T

Teğmen
27 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
203 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
9 yıl
Epson L355 Kontrol Paneli Veri Kablosu
Merhaba,
Bu cihazın kontrol paneli veri kablosunu nereden bulabilirim ülke içinden?
Yazıcının içinde sıkışan kağıdı çıkarırken orjinal kablo makasla biraz kesilmiş, dolayısıyla paneldeki düğmeler çalışmıyor. Var mıdır pratik bir çözümü yoksa bu kablo mu değişecek?

Kablo muhtemelen, aşağıdaki linktekinden:https://www.aliexpress.com/item-img/Original-Control-panel-Data-Cable-For-Epson-L310-L360-L355-L363-L365-L358-L313/32807877460.html
T
9 yıl
Ekran Kartı mı yetersiz?
Merhaba,
PC'de
i5 4460 işlemci
4gb ram
GeForce 210 ekran kartı var.

Witcher 2, çalışıyor ama oynanmayacak derece de yavaş, problem ekran kartı mı sizce?
T
9 yıl
İspanya ikinci el Xbox 360 - Xbox One
Merhaba,
Ay sonu İspanya'da olacağım, oranın meşhur CashConverters adlı ikinci el mağaza zinciri var, websitesinden baktım aşağıdaki ürünlerde fiyatlar gayet makul. Xbox One ya da Xbox 360 alırken dikkat etmem gerekenler nelerdir?
https://webshop.cashconverters.es/videojuegos/consolas/consola-xbox-one.html
https://webshop.cashconverters.es/videojuegos/consolas/consola-xbox-360.html
T
9 yıl
Atıl durumda PS3 için öneriler
Merhaba,
PS4'den sonra PS3 öylece atıl bir şekilde beklemekte, CFW var üzerinde.
Bu makine ile neler yapabilirim? Linux kurulabilir mi?
T
9 yıl
Atıl durumda PS3 için öneriler
Merhaba,
PS4'den sonra PS3 öylece atıl bir şekilde beklemekte, CFW var üzerinde.
Bu makine ile neler yapabilirim? Linux kurulabilir mi?
T
9 yıl
PS4 için Hangi Sony Telefonu?
Merhaba, Playstation remote için hangi Sony telefonunu önerirsiniz?
T
10 yıl
Plex media server icin orta seviye sistem onerisi
Arkadaslar merhaba,

Plex media server icin sistem olusturuyorum, cube kasa, ortalama 5000 passmark ya da uzeri olan cpu ve ona uygun ana kart bakiyorum. Amd 860k uygun fiyatla bulunabiliyor nette fakat ekran karti maliyeti oluyor, ama intel de transcode da daha iyi ve ekran kartini onboard da kullandirabiliyor. Sisteme linux ubuntu server kuracagim, oyun degil daha cok multimedia agirlikli kullanilacak. Anakartta hdmi ve usb 3 tercih sebebidir.

Ortalama 750-1000 tl arasi bir butce ayiracagim.

Onerileriniz icin simdiden tesekkurler.
T
17 yıl
Ekran Kartı Seçimi
Arkadaşlar merhaba,
evimde Palit N61S anakartı
kart bu adrestehttp://www.palit.biz/main/mbpro.php?id=26
ve amd athlon 64 x2 dual core 5000 işlemci, 1gb ram'e sahip bir makinem var.
Ben bu makineyi hdmi girişi olan philips marka bir televizyona bağlayıp multimedya makinesi (720 ya da 1080p çözünürlüklü filmleri izlemek için) olarak kullanmak istiyorum.
Bunun için önerebileceğiniz ekran kartı var mı?
T
19 yıl
C\u0027ye tıkladığımda...
Arkadaşlar c'ye yada d'ye tıkladığımda windoews arama penceresi çıkıyor. Sağ tıkladığımda aç komutu 3. sırada. Acaba bunu nasıl değiştirebilirim?
T
20 yıl
E-con wireless modem sorunu
Arkadaşlar merhaba,
İki hafta once dizustu bilgisayar aldim kendime ve wireless baglantisi oldugu icinde bir de E-con marka wireless modem aldım 4 portlu.
Modem ile yasadigim sorun baglantinin surekli kopmasi. paylasim programlarindan azureus kullanarak film falan indiriyorum, dosyalar herhangi bir sorun cikmadan iniyo ama tum dosyalar indikten sonra internete baglanamiyorum. modemin elektrik fisini cekiyorum ve tekrar takiyorum 5 dakika sonra hersey yoluna giriyor.
yardimci olabilirmisiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.