I

Onbaşı
15 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
6 yıl
Beğenilen sayfa kapatılmış silemiyorum. Çok acil!
Merhaba arkadaşlar,

Geçmişte beğendiğim ki ben beğendiğimi düşünmüyorum bir sayfayı kaldıramıyorum. Daha doğrusu sayfa zaten beğenilerimde görünmüyor fakat 'Herkesin gözünden gör' kısmına basıp hakkımda seçeneğinden beğenilen sayfalar kısmında hala görünüyor? Bunu nasıl yok edebilirim? Çok acil yardımlarınızı bekliyorum.
I
6 yıl
Iphone 6s icloud problemi!?
Merhaba arkadaşlar,

Icloud için 'saklama alanınız dolmak üzere' uyarısı alınca icloud'u temizlemeye başladım, her şeyi sildim geriye sadece 60 tane fotoğraf kaldı toplam boyutu da 115 mb civarı. Fakat hala icloud'a girince 1.7 gb lık alan fotoğraf tarafından dolu görünüyor?

< Resime gitmek için tıklayın >

Yalnız böyle bir fotoğraf arşivi veya dosya mevcut değil. Telefon üzerinden 'saklama alanını yönet' kısmından fotoğraflara girdiğim de 'devre dışı bırak ve sil' seçeneğini aktif hale getirdiğim zaman icloud alanım boşalıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Fakat bu dosyaların tamamen gitmesi için 30 gün beklemeden silmek istediğim de, ne telefon da ne de pc üzerinden icloud'u açtığımda 'son silinenler' de veya başka bir yerde silebileceğim hiç bir şey yok? Yardımlarınızı bekliyorum.
I
9 yıl
İphone 4S Toshiba Notebook Bağlantı Problemi?
Arkadaşlar merhaba, yeni aldığımız toshiba L50 B 1QW model laptop var Windows 8.1 yüklü, itunes 64 bit yükledik kendi sitesinden fakat telefonu bağladığımızda yeni aygıt sesi çıkarıyor laptop ve saniye süremeden geri çıkıyor cihaz, bir bağlanıyor bir çıkıyor sürekli bu ses geliyor. Bir türlü bağlanmadı, internette applemobildevicehelper.exe ye girin falan diye bir takım açıklamalar var ama işe yaramıyor. Eski bir laptopta deniyoruz bağlanıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
I
10 yıl
Bu sisteme PSU kaç olmalı?
Intel core i5 4460 3.2 ghz

Asus GT630 128 bit 2 gb DDR3

2×4 gb ripjaws gskill 1600 mhz ram

MSI H97M-G43 Intel H97 1150 1600 mhz Hdmi&dvi&dp Anakart

Suan bende 420 watt guc kaynagi var yeterli olur mu? Yoksa 600 watt'lik bir guc kaynagimi almam gerekir veya daha yuksek? Simdiden tesekkurler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.