L

Yüzbaşı
25 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
331 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
2 yıl
★ StatTrak™ Avcı Bıçağı | Mazi | Az Aşınmış | 4500 TL
L
2 yıl
Satılık ST Ak 47 Wasteland Rebel MW
Merhaba,

Profilimdeki AK-47 yi satıyorum. Satış fiyatım 1500 TL.


https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=320587803&token=yIiwO18_
L
3 yıl
Hangi 280 mm sıvı soğutucuyu tavsiye edersiniz.
Dostlar merhaba,

Phanteks P300 morel kasa kullanıyorum. Kasa en fazla 280 mm radyatörlü soğutucuları destekliyor. Çok abartmamak kaydıyla bütçe sıkıntım yok. Aşağıdaki modellerden hangisini tavsiye edersiniz?
Başka modeller de olabilir.
Corsair CW-9060038
Corsair Hydro H115I Pro
Thermaltake Floe Riing RGB
L
5 yıl
CS Go Açınca Diğer Uygulamaların Renklerinin Değişmesi Sorunu
Merhaba,

CS Goyu başmattığım zaman diğer oyunlarım ve uygulamalarım arka planda renk değişikliğine uğruyor. Tonları göz yorar duruma geliyor. Bunu önlemenin bir yolu var mı?

Ekran kartım 2080 Süper.

Monitör 27' IPS 165 Hz, Display Port ile bağlanıyorum.

Teşekkürler.
L
6 yıl
İNTERNETTE GEZİNMEK VE VİDEO İZLEMEK İÇİN SİSTEM TAVSİYESİ
Merhaba dostlar,

İş yerindeki bir arkadaşım evde ailece kullanacakları video ve internette surf yapmak, arada da komşu bebesi basit oyunlardan oynasın diye bir masaüstü bilgisayar almak istiyor. Kasa toplamak yerine hazır sistemlerden almak istiyoruz.

Sadece kasa olarak tavsiye verebilir misiniz?

Teşekkürler.
L
6 yıl
PS4 ALDIM. SİZCE KUTUSU AÇILMIŞ MI? EMİN OLAMADIM
Dostlar merhaba.

Bir kaç gün önce aldığım ps4 kargosu şimdi geldi. Orijinal kutusunu direkt kargoya vermişler. Koruyucu bant da biraz yıpranmış veya açılmış gibi.

Sizler de bakabilir misiniz? Bu kutu açılmış mı?

Teşekkürler< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
L
6 yıl
PS4 ALDIM. SİZCE KUTUSU AÇILMIŞ MI? EMİN OLAMADIM
Dostlar merhaba.

Bir kaç gün önce aldığım ps4 kargosu şimdi geldi. Orijinal kutusunu direkt kargoya vermişler. Koruyucu bant da biraz yıpranmış veya açılmış gibi.

Sizler de bakabilir misiniz? Bu kutu açılmış mı?

Teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
L
6 yıl
SATILIK M9 BAYONET DOPPLER 700 TL
Merhaba,

Envanterimdeki M9 Bayonet Doppler itemini satıyorum.
Fiyatı :700 TL
İtem detaylarına envanterimden bakabilirsiniz.https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=320587803&token=yIiwO18_
Özelden veya Steam üzerinden ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
L
6 yıl
AOC U2477PWQ 23.6 HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ
Merhaba herkese.

Monitörümü yenilemek istiyorum ve uzun zamandır araştırma yapıyorum.Boyut olarak mümkünse 24' veya max 27' IPS 2k veya 4k monitör bakıyorum. Geçen günlerde başlıktaki ürüne denk geldim ama internette detaylı bir araştırmasına denk gelmedim.

Bu monitör hakkında bir fikri olan var mı?

Sistemim: Ryzen 1600, B350 Tomahawk, 1070 Tİ, 2x8 3200mhz ram.

Teşekkürler.
L
6 yıl
B350 TOMAHAWK BIOS GİREMEME SORUNU
Merhabalar.

MSI B350 Tomahawk anakart kullanıcısıyım. Günlük hayatta PC mi kullanabiliyorum. Ama ne zaman BIOS ayarlarına girersem, Del tuşuna bastıktan sonra PC siyah parlak ekranda kalıyor.
Eğer hiç bir tuşa basmaz isem PC sıkıntısız windows ekranına geçiyor, standart kullanımımı yapıyorum.


Bu sorunla ilk 9 ay önce karşılaşmış, suçu MSI Live Update programına atmıştım.Servise gidip gelen anakart BIOS ayarlarını açmaya başlamıştı. Konusu aşağıda.https://forum.donanimhaber.com/b350-tomahawk-update-sonrasi-siyah-ekran-hatasi--128626390#128626390
Servisten gelen kartım ile PC kurulumu yaptıktan bir kaç gün sonra yine aynı hatayı almıştım. Başımdan kaynar sular dökülmüştü o gün. O kadar montaj yap, format at, update kur, kasayı yerine koy vs vs yaptığım amelelik yanıma kar kalmıştı. BIOS ayarlarına girmeden bir süre bu şekilde kullandıktan sonra, anakartın arızalı olduğunu unutum ve PC ye format atmaya kalktım. FOrmat sırasında BIOS ayarları açılmayınca tüm işim yarıda kaldı. Tüm sinirimle amele gibi yine PC yi soktum, servise gönderdim.
Servisten gelen anakartı önce kasa dışında denedim. BIOS a bir kaç kez giriş yaptım, baktım sorun yok PC yi kasaya bir güzel kurdum, formatını attım. Bir süresiz sorunsuz kullanıyordum ama geçen gün denemek amaçlı BIOS ayarlarına girdiğimde aklıma gelenin başıma geldiğini gördüm. Yine BIOS ayarlarına girmiyor. 3. kez servise göndereceğim kartı ve yine bir ton amelelik ve can sıkıntısı ile karşılaşacağım. Eninde sonunda BIOS ayarları ile işim olacak.

Uzattım biraz ama sonuç olarak size sorum şu olacak.
Anakartım arızalı mı? PC kullanıcılarının sık sık yaptığı bir hatayı ben de yapıyor olabilir miyim? Daha önce bu tür bir hata görmüş müydünüz?


Teşekkürler.

Sistemim
Anakart:b350 Tomahawk
İşlemci: Ryzen 1600
RAM: 8x2 Patriot 3200 Mhz
Ekran Kartı: MSI 1070 ti. Yedeği:Ati HD 5750 IceQ 1GB 128Bit GDDR5
HDD: Scandisk 120 GB SSD
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.