_

Teğmen
18 Temmuz 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
48 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
_
6 yıl
Akdağ: Suriyelilere 31 milyar euro harcadık
quote:

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, uluslararası toplumun yük paylaşımı ve sorumluluk üstlenme testini geçemediğini söyleyerek, "Türkiye şimdiye kadar 31 milyar euro harcadı" diye konuştu.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201804261033187622-turkiye-suriyelilere-harcanan-miktar/
_
6 yıl
Kaçak elektriği kesmesinler diye eylem yaptılar
quote:

Dicle Elektrik Batman İl Müdürlüğü ekipleri, OSOS uygulaması yapmak üzere jandarmanın aldığı tedbirler eşliğinde Batman'ın Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü beldesine gitti.

YOLU KAPATTILAR
Ancak evlerin içerisinde bulunan elektrik sayaçlarının dışarıya alınacağını ve kaçak elektrik kullanma imkanlarının ortadan kalkacağını fark eden belde sakinleri, Batman-Siirt karayolunda oturma eylemi yaparak yolu ulaşıma kapatıp, görevlilerin beldeye girmesini engelledi.

OLAY ÇIKMASIN DİYE EKİPLER GERİ DÖNDÜ
Jandarma, olay çıkmaması için ekiplerin geri dönmesini istedi. Bunun üzerine Dicle Elektrik Dağıtım ekipleri, başka bir gün söz konusu çalışmayı gerçekleştirmek üzere beldeden ayrıldı.

“KAÇAK KULLANIM ORANI YÜZDE 91”
Beldede kaçak elektrik kullanım oranının yüzde 91 olduğuna dikkat çeken yetkililer, “Bu rakam hem Türkiye hem de dağıtım bölgesindeki ortalamanın çok üzerindedir. Mevsim itibariyle elektrik enerjisi kayıt dışı olarak ısınmada kullanıldığından trafolara aşırı yük biniyor. Beldede son günlerdeki ölçümlere göre kaçak elektrik kullanım oranı yüzde 91’e ulaştı. Bu yüke hiçbir trafo dayanmaz. Son 1-2 hafta içerisinde iki trafomuz aşırı yükten yandı, üç trafonun koruma sistemlerine dışarıdan müdahale oldu. Biz müdahale edemediğimiz için bunlar da her an yanabilir. Biz, tamamen mevzuata uygun olarak kaçağı önleyecek OSOS uygulamasını kurmakta kararlıyız. Bundan vazgeçilmesi düşünülemez. Belde halkının kendi yararına olan bu uygulamayı engellemek yerine desteklemelerini ve çalışma yapan ekiplerimize kolaylık göstermelerini bekliyoruz. Yerel yöneticilerin de bu olayların önüne geçmek adına halkımıza gerekli bilgilendirmeleri yaparak yatırımlara destek olacaklarını ve kaçak elektrik kullanımını önlemede bizlere yardımcı olacaklarını biliyoruz.” dedi.



http://www.ensonhaber.com/kacak-elektrigi-kesmesinler-diye-eylem-yaptilar.html
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/fotogaleri/kacak-elektrigi-kesmesinler-diye-eylem-yaptilar-6462.aspx
_
6 yıl
Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine zam
quote:

Avrasya Tüneli'nden geçiş ücretine zam geldi. Bu geceden itibaren tek yön geçiş ücreti otomobiller için 16,60 TL'den 21 TL'ye, minibüsler için ise 24,90 TL'den 31,50 TL'ye yükseltildi.


http://www.hurriyet.com.tr/son-dakika-avrasya-tuneli-gecis-ucretlerine-zam-40727464?utm_source=t.co&utm_medium=post&utm_campaign=son-dakika-avrasya-tuneli-gecis-ucretlerine-zam-40727464&utm_term=post
_
6 yıl
Son dakika: Köşeye sıkışan PYD, DEAŞ\u0027lı teröristleri serbest bıraktı
quote:

Terör örgütü PYD/PKK, Afrin’deki DEAŞ’lı esirleri TSK ve ÖSO’ya karşı savaşmaları şartıyla serbest bıraktı.



quote:

Afrin’deki terör örgütü PYD/PKK, hapishanelerde tuttuğu DEAŞ’lıları, Türk Silahlı Kuvvtleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu’na (ÖSO) karşı savaşmaları koşuluyla serbest bıraktı.

AA’nın Afrin’deki güvenilir yerel kaynaklardan aldığı bilgiye göre, terör örgütü, Zeytin Dalı Harekatı’nda kullanmak üzere DEAŞ’lı teröristlerle anlaşmaya vardı.

