I

Onbaşı
24 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
5 ay
Yogusma bacasından kombiye akan su
Merhaba arkadaşlar, bir ay önce buderus gb122 kombi aldim. Montaj yapıldı, yaklaşık 3 gün sonra kombi sağ alt kismindan zaman zaman su gelmeye basladi, bugün servis cagirdim gelen servis bacaya takılan ek dirsek borunun orjinal olmadığını, bu sebeple yogusma suyunun kombi icine aktığını söyledi. Bana çok mantıklı gelmedi, sonuçta boru borudur :) yan sanayi dirsek boru ile orjinali arasında ne fark olabilir ki. Orjinal dirsek 700 lira boş yerede dirseği değiştirmek istemedim. Sizce bu arızanın başka bir sebebi olabilirmi.
I
3 yıl
Citroen c5 zıplama sorunu
Merhaba, forumda çok araştırmama rağmen bi sonuç edinemedim, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
2010 model citroen c5 1.6 hdi Sxpk aracım var şuan 165.000 km de.
Araba ile kırmızı ışıkta beklerken yada rolantide beklerken resmen arabanın altında yay varmış gibi zıplıyor, ama bunu her zaman yapmıyor. Günlük yaklaşık 10 km yol giderim bu arada 6 7 ışıkta beklerim 1 veya 2 sefer yapıyor. Duz yolda giderken yapiyormu bilmiyorum hareket halinde olduğum için hissetmiyorum belkide. işin ilginç yani klimayı açıp kapatınca ya tamamen kayboluyor yada sıfıra yakın şekilde zıplama azalıyor. Senelik izinde konyaya gittiğimde bi usta volant dan yapar dedi ama volant dan yapacağını düşünmüyorum.suan Bingölde ikamet ediyorum sanayi sitemiz malesef tam donanımlı degil oyuzdende eğil olmayan ustalara kurcalamak istemiyorum , yakında diyarbakır var oraya gitmeyede zamanım yok. Tecrübesi olan, başına bu şekilde bi olay gelen varsa aydinlatirsaniz sevinirim.
I
3 yıl
Camlar hep iniyor :)
Arkadaşlar merhaba. Citroen c5 aracım var bulunduğum bölgede oto elektrikçisi yok oyuzden basit bi problem gibi görünen sorunum hakkında yardım ederseniz sevinirim. Aracımin sağ on ve sol arka cam acma düğmesinin indirme kısmına basınca cam iniyor ama kaldırma kısmına basınca cam yine iniyor yani camlar hep iniyor, hiç kapanmıyor. Sadece sürücü kısmındaki tuşlardan kapanıyor. Sizce arıza sebebi nedir.
I
3 yıl
Aux az ses geliyor
Arkadaşlar merhaba, 2010 model citroen c5 marka aracım var. Aracın orjinalinde aux girişi yok ama radyonun arka kısmında aux bağlanacak yeri var. Bende bu girişten aux bağlantısı yaptırdım ancak ses cd yada radyoya gore çok azaldı. Sizce sebebi nedir. Aux dan muzik dinlerken Sesi nasıl artırabilirim
I
3 yıl
Arac tablet uygulamasi
Öncelikle yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Citroen c5 marka aracım var. Aracıma multimedia ekranı almak isterim ama fiyatları çok yüksekti. Bende elimde bulunan general mobil tab 4 marka tableti aracımda multimedia olarak kullanmak istiyorum. Aracın plaka aydınlatmasına takılan geri gorus kamerasından alarak geri vitese taktığımda otomatik olarak tablette açılmasını istiyorum. Biraz araştırma yaptigimda bu kameranın kablosuz olarak kullanilabilecegini gördüm. Sizlerden isteğim kamerayı aldıktan sonra hangi ürünleri almalıyım, aldığım bu ürünlerin montajını nasıl yapmalıyım.
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=Nuk_z55R68k

Bi kullanıcı tam olarak yapmak istediğimi yapmış ama nasıl yaptığını hangi ürünleri kullandığını anlatmamış.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.