M

Teğmen
08 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
ADESE 31 aralıka kadar tüm parfümlerde %50 indirim
meraba arkadaşlar bugün bi keçiören kızlarpınarı adeseye gireyim dedim bi baktım bütün parfümleri bi reyona toplamışlar hepsinde %50 indirim var şubeye özelmi yoksa genelmi bilmiyorum ama axe blade jagler privacy gibi deodorant parfüm setleri yarı fiyatına daha aklımda kalmayan birsürü marka vardı acele girip çıktığım için çok bakamadım hemen bi tane axe dark tempt. deo parfüm setini 12 tl'ye bi tanede blade stronger deo parfüm setini 20 tl ye aldım çıktım ilgilenen varsa ürünler tükenmeden yarın bi baksın iyi forumlar :)
edit : inanmayan arkadaşlar için footğraf eklendi.
< Resime gitmek için tıklayın >
M
11 yıl
Sony STH30 yada farklı kulaklık önerisi
iyi forumlar arkadaşlar. xperia z2 telefonum var ve yeni kulaklık almak istiyorum. telefonun kutusundan çıkan kulaklık gayet kaliteli ama ben silikonlu kulaklıkları pek sevmiyorum birtürlü alışamadım. kulağıma tam oturmuyor farklı boyutta silikonlar denedim ama yinede ses konusunda tam verim alamıyorum devamlı kulaklık düştü düşecek gibi. birde silikon çok çabuk tozlanıyor onu da sevmiyorum. biraz araştırdım sony'nin sth30 modelini buldum ama türkiyede satışı yok sanırım. ebaydan alıcam ama daha hiç alışveriş yapmadım ebayden her satıcı güvenilir mi o konuda endişeliyim. bi sorun olmazsa ebayden alabilirim. bu sth30 modeli hakkında bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim. farklı önerilerde sunabilirsiniz 100 tl ye kadar tabi mikrofonunu çağrıda kullanabileceğim ve silikonsuz bi model olursa iyi olur. şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
M
11 yıl
Xperia Z2 3G Mobil Veri Sorunu (Çıldırmak Üzereyim)
beyler iyi forumlar. telefonu alalı yaklaşık 7 ay oldu. telefon çok iyi güzelde aldığımdan beri bu 3g de mobil veri kopma sorununa bi çözüm bulamadım. 4.4.4 sürümündede aynıydı lollipopdada aynı. telefonu rootladım yeni rom attım farklı romlar denedim ama hepsinde aynı. youtubeda videoların yüklenmesi çok zor hatta başlamıyor bile yüklenmeye twitterda twitler çok zor yükleniyor. h+ full çekmesine rağmen bir türlü verim alamadım. sorunu araştırdım ama kesin bi çözüm bulamadım. bu arada hattım avea hattımı kestirmiştim bundan olma ihtimali var mı? bi çözüm bulabilen olduysa lütfen yardımcı olsun güzelim telefondan bu yüzden soğumaya başladım. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
M
11 yıl
LG G2\u0027ye su kaçtı. Tamiri mümkün mü?
arkadaşlar meraba. abimin birkaç ay önce aldığı g2 sine arkadaki tuşların olduğu kısımdan ve sim kart yuvasının ordan su kaçmış. nasıl oldu derseniz abim gece yatarken telefonunu mutfaktaki masada unutmuş. yengemde bugün yapmak için fasulye ıslamış bi kaba ve aynı masanın üstüne bırakmış önceden. tabi fasulyenin suyu taşmış zamanla ve bütün masaya yayılmış. o ara su kaçmış işte telefona yani uzun bi süre ıslak olarak kalmış telefon. sabah telefonu elime aldım hiç bi şekilde açılmıyodu ve o tuşların olduğu kısımdan ses geliyodu böyle erir gibi. bende bataryasını sökmek için arkasını açtım ve anakartın olduğu kısmın baya bi oksitlendiğini gördüm. ayrıca tam bilmiyorum ama bataryanın anakarta bağlandığı giriş kararmış. durum bu fotoğrafta ekledim. sizce tamiri olurmu yoksa at çöpe gitsin mi. olay biraz saçma ama yorumlarınızı bekliyorum. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
M
12 yıl
Z2 Arama Yaparken Mikrofon Sorunu
iyi akşamlar arkadaşlar. z2 yi aldığım günden beri kimle konuştuysam herkes sesin çok az ve boğuk geliyor diyorlar. bağırarak konuşursam ancak duyuyolar. gürültü azaltmayı felan kapattım ama sorun hala aynı devam etmekte. mikrofonda bi sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü ses kaydı yaparken yada diagnostic den mikrofon testi yaparken ses gayet yüksek ve net. biraz araştırdım ama bi çözüm bulamadım. sizden ricam çağrı ayarları kısmındaki mikrofonla ilgili olan ayarlar nasıl olmalı onu bi söylermisiniz. yada bu sorun rom atarak çözülebilirmi? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. iyi forumlar.
M
12 yıl
Z2 Aldım Sonunda :) Tavsiyeleriniz
Evet arkadaşlar bimeks ten z2 mi almış durumdayım cihaz şuan elimde. telefonu alana kadarki sürede olumlu olumsuz görüşlerini bildirenlere teşekkür ederim.
şimdi birkaç konu hakkındada yardım isteyeceğim.
1)öncelikle şarj docku almak istiyorum internet üzerinde güvenilir nerden alabilirim?
2)yanında gelen jelatin iyi midir yoksa kaliteli bi jelatin alıyımmı yoksa jelatine gerek yok mu?
3)önceden telefonları ilk başlangıçta şu kadar saat şarj edin derlerdi bu telefonlardada geçerlimi belirli bir saat şarj etmelimiyim yoksa dolunca çıkarsam yeterlimi?
4)kaliteli şeffaf kılıf almak istiyorum kapaksız internet üzerinden nerden bulabilirim?(hangisi kaliteli hangisi kalitesiz bi bilgim yok oyüzden)
şimdilik bu sorularımı yanıtlarsanız sevinirim. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. iyi forumlar.

