M

Yüzbaşı
01 Nisan 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
66 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
7 yıl
excel dosya geçmişi hk
arkadaşlar işyerimde kullandığımız bir excel dosyası var. bu dosya günde defalarca kopyala yapıştır ile sürekli olarak değiştirilmektedir. bir süre sonra bu dosya kopyala yapıştır ile değişime cevap vermemeye başlıyor ve dosya boyutuda büyümektedir. bu sürekli kullandığımız dosyayının boyutunu ( yani kopyala yapıştır geçmişini) düşürme yapılabilir mi ?
M
9 yıl
1000 tl civarı ( yakın civarı) :) tel tavsiye
arkadaşlar 1000 tl civarı alınabilecek 32gb dahili hafızalı bataryası iyi giden ve mümkünse çift simkartlı telefon tavsiyelerinizi bekliyorum. aklımda redmi note 4, asus zenfone 3 (hepsiburada da 900 kusur lira olan) ve lenovonun bazı modelleri var. sizin tavsiyeni bu 3 ünden hangisi olurdu yada başka bir marka ve model önerebilirmisiniz ?
M
11 yıl
okuma avenger
arkadaşlar izmirde olta balıkçılığına merak sardım o sebeple de a101 den olta takımı almıştım ilk avda kamışı kırmayı başardık. sonrasında internetten az araştırma ile lineaeffe adriatic 3.60 kamış alıp dandik makinam ile devam ediyorum. makina çok zayıf kaldığı için yeni almaya karar verdim. hatta kafamda okuma avenger serisinin 55 lik yada 65 lik olanını almak var fakat hangisi daha mantıklı olur diye düşünmeden edemiyorum. her iki makine için internette olumlu yorumlar okudum fakat hangisini tercih etmem gerektiğini bilemiyorum. genelde izmir içinde karataş yada karşıyaka taraflarında boru kurdu ile avlanmaya çalışıyorum. kıyıdan beklemeli bir av oluyor yani o sebeple 55 lik olanı mı yoksa, 65 lik olanı mı tercih etmeliyim bilemedim. bu konuda tavsiyesleri önemle bekliyorum. teşekkürler.
M
11 yıl
xperia z3 hakkında bilgi
arkadaşlar xperia z kullanıcısı olarak z3 e geçmeyi düşünüyorum. fakat kronik sorun olarak kamerada beyaz zeminli çekimlerde pembeleşme vs var gibi bir kaç yazı okudum ayrıca şikayet var . com da da bol miktarda z3 hakkında şikayet mevcut. buradan z3 kullanıcısı arkadaşlardan fikirlerini alabilirmiyim
M
12 yıl
İ7 veya İ5 li laptop
arkadaşlar
i7 veya i5 işlemciye sahip ( tercihen i7)
15 veya 17 inç ekranı olan ( tercihen 17)
en az 8 gb ram
2 gb gtx850m ekran kartı olan
1920*1080 çözünürlüklü
750-1000 gb hardiskli
ve ileride ssd takabileceğim bir laptop almak istiyorum. tavsiyeleriniz nelerdir ?
( maksimum 3.000 TL. )

şuan aklımda ki laptop MSI GE60 2PC-401XTR Apache
M
12 yıl
MSI GP70 2PE-233XTR Leopard
Arkadaşlar bu notebook u alıp kullanan var mı ? yorum alabilirmiyim ? 2.800tl civarında bir fiyatı ile bana uygun görünüyor. tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum ?

Not: notebook tavsiye bölümüne yazdım fakat kullanan bir kişinin yorumu için buraya tekrar yazıyorum.
M
12 yıl
msi gp70 2pe leopard
Arkadaşlar üniversitede kullanmak için ( autocad solidworks vs) SSD li bu Laptop u almayı düşünüyorum. Bu modeli kullanan varsa hakkında yorum yapabilir mi? Fiyat olarakta bu ücret benim için üst sınır buna muadil başka önerileriniz olur mu?
M
12 yıl
dijital tv kartı
arkadaşlar belki 10 senedir kullandığım skystar 2.6c tv kartıyla çebelleşmekten bıktım yoruldum ne zaman sisteme format atsam bunu tanıtmak tam bir çile haline geldi. tv kartımı değiştirmeyi düşünüyordum fakat wndows 8 64 bitte sorunsuz çalışan bir dijital tv kartı tavsiyeniz var mı ? kurulumu tanıtılması kullanımı kolay olan. şuan ki kartı bir şekilde tanıttım şuan ama dvbdreamla bazı kanalları çekiyor ama progdvb ile kanal tarama bile yapamıyorum. tavsiyelere açığım ....

birde öğrenmek istediğim piyasada satılan skystar s2 kartlar ile benim kulladığım kart aynı mı ( skystar 2.6c ) ?
M
12 yıl
xperia z (4.4.2) ve igo
arkadaşlar son güncellemeyi yapıpta igo navigasyon yazılımını çalıştırabilen var mı , varsa acil yardımlarını bekliyorum :)
M
13 yıl
1.500 tl sistem tavsiye
arkadaşlar 1.500 tl ye sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. lise öğrencisi için fiyat performans odaklı monitör dahil bir sistem toplamak istiyoruz. ilginiz için teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.