L

Teğmen
23 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
5 yıl
TÜRKNET REZİLLİĞİ - YETER ARTIK
Arkadaşlar bu benim ikinci turk.net başvurum birincisini memleketteki evime bağlatmıştım 1 günde yapılan başvuru 1-1,5 ayda anca bağlatıldı. Şimdi okuduğum yerdeki evime bağlatıcaktım hem referans sayesinde bir ay ücretsiz olacaktı ancak başvuruyu yaparken telefondaki adamlar o kadar bilgisiz o kadar ezberden konuşuyor ki, taahhütüm bitmiş diğer firmayla anlaşmayı bitirmişim, hala bana "taahhütünüzü iptal edip çıkan masrafı biz karşılayacağız" diyor hayır ne masrafı ne iptali ben hallettim o işi diyorum sorun yok diyor. Neyse velhasıl kelam yaptık başvuruyu, şimdide 1,5 hafta sonra bana ulaşıp dedikleri laf
"değerli müşterimiz, İnternet başvurunuzu yapmak istediğimizde mevcut firmada internetinizi iptal ettiğiniz için işlem sağlanamadı konu hakkında tarafınıza dönüş yapılacaktır."

Ya siz ne anlatıyorsunuz ben zaten iptal ettiğimi söyledim size hala böyle salak saçma dönüş alıyorum yapacağınız porta İnternet sinyali göndermek, hayır üstüne bir de kurulum masrafından bahsediyorlar bana. yav istemiyorum kurulum falan. Bu firmaya nasıl bulaştım arkadaş ya!

Tamamen satış politikası ezbere personel, asla dinleme anlama yok robot yemin ediyorum. Sonra böyle saçmalıklar çıkıyor ortaya.
L
6 yıl
Türkiye\u0027ye Çalışmaya Gelen Kaçaklar Geri Dönüyor
Anlaşılan son zamanlarda ülkedeki döviz artışı ve hayat masraflarının neredeyse iki katı artmasından sadece vatandaş değil kaçaklar da şikayetçi, şöyle anlatayım İstanbul beyazıtta yıllardır işlettiğimiz bir dükkanımız var ve Eyüpte oturuyoruz. Bilen bilir bu iki yerde İstanbulun en merkez yerlerinden özellikle Beyazıt için konuşuyorum. Beyazıtta tramvaya binseniz Türkçe konuşan insan göremezsiniz ya turist ya suriyeli mülteci ya da Türkiye'ye çalışmaya gelmiş Gürcistanlı, Azerbaycanlı, Afganistan ve Pakistanlı vs.
Bu arkadaşların amacı Türkiye de para kazanıp Türkiye'den kötü durumda olan ülkelerine para götürmek ancak başlarkende dediğim gibi ekonomik kriz yüzünden bu adamlarda tek tek gidiyor.
Eyüpte bizim apartmanın karşısında kalan Pakistanlı bir aile vardı 2 çocuk toplamda 4 kişilik bir aileydi mahalleli falan baya yardımcı oldu birisi eski ranzasını verdi birisi tülünü perdesini falan evlerini güzel bir dizdik en azından çocuklar rahat yaşasın diye. Bu arada Eyüpteki Pakistanlı oranı aşırı fazla en son kurban bayramında namaza gittiğimde falan cemaatin %30'u Pakistanlıydı. Zaten grup halinde 20-30 erkek dolanıyorlar her yerde. Velhasıl kriz olunca 2-3 gün sonra ne o 20-30 kişilik gruplar kaldı ne bizim evini dizdiğimiz aile. Adamlar bir akşamda kayboldular.

Hayır bu adamların zaten ne bize ne ülkeye faydası var vergisiz sigortasız çalıştırılan ucuz işçi oluyorlar genelde ve bizim gençlerimizin genellikle göz ucuyla bakmadığı o ağır işlerle uğraşıyorlar. Canımı sıkan kısım güzelim ülkemin öyle bir hale gelmesi ki bu adamların bile ülkeden kaçarak uzaklaşması.

Allah hepimizin yardımcısı olsun Türkiye olarak çok zor dönemden geçiyoruz.