edit:düzenleme
M
12 yıl
Discovery II düşünüyorum(öneri ve yorum için buyrun)
öncelikle selamun aleyküm. beyler yaklaşık 2-3 senedir c6-01 kullanıcısıyım. o yüzden şu an alacağım herhangi bir telefon şuankinden kat kat daha iyi olacaktır o kesin :) birkaç sorum olacak ve gm alınmaz discovery çöp gibi yorumlar yapmayın lütfen yapacaksanızda önceliklerimi söyleyeceğim onlara göre yaparsanız daha iyi olur.
1- kamerası kötü diyenler oluyor ben fazla foto çekmem sadece yakın çekim yazı vs türü çekimler yaparım o yönden sıkıntı yoksa benim içinde sıkıntı yok.(c6 da af yoktu çok sıkıntısını çektim :)
2- fazla süre oyun oynayınca çok ısınıyor diyolar asphalt yada başka büyük oyun yükleyeceğimi sanmıyorum telefonda oyun oynamayı pek sevmiyorum zaten oynarsam küçük mantık oyunları yada kart okey felan. en baba futbol oyunu yüklerim yüklersem.
3- günün çoğu zamanında radyo dinleyen biriyim discoveryde olduğu gibi fm radyo donanımı varda yazılım yükleyerek açabiliyomuyuz yoksa fm radyo donanımı yok mu?
4- birkaç yıl kullanmayı düşünüyorum ama dediğim gibi ne büyük oyun yüklerim ne de fazla foto çekerim 16 gb hafıza bana yeter mi yoksa hafıza kartlı modeli mi beklemeliyim?
5- yine birkaç yıl kullanacağımı ve telefona iyi baktığımı var sayarsak (c6 sıfır gibi nerdeyse) telefonda herhangi bir donanımsal hata var mı beni telpayla baş göz eder mi ? (öyle küçük hatalara takıpta servise gönderen biri değilim c6 mda olmasına rağmen servise göndermedim.)
6- telefonda takılma var mı 8 çekirdek ama yazılımsal felan bi kasma takılma var mı?
7- symbianda cfw yüklüyoduk androiddede rom yükleme diye bi olay var galiba discovery II dede rom yükleme yapılabiliyomu? ve de symbiandaki gibi kolay bir iş mi?
8- son olarak vatan bilgisayarda discovery II nin siyah olanını göremiyorum neden beyaz var da siyah yok acaba bilgisi olan var mı?.
beyler biraz uzun oldu ama sorularım bu kadar kusura bakmayın. yorumlarınızı bekliyorum bu arada bütçem max 900 ikinci el düşünmüyorum ürün çok hoşuma gitti ama fikrimi değiştirecek bi cihaz varsa önerilerinizi bekliyorum.
bu arada vatan odeabank işbirliği devam ediyo galiba odeabanktan krediyle ürün alan varsa kredi masrafı faizi herkese veriyolarmı (malum öğrenciyiz) vs ile ilgili bilgilendirirse sevinirim.
şimdiden değerli yanıtlarınız için teşekkürler. iyi forumlar.
edit:imla
M
12 yıl
Ankara Etlik-Kasalar Direksiyon sınavıyla ilgili
iyi günler arkadaşlar.
9 ağustosta olan yazılı sınavın direksiyon sınavı nihayet bu haftasonu yapılacakmış. ben pazar günü gireceğim 10.30 da. birkaç sorum olacak sizlere.
sınavla ilgili olarak yaklaşık 3 senedir ankara trafiğinde bolca uzun veya kısa mesafeli araba kullandım ve hertürlü kurala uydum. bu kadar uzun süre kullandığım için bi sürüş karakterim oluşmuş durumda. mesela direksiyonu iki elle tutmuyorum. devamlı sağ elim viteste sol elim direksiyonda. bu durum sınavda gözetmenlerin gözüne batar mı? bi sorun teşkil edermi?
birde bilenler varsa etlik-kasalardaki(mesajda bp benzinliğin tam önünde yazıyor) sınav güzergahını haritadan çizebilirlermi yada sokak cadde isimleriyle anlatsalarda olur. vakitlerini ayıranlara şimdiden teşekkürler. iyi forumlar :)
M
13 yıl
bu sisteme psu önerisi
iyi günler arkadaşlar. son günlerde bilgisayarımda boştayken veya bi işlem yaparken reset atma, açılışta harddiski görmeme ve oyunlarda aşırı sıcaklık gibi problemlerle karşılaşıyorum. bunların çoğu yeni 1 tb seagate hdd mi aldıktan sonra başladı. ben psu yetmezliği diye düşünüyorum ama emin olmak istedim. psu 400 w everest çok iyi bişey değil. yeni hdd yi taktıktan sonra tüm donanımlarımda 5-10 derece aralığında bir artma söz konusu oldu. oyunlarda 85 dereceyi zor gören ekran kartım şimdi 100 dereceyi görüyor. sistemim

