S

Yüzbaşı
20 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
XBOX ONE X OYUN GÜNCELLEME AĞ BAĞLANTISI
Arkadaşlar merhaba. Xbox One X kullanıcısıyım. Son 15 gündür oyun güncellemeleri ile ilgili sorun yaşıyorum.
Oyun güncellemesi yapılırken çok kısa aralıklarla sürekli bağlantı kopuyor ve tekrar bağlanıyor.
Oyun oynarken böyle bir sorun yaşamıyorum. Sadece güncelleme yapılırken bağlantı kopuyor.
Dolayısıyla güncellemeler günlerce sürüyor ve çok yavaş ilerliyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
İyi forumlar
S
7 yıl
Razer hammerhead v2 pro
Arkadaşlar merhaba.. geçtiğimiz hafta razer'ın bu kulakiçi kulaklığını satın aldım.. performans olarak çok memnunum fakat bir sorum olacak.. kulaklık kablosu üzerindeki kumandayı apple cihazlarımda kullanabiliyorum ancak PC'de işlevi olmuyor.. bunun bir çözümü var mıdır ? Bir bilen yardımcı olursa sevinirim..
S
7 yıl
D\u0026R Oyun İadesi
Arkadaşlar bugün oğlum için D&R'dan Transformers Devastation isimli oyunu uygun fiyatlı görünce satın aldım.. Ancak eve gelip oyunu xbox'ta kurmaya çalışınca cd'de sorun olduğunu gördüm ve kurulumu tamamlayamadım.. Aslında oyunun Aral bandrollü bir ürün olması ve yılbaşı kampanyasında uygun fiyata satılması nedeniyle bozuk olmasına çok şaşırmadım.. Evet sorum şu arkadaşlar bu bozuk oyunu iade edip sağlamıyla değiştirebilir miyim ? Yoksa Kutu açılmış değişim yapmıyoruz falan diye zorluk çıkarırlar mı ?
S
8 yıl
Başkanın gözleri mi doldu ?
Bugün başkanın yaptığı açıklamaların tamamını izledim.. Sponsor ve uefa'dan men konuları hakkında açıklama yaparken gözleri doldu sanki ağlamaklı bir hali vardı.. Kimsenin dikkatini çekmedi mi ?
S
10 yıl
Msi ge60 215tr ANAKART YANDI
Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce vatandan almıştım cihazı.. Bugünlerde cihaz oyun oynarken kapanmaya başladı.. Özellikle bugün hiç oyun oynayamaz hale geldim.. Oyunu açtığımda 10 dakika geçmeden bilgisayar kapanıyor ve ancak 15 dakika sonra açılabiliyor.. Cpu sıcaklığı 50 derece civarında.. Bu sorunu nasıl çözebileceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum..
S
10 yıl
Msi ge60 ses sistemi
Arkadaşlar geçen hafta vatandan msi ge60-215tr aldım.. Bilgisayardan çok memnunum.. Şuana kadar bir sorun yaşamadım.. Ancak bilgisayarda beni hayal kırıklığına uğratan tek şey ses sistemi oldu.. Cihazın Dışarıya verdiği maksimum ses biraz düşük gibi geldi bana.. Ürünün tanıtımlarında çok iyi bir ses deneyimi sunduğu yazıyor.. Bu ses performansı sadece kulaklıkla mı alınabiliyor ? Yoksa benim ses ayarlarında mı bir sorun var ?
S
10 yıl
Windows 8.1 Güç ayarları hakkında..
Arkadaşlar windows 8.1 kullanıyorum.. bilgisayarımın kapağını kapattığımda çalışmasını istiyorum ancak güç ayarlarına girdiğimde kapağı kapattığımda "hiçbir şey yapma" seçeneği bulunmuyor.. Uyku modu, beklemeye al ve kapat seçenekleri var ancak hiçbir şey yapma seçeneği yok.. Bunu nasıl yapabiliriz yardımcı olursanız sevinirim.. Teşekkürler..
S
11 yıl
Sony vaio svf15a15st
http://www.btsony.com/asp/product/3370/Sony-Vaio-Fit-SVF15A15ST-Notebook

Arkadaşlar bu cihaz hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim?
Dokunmatik ekran olması ve kasa kalitesi ilgimi çekiyor.. Almayı düşünüyorum ama yorumlarınıza ihtiyacım var..
S
11 yıl
Tavsiye lütfen (acil)
http://www.btsony.com/asp/product/3370/Sony-Vaio-Fit-SVF15A15ST-Notebook

Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum..
1. Bu cihazı alıp kullanan performansı hakkında yorum yapabilecek olan var mı ?
2. Bu fiyatlarda bu kalitede alınabilecek başka marka/model tavsiye edebilecek olan var mı ?

Cevap yada yorum yazma zahmetinde bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
S
11 yıl
Sony vaio center (şikayet)
Hocam forumdan takip ettiğim kadarıyla bilgili birisiniz.. Bugün karşılaştığım bir sorunla ilgili bilginize danışmak istedim.. Olay şöyle başlıyor cuma günü Maltepe Carrefour'da bulunan Sony center'dan bir bilgisayar beğendim.. Fiyat etiketi üzerinde 2.389 tl olarak görünüyordu.. Cihazı unutmamak için Fiyat etiketinin ve ürün bilgilerinin resmini çektim.. 2 gün boyunca bu cihazla ilgili araştırmalarımı yaptım ve netice olarak bu cihazı almaya karar verdim.. Bügün abimle beraber cihazı almaya gittiğimde mağaza müdürü cihazın aslında 2.799 tl olduğunu fiyat etiketini yanlış koyduklarını söyledi.. Ben cihazı üzerinde bulunan etiket fiyatından almak istedim.. Ancak firma sahibini arayatak bu fiyattan veremeyeceklerini, cihazı alırsam bana çanta ve ofice 2010 hediye edebileceklerini söylediler.. Ben hediyeleri kabul etmedim ve cihazı etiket fiyatı üzerinden almak istediğimi tekrar ettim.. Ancak yine olumsuz cevap aldım ve istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz bu fiyattan veremeyiz dediler.. Şimdi böyle bir durumda ne yapabilirim ? Yardımcı olabilir misiniz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.