Not: İnce'ye oy verdim.
L
6 yıl
KYK YURDUNDA DOLABIN KAPAĞI KAFAMA DÜŞTÜ
Yarım saat önce duştan çıktım elbise dolabından kıyafetlerimi falan alırken menteşesi çıktı dolabın ve sivri tarafıyla kaşımın üstüne düştü. Şükür kaşım açılmadı ama şişik var şuanda mor bi şekilde.
Geçen hafta dolap gene bu şekil kırılmıştı duvara monte olduğu için her kapak açıldığında duvara sürtüyor ondan oluyor bu menteşenin çıkması, getirdiler bi adam sabahın köründe çekiçtir makinadır uyutmadı yaptı sözde dolabı daha 2 gün olmadı gene çıktı bu sefer kafama düştü.

Ben açıkcası böyle dandik ve saçma iş yapan yurt yönetimini dava etmek istiyorum, hakkımı aramak istiyorum. Haklarım nelerdir, ne yapmalıyım bu durumla alakalı bilgi verebilirseniz sevinirim.

Demin olayın hemen üstüne indim aşağıya nöbetçi memuru aradım başka bloktaymış 1-2 saate gelicem dedi. Ne demeliyim direk durumu anlatıp sinirlensem bile bi şey olacağını sanmıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
L
6 yıl
Alınık Hot + Poflu Hesap
Bi adet hesap lazım, oyuna sıfırdan kendim başlayacağım o sebepten character içeriği falan önemsiz. İlgilenenler pm yoluyla ulaşabilir
L
7 yıl
Bass ağırlıklı kulakiçi kulaklık tavsiyesi
Arkadaşlar bu tarz konular çok açılıyor biliyorum ancak tam olarak istediğimi anlatan bir konu bulamadım
Kulakiçi 200 tl ye kadar sağlam bass verebilecek bir kulaklık arıyorum. Bass gitar çalmaya başladım çoğu şarkıda fazla hissedemiyorum bassı, o şekilde yardımcı olması için arıyorum.

Yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum
L
9 yıl
Şampuan Önerisi Lütfen
Selam arkadaşlar, daha 2-3 hafta olmadı saçlarımı kestim önceden omuzlarımın aşağısındaydı şimdi bi 10 cm falan uzunluğu. Sizden ricam bana şampuan önermeniz saçlarım kuru öyle yağlı değil ayrıca dalgalı hatta biraz fazla dalgalı. İstediğim yumuşak olsun saçlar ve rahatça sağa sola el yardımıyla atabileyim.

Artı saç bakım ürünleride önerebilirsiniz.

Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
L
9 yıl
HAZIRLIK İKİNCİ ÖĞRETİM Mİ OLUCAK? (YARDIM)
Beyler benim programım normalde ikinci öğretim ama hazırlık okumayı da talep edicem. Merak ettiğim hazırlıkta mı ikinci öğretim olucak? Ve ikinci öğretim için verdiğim ücreti hazırlıkta da mı vericem?
L
9 yıl
Laptop Soğutucusu Tavsiye
Arkadaşlar 50-100 TL arasında bir laptop soğutucusu tavsiye edebilir misiniz? Portatif olmasını istiyorum biraz.

Teşekkürler
L
9 yıl
Yeni Başladım - Mage - Kyprosa
Arkadaşlar oyuna yeni başladım, Türk kitlesi nerde en çok var bilmiyorum ama Kyprosa serverında başladım oyuna. Mage karakter açtım 11 Lv falanım şuan classları gene hasarlı büyülü classlardan seçtim isimlerini tam bilmiyorum afedersiniz..

Oyun içerisinde ve ya dışarısında bilgi alabileceğim oyunu çabucak kavrayabileceğim bir kaynak var mıdır? Şuan ilk mapte ortalardayım hani tarla işleriyle uğraşılan yer

Ektim tohumlarımı akşam toplucam bakalım
L
9 yıl
Z2 Wifi Problemi?
Arkadaşlar yeni aldığım (2 haftalık) Z2 cihazımda Wi-Fi'de gözle görülür bir sıkıntı yaşıyorum. Wi-Fi ağına bağlanmasına rağmen çekim gücü 3 dişin altına düştüğünde kopmalar yaşanıyor. Önceden GM Discovery kullanıyordum ve yalan yok 1 dişte bile az çok internet sağlıyordu bana.

Sizde de var mı böyle bir durum?
Bu arada Stamina modum daime açık bununla alakalı bir şey olabilir mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.