K

Yüzbaşı
08 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
10 yıl
Arkadaşım bir soru sordu
Her birinin içinde farklı sayıda pirinç bulunan on kutu ve bir mahkum odaya getirilir.Mahkum her seferinde dilediği bir kutuyu açıp içindekini gördükten sonra tamam ya da devam der.Devam dediğinde kutu alınıp odadan çıkarılır ve mahkum bir daha kutuya erişemez.Tamam dediği kutu en çok pirincin bulunduğu kutuysa mahkum salıverilir,değilse cezası 2 katına çıkar.
Mahkumun düşüncesi şöyledir:"Önce x tane kutuyu açıp bakarak bunların içinde en çok pirinç olan kutudaki pirinç sayısını aklımda tutarım.Sonra geri kalan kutulara bakarım,aklımdakinden daha çok pirinçle karşılaştığım durumda tamam derim."
Soru şu:Mahkum x sayısını nasıl seçerse oyunu kazanma ihtimali daha yüksek olur?

Arkadaşım Bilim Teknik'te görmüş.Cevabını bilmiyoruz.Mantık sorusu mu yoksa işlem sorusu mu karar veremedim ben de.Belki forumdan bilen biri çıkar.
K
11 yıl
Tr Server 4vs5 Ranked Win
< Resime gitmek için tıklayın >
Cho random pickti zaten.Seride olduğum için dodgelamadım.Midde lb'yi aldıktan sonra diğer laneleri gankledim.Her lane'i tutmaya çalıştım.Maç sonu Ace attık ve kazandık.14 win streak yaptım.
Özet:4vs5 kazandık.çoh op.
K
11 yıl
Teemo çizimim
K
12 yıl
Poppy jungle önerir misiniz?
Çok denk gelmesem de arada rastlıyorum.Hiç denediniz mi?Denediyseniz önerir misiniz?Oyunda deneyip de faillemek istemediğim için bir sorayım dedim.
K
12 yıl
4vs5 ranked\u0027ı kaybettik
Maçın başında Soraka bağlanamadı.4vs5 başladı maç.Dedim heralde kazanırız.Sonra 2.dk'da akali FB verdi Xerath'a.Yine görmezden geldim,dedim yapmıştır bir hata.Sonra 1-2 dk sonra yine öldü.Feedlemeye devam etti.5 dk falan oyundan çıktı,geri geldi.O arada Xerath gank attı,midi dağıttı.Ben çok iyi oynadım demiyorum ama şu insanlar yüzünden deli oluyorum.Anladım ki Elohell'e girenin bir daha çıkması gerçekten çok zor.< Resime gitmek için tıklayın >
K
12 yıl
Darius PBE\u0027de
Darius PBE'ye gelmiş.Pasifinden dolayı attack speed gidilebileceğini düşünmüştüm ama offtank olarak oynanması gerekiyor hero'nun.Passifinin AD ratiosu var(tam olarak emin değilim ama 0.3 bonus ad olabilir).Fakat Magic damage vuruyor.
Q'su belli bir alana damage vuruyor.Bu alanın biraz dışına da %50 daha fazla damage veriyor.
W'si bi sonraki basic attack'ımızın %120/%140/%160/%180/%200 daha fazla vurmasını sağlıyor.aynı zamanda Ms ve As slow veriyor.Skilin CD'si targetımızın üzerindeki Hermorrhage'in stack sayısına göre azalıyor.(stack başına 1 sn).
E'sinin Pasif ve Aktifi var.Pasifi bana göre mükemmel.%5/%10/%15/%20/%25 Armor pen.Aktifi ise önümüzdeki konik alandaki kişileri bize doğru çekiyor(ama damage vermiyor).
Ultisi True Damage veriyor.Aynı zamanda AD ratiosu var.Bu true damage her Hemorrhage stack başına %20 artıyor.Eğer birini öldürürsek CD sıfırlanıyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.