmıyor. anakart mı yandı ne yapabilirim lütfen yardım..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.