PYD/PKK, daha önce çatışmalarda sağ ele geçirdiği DEAŞ’lıları, TSK ve ÖSO güçlerine karşı savaşmaları şartıyla hapishanelerden çıkardı.

PYD/PKK daha önce de ABD’nin bilgisi dahilinde Rakka kent merkezinde kuşattığı DEAŞ teröristleriyle anlaşmaya vararak bölgeden tahliye etmiş, bunların önemli bir bölümü Türkiye’ye sızmak üzere sınır hattına yönelmişti.



http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-pyd-koseye-sikisinca-gundem-2595606/?google_editors_picks=true
_
6 yıl
Savcılık: ALES soruları 16 dönem boyunca çalındı
quote:

2005-2013 yılları arasındaki tüm Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’na (ALES) sorularının çalındığı tespit edildi. Savcılık, 20.000 şüpheli için düğmeye bastı. ÖSYM, ‘yardımcı doçent’ ve ‘doçent’ unvanlı akademisyenlerin de aralarında bulunduğu bazı şüphelileri, dil sınavından ‘eşdeğer’ sınava aldı.


https://tr.sputniknews.com/turkiye/201712181031442572-ales-feto-soru-calma-savcilik-sorusturma/
http://www.hurriyet.com.tr/universitelerde-ales-depremi-20-bin-supheli-icin-dugmeye-basildi-40681502?utm_source=t.co&utm_medium=post&utm_campaign=gundem_xmlfeed
_
6 yıl
Zarrab davasında flaş gelişme... FBI telefonları mı dinledi?
quote:

Hürriyet New York Temsilcisi Razi Canikligil, ABD'de görülmekte olan Reza Zarrab davası sonrasında CNN Türk'te yayınlanan ve Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programına katılarak duruşmada yaşananları anlattı. Canikligil'in verdiği bilgilere göre, davada, 17 - 25 Aralık soruşturmasında geçen tapeler dışında 2015 yaz ayından tapeler de var. Ancak bu tapeleri kimin dinlediği, Türkiye tarafından mı ABD tarafından mı gerçekleştiği belli değil. Ayrıca bugünkü duruşmada Hakan Atilla'nın avukatlarının itirazları sonrasında hakim, Türkiye ile FETÖ arasındaki yaşananları mahkemeye anlatması için bilirkişi tayin edilmesine karar verdi.


http://www.hurriyet.com.tr/zarrab-davasinda-flas-gelisme-fbi-telefonlari-mi-dinledi-40647900
_
6 yıl
Sayıştay: \"Maaş alıp ders vermeyen çok sayıda akademisyen var\"
quote:

Sayıştay'ın İstanbul Üniversitesi'yle ilgili 2016 yılına ait denetim raporunda, kurumdan maaş alan çok sayıda öğretim üyesinin hiç ders vermediği ortaya çıktı.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201711141030985983-sayistayin-istanbul-universitesi-raporu/
_
7 yıl
Emekliye sürekli zam! (ama gazetelerde)
_
7 yıl
Celal Kılıçdaroğlu Kimdir? Nedir? Necidir?
Biraz önce twitter'da ismi Türkiye gündemine girmiş. Tıkladığımda ilginç şeylerle karşılaştım. Ne ayak bu hacı dayı bilen var mı?
https://twitter.com/FidelOKAN/status/913661926319812608
https://twitter.com/FidelOKAN/status/913674716296204288
https://twitter.com/sputnik_TR/status/913731726551257089
https://twitter.com/gercekgundem/status/913746028414849024


quote:

Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu hakkında açılan davada yandaşların haber yaptığı sosyal medya hesabınını kendisine ait olmadığı açıkladı. Kaynak: Celal Kılıçdaroğlu itiraf etti! Yandaşlar haber yapıyordu...

https://www.gercekgundem.com/celal-kilicdaroglu-itiraf-etti-yandaslar-haber-yapiyordu-294263h.htm
_
7 yıl
Bahçeli’den Barzani’ye gözdağı: Türkmenler için 5 bin ülkücü hazır
quote:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kürdistan Bölgesel Yönetimi (KBY) referandumu sonrası en az 5 bin ülkücünün Irak’ın Türk kentlerindeki mücadeleye katılmak için hazır olduğunu bildirdi.

http://www.diken.com.tr/bahceliden-barzaniye-gozdagi-turkmenler-icin-5-bin-ulkucu-hazir/
http://www.ajanshaber.com/en-az-bes-bin-ulkucu-gonullu-kerkuk-icin-hazir-beklemektedir-haberi/414761


bahçeli böyle bir açıklama için kimden müsade aldı? reise sordumu? ne beş bini?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.