MSI 760GM-p21 anakart
AMD Phenom II x4 945 3.00 Ghz işemci
4 GB Kingston DDR3 Ram
Powercolor hd5770 1 GB gddr5 ekran kartı
1TB Seagate 7200rpm+320GB Samsung 7200rpm
1 tanede DVD sürücüsü.

sorunların çoğu 1TB seagate i taktıktan sonra başladı. hdd de sorun olmadığına eminim o yüzden bu sisteme yetecek fazla tuzlu olmayan (malum öğrenciyiz) psu tavsiyelerinizi bekliyorum hatta tanıdığınız güvendiğiniz birinde sağlam 2. el varsa oda olur. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. iyi forumlar
M
13 yıl
pc sıcaklık ve reset sorunu
iyi günler arkadaşlar. son günlerde bilgisayarımda boştayken veya bi işlem yaparken reset atma, açılışta harddiski görmeme ve oyunlarda aşırı sıcaklık gibi problemlerle karşılaşıyorum. bunların çoğu yeni 1 tb seagate hdd mi aldıktan sonra başladı. ben psu yetmezliği diye düşünüyorum ama emin olmak istedim. psu 400 w everest çok iyi bişey değil. yeni hdd yi taktıktan sonra tüm donanımlarımda 5-10 derece aralığında bir artma söz konusu oldu. oyunlarda 85 dereceyi zor gören ekran kartım şimdi 100 dereceyi görüyor. sistemim

MSI 760GM-p21 anakart
AMD Phenom II x4 945 3.00 Ghz işemci
4 GB Kingston DDR3 Ram
Powercolor HD5770 1 GB gddr5 ekran kartı
1TB Seagate 7200rpm+320GB Samsung 7200rpm
1 tanede DVD sürücüsü.

sorunların çoğu 1TB seagate i taktıktan sonra başladı. hdd de sorun olmadığına eminim o yüzden bu sisteme yetecek fazla tuzlu olmayan (malum öğrenciyiz) psu tavsiyelerinizi bekliyorum hatta tanıdığınız güvendiğiniz birinde sağlam 2. el varsa oda olur. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. iyi forumlar

şuda aida64 sıcaklık ve voltaj değerleri bi bakarsanız sevinirim sanki voltaj değerleri anormal gibi geldi bana fazla anlamam ama.
https://store.donanimhaber.com/38/50/eb/3850eb3d7f30658ba408625ffc31ebb2.jpg
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.