C

Onbaşı
11 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
8 yıl
Nikkor 50mm 1.8D ve 1.8G hakkında bilgi sahipleri bir bakabilir misiniz?
Merhaba. Karabük Üni. Radyo ve Tv. öğrencisiyim. Kısa film projemiz var. Elimde kendi makinem Nikon D3100 var. 50mm 1.8 diyafram lens bakıyordum. 1.8D lensin fiyatı uygun ve almayı düşündüm. Biraz araştırma yaptım ve sanırım benim makinemde 1.8G len uyumluymuş. Bu lens video çekiminde nasıl bir performans verir? Öğrenci olduğum için bütçem kısıtlı. Ailemden aldığım aylık parayı buna vereceğim sanırım. Onun için uygun bir 50mm lens arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
C
8 yıl
Jenerik
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Konu içeriği burası mı tam emin değilim. Fakat okulda bir sinema programı çekiceğiz ve giriş için intro (jenerik) hazırlanması da gerekiyor. Burada da gördüğünüz gibi bir şey olacak. İlgilenen arkadaşlar lütfen benimle irtibata geçebilirler mi?
C
8 yıl
Lg smart bulletim görünmüyor.
Arkadaşlar lg g4 de ana ekranı sola kaydirdigimizda smart bulletim gelmesi lazım. Fakat bu bende gelmiyor. Ayarlardan açmış olmama rağmen o sayfa boş. Sayfa ekleme yerinden de yapmış olmama rağmen aktif görünmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
< Resime gitmek için tıklayın >
C
8 yıl
LG G4 Security Error
Arkadaşlar merhaba. Telefonum kendi kendini kapatıp açması sebebiyle servise gönderdim. 3 hafta sonra tekrar cihazımı elime aldım. Değişim olmuş. Yeni bir cihaz göndermişler. Aldığım gibi 199 mb lık bir güncelleme mevcuttu. Güncellemeyi yaptım. Dosyaları yükledi, telefon tekrardan kapandı açılırken " security error " verdi. Altında küçük yazıyla [Authentication Failed #9 ] yazıyor. Bu ne şimdi? Bıktım usandım. Çok ilgisiz de servis sağlayıcısı var. Anlayan eden varsa yardımcı olabilirler mi?
C
8 yıl
beyler adobe premiere bilgisi olan acil gelsinn
beyler adobe premierde kurgu yapıyorum. röportaj yaptığımız kişinin suratına ışığı fazla verdiğimiz için görüntü patlamış adamın suratında. video efektleriyle düzeltme yapabilir miyiz? yaparsak nasıl yaparız?
C
9 yıl
OBS Windows 10 sıkıntısı
Arkadaşlar, OBS kullanıyorum ve bir süredir yayın yapıyorum. Dün gece Windows 8.1'den Windows 10 ' a geçtim. Oyun esnasında alt + tab yaptığımda obs hem görüntüyü durduruyor hem de hızlıca göz kırpar gibi siyah ekran ve aynı saniyede oyun görüntüsü geliyor. Bu oyuna girmediğim süre boyunca tekrar ediyor. Sorun nedir? Çok acil yardım lütfen. Teşekkürler.
C
9 yıl
ekran kilidi sorunu.
Arkadaşlar telefonu ilk aldığımda ekran kilidim yoktu. Kaydirdigimda açılıyordu. Fakat model sifre koyunca geri dönüş olmuyor. Kaldiramiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
< Resime gitmek için tıklayın >
C
9 yıl
LG G4 Tuş kilidi sorunu
Arkadaşlar merhaba. 3 aydır g4 kullanmaktayım. 1 aydır telefonumda ekran kilidi olarak pin seçeneği aktif. Şuan bunu kaldırmak istiyorum fakat telefon ya da android beni kısıtlıyor. Pin kaldiramiyorum. Sanırım rootlamak gerekiyor ama ben bunu istemiyorum. Nasıl kaldirabilecegim konusunda yardımcı olabilecek biri var mı? Ve bu neden böyledir? Görüşleriniz için teşekkürler.
C
9 yıl
Gmail Şifresini Bulmam Lazım
Arkadaşlar kız arkadaşım gizli bir hesap açmış ve o hesaplardan tonla takipçi kasmış. Araştırdım gmail e bağlı hesaplar. Ama şifre kısmını bulamıyorum. Tahminlerim yetersiz kalıyor. Şifre kırma tarzında bilgisi olan var mı? Nasıl öğrenebilirim?
C
9 yıl
Instagramda geçmiş?
Arkadaşlar instagramda kesfet kisminda tikladiklsrinizin yani bakindiklarinizin listesi varmis. Arama gecmisinden bahsetmiyorum. Bizzat girdiginiz profillerin listesi varmis. Nerden nasil ulaşabiliriz? Bilen var mi? Acill!!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.